Om Oseberg Services AS

Fra våre kontorer i Tønsberg og Oslo hjelper vi våre kunder med å løse små og store oppgaver innen regnskap, lønn og økonomi. Vi er stolte over av at 300 kunder har tillit til at vi fortsetter å levere gode tjenester med kundens kjernevirksomhet i fokus.

I alt vi gjør tror vi på å skape økonomisk trygghet for våre kunder. Dette sørger vi for ved å benytte erfaring, kunnskap og gode systemer for sikre en økonomisk god drift hos våre kunder. Vi er derfor gode på bokføring, lønnskjøring, rapportering og analyse av regnskap.

Vår opprinnelse er fra et kompetansemiljø med fokus på forretningssystemer fra Microsoft. Vi har siden 2000 levert løsningen Microsoft Dymanics NAV til kunder over hele landet. I tillegg har vi levert regnskapstjenester på denne løsningen fra dag en.

I 2013 ble vi skilt ut som eget regnskapsbyrå fra Oseberg Solutions. Dette med formål å fokusere enda mer på å hjelpe bedrifter i Norge å lykkes ved å tilføre kundene våre en god og trygg drift.

Vi ønsker å ha tette bånd til våre kunder å tilføre dem den lille ekstra tryggheten for at deres økonomi styres på en riktig og sikker måte.

Vi er økonomer som har hjulpet kunder fra mange bransjer å lykkes i sin bedrift. Kundene spenner seg fra frisører, festivaler, restauranter, byggmestre, grossister, bensinstasjoner og konsulenter.

Vår systemkompetanse gjør at vi har et sterkt fokus på effektive løsninger. Dette kommer våre kunder til gode ved at de kan benytte mindre tid på administrasjon og mer tid på det som virkelig skaper verdi og resultater i deres kjernevirksomhet.

Som sagt er vi stolte av at nesten 300 kunder lar oss hjelpe dem å nå sine mål. Når de lykkes så lykkes vi også.

Systemene vi bruker

Vi fører regnskap i Tripltex, Uni Economy, Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Oseberg Services AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Oseberg Services AS Regnskap, Færder - 1
  • Oseberg Services AS Regnskap, Færder - 2

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

480860004808 6000480 86 00048 08 60 00