Om No Name Dame & Herrefrisør

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

No Name Dame & Herrefrisør, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

NO NAME FRISØR Roger Angeltveit

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

985838089

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

Sunniva F

moreThanAYearAgo

Ble anbefalt å klippe meg hos no name av de fleste av venninene mine pluss datteren til en av de som jobber der. Var super fornøyd når jeg gikk der i fra så i ettertid så har jeg bare klippet meg hos dem. Har absolutt ingenting negativt å si om verken personalet eller salongen! Man får det man betaler for.

S.H.

moreThanAYearAgo

Både datteren min og eg har No Name som fast frisørsalong, og eg har Anita som fast frisør. Ho er kjempeflink, og eg er alltid fornøyd når eg går derfra. Kan anbefales på det varmeste!!

Elisebeth

moreThanAYearAgo

Så var det tid for hår klippen igjen, jeg hadde farget og stripet håret selv, titt og ofte uten de beste resultat. Jeg tok turen til No Name Frisør på arkaden, der var det kun Roger som var ledig og jeg som aldrig har hatt en manlig frisør, lot meg overtale.
Jeg tok full pakke, klipp, vask, farging og striper,og forventet flere timer i stolen.
Etter to kjappe timer satt jeg ugjenkjennelig igjen foran speilet, for et resultat og for en service Jeg har aldrig blitt så ivaretatt som kunde hos en frisør tidligere.
Roger Angeltveit ved No Name Frisør er nå blitt min faste salong. Maken til service og ekspertise skal man lete lenge etter.
Jeg anbefaler denne salongen på det varmeste. Her får man valuta for hver eneste krone.