Om Off The Grid AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Off The Grid AS

Steinar Svåsand

mer enn ett år siden

Tipp topp, tommel opp koselig sted, anbefales

Iselin Lunde

mer enn ett år siden

Dessverre oppleves ikke hjelpen til Off The Grid AS som hverken profesjonell eller betryggende. Jeg synes det er helt i orden at man på et verksted står fast eller ikke har kunnskap om alt. Da kan man sammen finne nye løsninger og hente inn annen kompetanse. Her blir det gjort snarveien og quickfix som ikke holder den kvalitet og sikkerhetsnivå man forventer og må ha når det gjelder MC! Jeg vil ikke anbeale denne bedriften dessverre.

Svar fra firma

Hei Iselin. Først vil vi takke deg for tiden du har brukt på å skrive omtalen. Vi setter pris på negative og positive omtaler. Din opplevelse med oss tar vi veldig seriøst, men vi har dessverre ikke fått med oss denne omtalen før nå.Vi har sjekket kundekartotek og arbeid som ble utført i 2018 men finner dessverre ikke hvilket grunnlag du omtaler oss på denne måten.Jeg setter pris på om du sender en mail til meg så jeg får mer info om dette,[email protected] Hansen, Daglig leder