Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemark logo

Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemark

Om firma

Vi holder til i Skien, på fylkeshuset. Vi har også en avdeling i Vest-Telemark, på Vest-Telemark vgs. Stikk gjerne innom! Du kan også kontakte oss på e-post.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
915 72 ...
Adresse

Leirvollen 21A

3736 Skien

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi holder til i Skien, på fylkeshuset. Vi har også en avdeling i Vest-Telemark, på Vest-Telemark vgs. Stikk gjerne innom! Du kan også kontakte oss på e-post.

Om Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemark

OKOS har kontrakt med over 90% av lærlingene i offentlig sektor i Telemark, det vil si ca. 300 lærlinger, fordelt over nesten alle kommunen i Telemark. Vi samarbeider også med Sykehuset Telemark.

OKOS tilbyr bl.a. kurs for instruktører og faglige ledere, samlinger for lærlinger, oppfølging, veiledning og hjelp underveis.

Har du spørsmål vedrørende lærlingplass, rettigheter og plikter, lønn, opplærinng, opplæringsbøker eller andre ting er det bare å ta kontakt. Ingen spørsmål er for små eller store. Vi hjelper til med å videreformidle spørsmål dersom vi ikke kan svare selv.

Vi holder til på Nenset mellom Skien og Porsgrunn. Vi har også en avdeling i Vest-Telemark, på Vest-Telemark vgs. Stikk gjerne innom! Du kan også kontakte oss på e-post.

Målsetting:

God rekruttering til de lærefagene offentlig sektor har behov for. helsearbeiderfaget er et stort satsningsområde. Kommunene i Telemark tar inn minst én lærling pr. 1000 innbygger pr. år. Tidsramme 2010-2015.

God kvalitet på opplæringa slik at offentlig sektor får tilgang på godt kvalifiserte fagarbeidere. Virksomhetene skal oppleve det attraktivt å ha lærlinger. Ivaretakelse av faglige ledere og instruktører vektlegges spesielt. Bidra til at ungdom får fullført påbegynt yrkesutdanning og har noe meningsfullt å gjøre.

Bidra til at voksne og flerkulturelle kan ta fagbrev.

Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemarks valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemark

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

24

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Opplæringskontoret for offentlig sektor i Telemark er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

OPPLÆRINGSKONTORET FOR OFFENTLIG SEKTOR I TELEMARK

Org.nr:

989164961

Selskapsform:

FLI

NACE-bransje

85.609 Andre tjenester tilknyttet undervisning

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

09.11.2005

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91572884

9157 2884

915 72 884

91 57 28 84