Se på kart

negle sopp 

treff 25 bedrifter i dette området

Renates Dagspa AS

Stengt

Markens gate 24610 Kristiansand S
logo

Vi kan tilby varierte behandlinger innen hudpleie, fotpleie,negler, kroppsbehandlinger og massasje. Enkelte spesielle behandlinger blir utført i samarbeid med helsepersonell. Vi kan også tilby Duomassasje.Kom sammen med din kjære, en venninne ,kamerat,mor,datter ,far eller sønn.

Jeanettes fotpleieklinikk

Stengt

Soltunvegen 14050 Sola
logo

Autorisert fotterapeut.Tilbyr også aromamassasje og hårfjerning med voks.categories

Fot-Klinikken AS

Stengt

Kammegaten 33110 Tønsberg
logo

FØTTER FORTJENER FAGFOLKPå fot-klinikken er det autoriser fotterapeut med diabeteskompetanse.Jeg kan hjelpe deg med plager som er knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotplager som for eksempel inngrodde negler, torner/liktorner, fotvorter, hard hud, sopp i hud /negl eller smerter i føttene vil du få hjelp til.Har du diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Laserlegene - Østfold Laserklinikk

Stengt

Dikeveien 481661 Rolvsøy
logo

Laserlegene finnes i både Fredrikstad (Sarpsborg, Moss, Halden), Strømmen og Kongsvinger. Vi er spesialklinikker for medisinsk hudlaserbehandling og hudpleie med vitenskapelig dokumenterte produkter. Her får du utført alt fra profesjonell hudpleie og injeksjonsbehandlinger, til avanserte laserbehandlinger av erfarne leger og helsepersonell. Vi tilbyr behandling av en rekke tilstander som akne, arr, cellulitter, solskadet og rynket hud, strekkmerker, sprengte blodkar samt hårfjerning med laser.

Fotterapeuten Stjørdal AS

Stengt

Hotellgata 27500 Stjørdal
logo

Hos Fotterapeuten Stjørdal er det autorisert Fotterapeut.Her behandler, forebygger og veileder vi i ulike former for fotproblemer og fotlidelser.

Anne M. Berge Fotterapeut

Stengt

Trudvangveien 673117 Tønsberg
logo

Anne M. Berge holder til på Gressbanen Helsehus som fotterapeut.Behandling av inngrodde negler, vorter, torner, hard hud, soppnegler og hudproblemer på føttene.Her hjelper jeg deg med råd og veiledning knyttet til fotens problemer. Salg av fotkremer, sokker som ikke strammer, sko og såler.Tar også hjemmebesøk ved behov.

Asker Sentrum Fotterapi Marianne Grøsland

Asker terrasse 781384 Asker
logo

Anja Valand

Stengt

Timoteiveien 224017 Stavanger
logo

Jeg jobber som autorisert fotterapeut, ved Yvonnes hud- og fotterapiklinikk på Mariero.Jeg var ferdig utdannet i 2001, ved Norsk fotterapeutskole i Kristiansand. Jeg har fra før jobbet over 17 år på Madla, og en kortere periode på Tasta. Jeg synes det er veldig spennende å kunne hjelpe med inngrodde negler, men liker generelt å jobbe med føtter.Velkommen til å ta kontakt for timebestilling på sms, mail eller mobil.

FOTTERAPI Fotspesialisten Westerwald

Stengt

Stockfleths gate 223210 Sandefjord
logo

Få profesjonell behandling og individuelle råd om hvordan du kan beholder friske føtter hele livet. Vi forebygger lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Plager knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotlidelser som inngrodde negler, torner/liktorner, fotvorter, hard hud, sopp i hud og negl eller smerter i føtter, samt mye mer.Har du diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Biri Fotklinikk AS

Birivegen 542836 Biri
logo

Fothjørnet Turid Liestøl Autorisert Fotterapaut

Stengt

Myreneveien 354847 Arendal
logo

Fothjørnet holder til i hyggelige lokaler på Myrene, og kan tilby ulike fotbehandlinger, finne årsaker til ulike lidelser i føttene, veilede i riktig skotøy, og gi råd om god fothygiene.Jeg kan hjelpe deg med:- Klipping og sliping av tykke negler- Behandle nedgrodde negler- Fjerne hard hud og hudsprekker- Fjerne torner, fotvorter, glasskår, flis m.m- Behandle neglesopp- Påsetting av spange ved hjelp av nedgrodde negler- Har kunnskap og kompetanse med diabetes føtter

Marias Fotklinikk

Stengt

Kirkebakken 20B3184 Borre

Kråkerøy Legesenter AS

Verkstedveien 6A1671 Kråkerøy

Strømmen Laserklinikk

Skolegata 142010 Strømmen

Aktiv fotklinikk

Sandslihaugen 105254 Sandsli

Nylende Fotterapiklinikk

(5)

Heddalsvegen 13716 Skien

Fotspesialisten Klinikk Elin AS

(5)

Innherredsveien 7A7014 Trondheim

Holtet Fotterapi

Marienlundveien 8A1178 Oslo

Formteam Hud og Fotklinikk

Solaveien 34307 Sandnes

Alstad Fotterapi Kirstin Pedersen

Stengt

Bodøsjøveien 608013 Bodø

Fotterapeuten Sola Sjukeheim

Solkroken 64050 Sola

Drøpping Fothelse

Stengt

Drivavegen 266600 Sunndalsøra

Fotterapeuten Sissel S. Foss

Langflåtveien 384017 Stavanger

Dybvik Fotterapi

Dronningens gate 171530 Moss

Berit's Fotklinikk

Orkdalsveien 54A7300 Orkanger
0