Om Multilux AS

Multilux er en betydelig leverandør av belysning for samferdsel, infrastruktur, idrettsarenaer, samt en mengde andre utendørs bygg og anlegg. Vi skaper ideer, prosjekterer og leverer allsidig belysning som gir sikkerhet, stemning og identitet.Vårt hovedkontor ligger i Bø i Telemark, men vår salgsavdeling og avdelingskontorer hjelper deg uansett hvor du holder til. Ta kontakt. Vi finner alltid lysende løsninger.

Om oss

Multilux er en betydelig leverandør av belysning for samferdsel, infrastruktur, idrettsarenaer, samt en mengde andre utendørs bygg og anlegg. Vi skaper ideer, prosjekterer og leverer allsidig belysning som gir sikkerhet, stemning og identitet.

Gjennom et nettverk av nasjonale og internasjonale underleverandører ligger vi alltid i forkant av teknologisk og praktisk utvikling innen vårt fag. Mer enn 15 års fartstid har gitt oss solid fremgang, kompetanse og erfaring med belysning basert på norsk klima og nasjonale krav. Dette gir deg som kunde like konkurransedyktige løsninger på kort som på lang sikt.

Vårt hovedkontor ligger i Bø i Telemark, men vår salgsavdeling og avdelingskontorer hjelper deg uansett hvor du holder til. Ta kontakt. Vi finner alltid lysende løsninger.

Multilux AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Multilux AS Elektriske Artikler - Engroshandel, Midt-Telemark - 1
  • Multilux AS Elektriske Artikler - Engroshandel, Midt-Telemark - 2
  • Multilux AS Elektriske Artikler - Engroshandel, Midt-Telemark - 3
  • Multilux AS Elektriske Artikler - Engroshandel, Midt-Telemark - 4

Mulige nummerkombinasjoner

350613003506 1300350 61 30035 06 13 00