Om Odland Helse og Miljø AS

Vi tilbyr full gynekologisk undersøkelse med ultralyd og prøvetaking, svangerskapsoppfølging og hjelp i forbindelse med ufrivillig barnløshet. Prevensjonsveiledning, råd og hjelp knyttet til overgangsalderen og ulike kvinnesykdommer.Alle aldre og livsfaser har sine gleder og utfordringer.Vi bidrar gjerne til at du får den hjelpen du trenger uansett hvilken livsfase du befinner deg i.Du er velkommen til oss med og uten henvisning fra din fastlege.

SVANGERSKAPSOPPFØLGING

Alle er vi forskjellige og har ulike opplevelser i et svangerskap. Det viktigste er å føle seg trygg. Vi tilbyr tidlig ultralyd og god oppfølging helt fram mot fødselen. Vi bidrar gjerne til at du og din partner føler dere trygge gjennom hele svangerskapet.

UFRIVILLIG BARNLØSHET

Å bli rammet av ufrivillig barnløshet kan være en stor påkjenning. Heldigvis finnes det flere muligheter. Dr. Odland har lang og god kompetanse på området og kan gi råd og hjelp i en slik situasjon. Odland Helse og Miljø har et godt samarbeid med Spiren Fertilitetsklinikk i Trondheim. Spiren har dyktige og omsorgsfulle ansatte og gode resultater. Du kan lese mer om Spiren på klinikkspiren.no.

OVERGANGSALDEREN

Overgangsalderen oppleves ulikt for alle kvinner. Noen opplever store forandringer både fysisk og psykisk, andre merker knapt endringene. Vi ønsker at du skal ha det bra i din hverdag og tilbyr hjelp og råd i denne nye fasen av livet.