Om Nøtterøy Dyreklinikk

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Nøtterøy Dyreklinikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNØTTERØY DYREKLINIKK Øyvind Austefjord
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:969980347
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Øivind AustefjordInnehaver

Omtaler om Nøtterøy Dyreklinikk

Vilde Madelen

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd! Vet at hunden min er i trygge hender når hun er der. Snille og velkommene ansatte og vi er alltid velkommene❤️

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Dette gjelder en episode for 2 år siden.
Denne praksisen hadde veterinærvakt. Og vår hund hadde sannsynligvis bli bitt av huggorm, utviklet raskt omfattende symptomer og ble skikkelig hoven, kvalm og tungpustet.

Jeg måtte krangle meg til å få lov til å komme på konsultasjon, veterinæren la ikke skjul på at han helst ikke ville bli forstyrret, og langt mindre rykke ut til klinikken for å ta oss imot. Jeg måtte diskutere en stund før jeg forlangte å få komme.
Da vi kom frem ble hunden sjekket, veterinæren fant 1 bitt, og hunden fikk 0,5 l intravenøst. Veterinæren måtte sjekke på internett om kvalme var et symptom på huggormbitt, da han ikke kunne dette godt nok (!) og ikke trodde på meg da jeg sa at det var et symptom! Veterinæren var uhøflig, ja direkte ufin, og arrogant.

Da vi dagen etter dette kontaktet vår faste dyreklinikk i Sandefjord, ble det der konstatert at vår hund hadde 3 (!) bittsteder, og det ble gitt intravenøs behandling i 3 dager. Det ble også konkludert med at takket være oss, at vi forlangte å få komme til veterinærvakta, så overlevde hunden. Etter min mening, så burde man i det minste bli møtt med service i en slik akutt situasjon.

Ole Hansen

mer enn ett år siden

Etter bedøvelse for å trekke tann. Sluttet å puste, men dyrlegen bare fnyste av oss og gav inntrykk at vi var idioter. Siste gang vi var innom der...

Torbjørn

mer enn ett år siden

Klinikken som viser stor profesjonalitet og dyktighet, samt god service. De gjør alltid det beste for min hund og jeg føler meg alltid trygg hos dem.

Katteeier

mer enn ett år siden

Vært der to ganger, positivt overrasket over hvor bra et dyrlegebesøk kan være! De elsker dyr, er omsorgsfulle, og katt og eier ble veldig godt ivaretatt. Har hatt kvinnelige veterinærer begge ganger, i motsetning til han mannlige som får slakt i anmeldelsene lenger ned... Kanskje man bør sørge for å få en av damene?

Jonas

mer enn ett år siden

Vi bestilte time pr. telefon og fikk komme inn allerede dagen etter. Hyggelig personell, fikk det vi kom for. Pris er til å komme unna, det er dyrt overalt.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Hadde hunden min der for allergiutredning, fryktelig dyrt og mye rar behandling.

Vil ikke anbefale denne klinikken