Om Oksnøen Leir ANS

Oksnøen leir byr på alle former for sommeraktiviteter til lands og til vanns som fotball med cup, volleyball, bordtennis, pil og bue skyting, trampoline, ridning med instruksjon og turridning, fjellklatring, rappellering, bruskassestabling, fiske, seiling med regattaer, windsurfing, vannskikjøring, wakeboard, tube, motorbåtkjøring, padling av kano og kajakk, svømming og stup. Vi har også en utrolig spennende taubane som går fra en øy til en annen.

Oksnøen Leir ANS' valgte linker

Bildegalleri

  • Oksnøen Leir ANS Leirskole, Leirsted, Råde - 1
  • Oksnøen Leir ANS Leirskole, Leirsted, Råde - 2
  • Oksnøen Leir ANS Leirskole, Leirsted, Råde - 3

Oksnøen Leir ANS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnOKSNØEN LEIR ANS
Selskapsform:Ansvarlig selskap med solidarisk ansvar
Stiftelsesdato01.01.1997
Org.nr:978684041
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje85.599 Annen undervisning ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Bengt Martin SimonsenDaglig leder
Bengt Martin SimonsenStyrets leder
Eivind SimonsenDeltaker med fullt ansvar

Omtaler om Oksnøen Leir ANS

Leah Hyldmo

mer enn ett år siden

Var der på leirskole, og jeg skal på sommerleir dit neste sommer også. Maten er veldig god, og jeg kjedet meg ikke ett sekund!

Helene

mer enn ett år siden

Dårlig mat: gammelt frossent tørt brød, ubegrensede mengder cola, nugatti osv. Ingen grenser ift leggetid eller annet. Her kan barnet gå en uke uten å skifte klær, vaske seg, pusse tenner eller delta på aktivitet, uten at noen reagerer. Stor variasjon ift hvilke aktiviteter som tilbys fra periode til periode. Det som ligger ute på Facebook er ikke representativt. Barna oppfordres til å ha med lommepenger. Det eneste de får kjøpt er slikkerier i leirens egen kiosk...De fleste har med rundt kr 500-700 og får i tillegg tilsendt slikkerier i posten. Ikke mye plass igjen til ordinær mat, da.

Svar fra firma

Ønsker gjerne å svare på responsen din i detaljert form slik at du kan få et bedre bilde av Oksnøen. Når det kommer til brød og pålegg stemmer det ikke at vi serverer frossent tørt brød. Brødet kjøpes inn kontinuerlig, ofte hver dag. Nugatti/sjokoladepålegg serveres aldri før barna har spist minst 2-3 (og mer) brødskiver med vanlig pålegg (ost, skinke etc.) Da er de allerede gjerne mette og dropper dette. Vi er veldig påpasselige på at folk bytter klær og pusser tenner. Dette er noe vi sjekker hele tiden gjennom perioden. Når det kommer til variasjon i aktiviteter i periodene er det ofte på grunn av lengden av perioden. Det er ikke gjennomførbart at vi avholder like mange aktiviteter hvis en periode varer i 5 dager kontra 10. Det er begrensninger på hvor mye kiosken på Oksnøen er åpen. Jeg jobber på Oksnøen.

Guru Solseth

mer enn ett år siden

Var der selv som liten, og sender barna mine hit. Stedet anbefales på det høyeste!