Om firma

Mysoft er en programvareleverandør som siden 1990 har spesifisert, bygget, utviklet og implementert integrerte CRM-løsninger for fagorganisasjoner, interesseorganisasjoner og giverorganisasjoner i Norge og Sverige. Med over 60...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 05 22...
Adresse

Østensjøveien 27

0661 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Lignende bedrifter i nærheten

SI OSL 01 AS

Ulvenveien 82E

Domeneshop AS

Christian Krohgs gate 16

SD Worx Enterprise Norway AS

Trelastgata 3

Norsk Interaktiv AS

Storgata 32

Om oss

Mysoft er en programvareleverandør som siden 1990 har spesifisert, bygget, utviklet og implementert integrerte CRM-løsninger for fagorganisasjoner, interesseorganisasjoner og giverorganisasjoner i Norge og Sverige. Med over 60 organisasjoner som etablerte kunder er Mysoft i dag en ledende leverandør innen organisasjonsmarkedet.

Den digitale arbeidsplass

Den digitale arbeidsplass er et begrep som benyttes i sammenheng med anvendelse av IT-løsninger for å gi brukere optimale muligheter for enkel tilgang til applikasjoner og datakilder/databaser som benyttes til å utføre, kvalitetssikre og effektivisere arbeidsoppgaver brukerne er ansvarlige for å utføre selvstendig eller som deltagere i en prosjektgruppe.

Dette innebærer at applikasjoner og datakilder må identifiseres for de ulike brukere/brukergrupper, og presenteres på en slik måte at brukerne kontinuerlig er oppdatert vedrørende alle prioriterte hendelser som inngår i vedkommendes ansvars- og interesseområde.

Brukergrensesnitt og tilgang til datakilder

For at brukerne skal benytte seg av de mulighetene som ligger i en optimalisert digital arbeidsplass, må brukerterskelen for å få tilgang til applikasjoner og datakilder være lavest mulig. Tilgjengelige applikasjoner som ikke anvendes har ingen verdi eller betydning for effektivisering av arbeidsoppgaver.

Dette tilsier at brukergrensesnitt for sentrale applikasjoner om mulig bør være identiske, tilliggende applikasjoner sømløst integrert, og primære datakilder/databaser som benyttes kontinuerlig bør være så få som mulig slik at datagrunnlaget er konsistent og tilgjengelig.

Forvaltning av den digitale arbeidsplass

Bygging og utvikling av en effektiv digital arbeidsplass krever en klart definert IT-strategi som vektlegger helheten ved valg av applikasjoner og oppbygging av virksomhetskritiske databaser over tid.

I tillegg må det vurderes hvilke ressurser/kostnader som er nødvendige for å opprettholde kompetanse internt, sikre brukerstøtte fra leverandører av sentrale applikasjoner og oppgradere applikasjoner i systemets levetid.

Microsoft som IT-plattform er et naturlig valg

Microsoft er i dag den eneste internasjonale applikasjonsleverandøren som leverer og utvikler programprodukter som gir muligheter for å bygge en integrert digital arbeidsplass til en akseptabel kostnad for organisasjoner.

Med Microsoft Office, Dynamics CRM og SharePoint vil en organisasjon få et godt basisfundament for sin digitale arbeidsplass som innebærer at både grunninvesteringer og forvaltningskostnader over tid vil ligge på et forutsigbart nivå.

Samtidig vil den integrerte systemløsningen oppdateres løpende gjennom tilgang på nye versjoner av de enkelte Microsoft-produkter.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Mysoft AS

Omsetning

29 217 tkr

Fortjenestemargin

22.00 %

Antall ansatte

21

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Mysoft AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

MYSOFT AS

Org.nr:

954374661

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

62.020 Konsulentvirksomhet tilknyttet informasjonsteknologi

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.11.1989

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23052200

2305 2200

230 52 200

23 05 22 00