Norsk Havservice AS avd Trondheim logo

Norsk Havservice AS avd Trondheim

Om firma

Norsk Havservice har som målsetning å kunne tilby alle typer undervannstjenester. Hos oss finner dere god kompetanse på all dykke og ROV relatert virksomhet.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
73 10 02...
Adresse

Stiklestadveien 3

7041 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Norsk Havservice har som målsetning å kunne tilby alle typer undervannstjenester. Hos oss finner dere god kompetanse på all dykke og ROV relatert virksomhet.

Om oss

Lundemo Dykkerservice ble etablert i 1998. Økt omsetning og drift, kombinert med ønsket om ytterligere satsning opp mot havbruksnæringen har bidratt til at selskapets tidligere organisasjonsform nå ikke lenger er hensiktsmessig. Derav nyetablering som Norsk Havservice AS.

Firmaet disponerer i dag dykkere som alle er stasjonert sentralt på Fosen og i Trondheim. Vi har spesialisert oss på alle typer inspeksjonsdykking og har tidsriktig utstyr for dette formålet. Dette innebærer topp moderne videoutstyr for dokumentasjon og ROV (maks 500m). Vi har også god kompetanse innen anleggsdykking, og kan derfor påta oss alle typer oppdrag innen dette segmentet. Firmaet kan i dag bistå med spyling, berging/søk, boring, sprengning, skjærebrenning, støpning og forskalingsarbeider med overflate forsynt utstyr ned til 50 meter. Vi betjener også egen ROV som kan i tillegg til inspeksjon også forestå enklere arbeid på dypere vann ned til 500m. I tillegg til dykking så utfører vi også sjørelaterte serviceoppdrag der sveising og legging av plastrør er ett stort segment. Norsk Havservice er under stadig utvikling og vil kunne tilpasse seg alle typer oppdrag.

Hva er så spesielt med oss at dere skal velge akkurat oss som deres samarbeidspartner? Jo nærhet til lokalmiljøet og muligheter for kort beredskap når uhellet er ute anses som nøkkelfaktorer i den maritime næringen. Dette være seg fergetrafikk i rute, oppdrettsnæring, kommunal sektor osv. Næringer som benytter seg av våre tjenester vil få en leverandør med sertifisert personell og et organisert system for å ivareta helse, miljø og sikkerhet. Dette er den beste garanti for kvalitet og sikkerhet og er en grunnleggende forutsetning for å unngå situasjoner hvor man kan bli trukket til ansvar for mangler på dette området.

Les mer om oss og få siste oppdateringer på vår Facebook-side

Norsk Havservice AS avd Trondheims valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Norsk Havservice AS avd Trondheim

Omsetning

15 486 tkr

Fortjenestemargin

-5.10 %

Antall ansatte

18

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Norsk Havservice AS avd Trondheim er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

NORSK HAVSERVICE AS

Org.nr:

997126270

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

03.213 Tjenester tilknyttet hav- og kystbasert akvakultur

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

28.06.2011

Lederstillinger/Administrasjon
Bjørn Erik Nilsen

Daglig leder

Eirik Lundemo

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

73100288

7310 0288

731 00 288

73 10 02 88