Om Oslo Kiropraktorklinikk

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Oslo Kiropraktorklinikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnOSLO KIROPRAKTORKLINIKK - EIDEM
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:992767006
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Christian EidemInnehaver

Omtaler om Oslo Kiropraktorklinikk

Lishal57

mer enn ett år siden

Hos Christian har jeg fått utrolig god hjelp med nakke og ryggproblemer. Han er veldig flink og husker fra gang til gang hva problemet er. I tillegg er han utrolig hyggelig og man kan få time på dagen hvis man trenger det. Anbefales på det sterkeste.

Simen Tollersrud

mer enn ett år siden

Fikk en låsning i nakken og kunne nesten få haken bort til skudra.
Ringte Christian og fikk time kort tid etter.
Problemet ble raskt lokalisert og fikk behandlingen gikk greit. Kunnskapsrik og dyktig. Kan virkelig anbefales.

Line Jensen

mer enn ett år siden

Kom rett fra kiropraktor Christian nå, fikk kjempe fin hjelp i dag på en lørdag, dette har reddet min helg. Jeg har tidligere vært hos mange andre kiropraktorer for mine plager og brukt mye penger på kontinuerlige behandlinger uten og bli bra og nå når jeg vært hos Christian en gang og han fikk løs de låsninger som ingen andre har fått til. Kommer til å fortsette hos han ja:)

Bjørn Ole Naalsund

mer enn ett år siden

Vår datter fikk en kraftig smell i ryggen i Dana cup, og var ikke i stand til å gå eller stå uten støtte. Kom til Oslo for å delta på Norway cup, men det var vel egentlig ikke aktuelt å tenke tanken på at hun kunne spille fotball i nær framtid i hvert fall. Tok kontakt med Christian Eidem ved ankomst Oslo, søndag 31. juli - fikk time straks. Han konstaterte at det var en skikkelig låsning i bekkenet, ga henne behandling to dager på rad, samt hadde tett oppfølging på telefon. For å gjøre en lang historie kort: Vår datter var på banen igjen på torsdag. På lørdag vant hun finalen med laget sitt, og ble kåret til finalens beste. Christian Eidem er en fantastisk kiropraktor!

Svein Kittelsen

mer enn ett år siden

Har fått en kjempe hjelp, både for meg selv og min sønn på 6 år. Det er behandling som ikke er å få andre steder! Kiropraktor behandling av meget dyktige kiropraktor (sammenligner med mange forskjellige de siste 15 årene, så jeg vet hva jeg snakker om) er bare helt riktig og gir strålende resultater. Man føler at man blir tatt godt imot og Christian har en strålende personlighet som gir meg et mye bedre humør uansett hvor mye smerter jeg har. Anbefales på det sterkeste! Jeg er så takknemlig for å ha kommet til det Christian hvor jeg endelig fikk den hjelp som jeg fortjener, kjør på....

Gunnar

mer enn ett år siden

Fikk hjelp når alle andre hadde steng. Veldig glad for det når jeg hadde så vondt. Takk for bra service

Trude

mer enn ett år siden

Fikk tidlig i svangerskapet plager med å belaste venstre fot dette gjorde enormt vondt i bekkenet, legen ga meg krykker mens jeg i etterkant kom til Christian ved Oslo Kiropraktorklinikk som behandlet bort mine plager jeg var smertefri etter 3 behandlinger

Gro

mer enn ett år siden

Dette er andre gang jeg får hjelp av Christian på en rød dag, utrolig bra han finnes når det låser seg i akutte tilfeller, han fikser meg raskt og bra. Takk Christian

Trude Hansen

mer enn ett år siden

Jeg vil bare si at jeg er veldig fornøyd med grundig undersøkelse og behandling, han ga meg en grundig forklaring hvorfor jeg var plaget med det jeg var plaget med og jeg forstod også hva jeg selv måtte gjøre. Aldri fått en slik forklaring selv om mine plager er over 10 år gamle og jeg har vært til mange behandlere før.

Anne

mer enn ett år siden

Har hat migrene i mange år fikk kommet meg til en migrenelege spesialist som i sin tur henviste meg til Christian som har løst mitt problem kommer på kontroller i ny og ne som er med på å holde dette i sjakk. Takk

Doris

mer enn ett år siden

Takk for hjelpen med mitt prolaps Christian! Alt du sa stemte med røntgen svaret og din behandling fungerte! Ser fram imot neste behandling.

Erika

mer enn ett år siden

Jag åker från Arvika för att bli kvitt mina smärtor har provat allt innan jag hittade Christian, nu söker jag inte mer utan har hittat rätt. Tänk ett liv utan smärta det er verkligen värt den långa körningen.

Gjøvik ekspressen

mer enn ett år siden

Har gått hos Christian en stund nå og blitt veldig mye bedre. Aldri opplevd den effekten av kiropraktikk før. Jeg var hos han akutt første gangen, etter det ble jeg værende hos han selv om jeg må kjøre helt fra Gjøvik hver gang jeg skal på behandling. Men det er faktisk verdt pengene, veldig førnøyd.

Egil

mer enn ett år siden

Jeg har i mange år hat rygg-/nakkeplager og prøvd alt (som trening, kirurgi, fysio, osteopat, massør, akupunktur, naprapat osv) og alle har sagt forskjellige ting hvordan det skal bli bedre, aldri fått noen tillit til behandleren. Men jeg ble anbefallt å gå til christian av en konkurrent av han for snart 2 år siden og nå er jeg så og si bra. Jeg som ikke kunne gå et kvarter uten å få kramper i hele ryggen.... Han er helt outstanding.

Geir

mer enn ett år siden

Hei
Hadde gått med kraftig betennelse de siste 6 mnd, men har slitt med denne armen over 2 år ettersom jeg sitter veldig mye foran dataen. Var de siste 5 mnd sykemeldt, fikk anbefalt christian av en kollega og etter noen behandlinger var jeg symtomfri og kvitt plagene. Etter avtale med Christian fikk jeg han til å komme og se hvordan jeg jobbet og satt, han endret på en hel del og etter det har hele bedriften brukt han både ved plager og ergonomi. Thanks

Tore

mer enn ett år siden

Er det beste jeg har vært hos!!!!! har vært hos mange kiropraktorer gjennom årene ... du vet hva du driver på med Christian!!!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg tok kontakt på en søndag etter å ha falt om på gulvet 2 ganger med sterke smerter i korsrygg.
Christian kom med benk og det hele etter kort tid :) og det beste av alt minusserte smerter og fikk meg på bena. Årsaken var låst bekkenbensledd (tror jeg han kalte det). Etter tre behandlinger er jeg utrolig mye bedre og snart tilbake i jobb. Ikke er det utrolig bra service, men en utrolig hyggelig og flink fyr!!
Anbefales på det sterkeste :) :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Våknet en dag veldig svimmel, tok kontakt med lege som konstaterte at jeg hadde krystallsyken og fikk beskjed å kontakte noen som kunne behandle dette, ringte rundt tror jeg snakket med over 10 stykker før jeg kom rett, å takk og lov for det, her fikk jeg veldig bra hjelp og ble fort mye bedre innen en uke var jeg helt bra. Takk

Gudrun

mer enn ett år siden

Har vært svimmel og dårlig over en uke nå fikk beskjed at det var virus på balansenerven eller krystall syken men fikk en annen diagnose av kiropraktoren som så til at jeg ikke var svimmel etter første uken med behandling.

Torbjörn

mer enn ett år siden

På handhollsträningen fick jag en tackling så armen gick ur ledd, fick time hos christian idag lördag och han drog den rätt. Tack!!

Elin

mer enn ett år siden

Jeg hadde vondt i skulderen min etter en periode med mye jobb. Etter 3 behandlinger så var skulderen helt bra.
Tusen takk

Cilla

mer enn ett år siden

Har vært hos flere kiropraktorer men aldri vært så fornøyd som her. Her får jeg alltid rask hjelp.

Takk

mer enn ett år siden

Kan absolutt anbefale Oslo kiropraktorklinikk. Gikk til behandling der under min graviditet. Gjør at jeg fikk en mye lettere hverdag og kunne være i jobb lengst mulig og ikke minst hvor bra jeg var etter jeg hadde født. Tusen takk dere!

Grete Olsen

mer enn ett år siden

Når alle andre har stengt under sommeren har han åpent og kunne hjelpe meg, vil anbefale Christian ettersom jeg fikk en rask time og gode behandlinger, kommer til å fortsette her ettersom han er så flink og fleksibel.

;)lille marius

mer enn ett år siden

Slet med svangerskapsplager fra uke 13, henvist til Christian når jeg var i uke 19 av jordmor. han gjorde en grundig undersøkelse av hele meg og fant ut at jeg hadde en bekkenløsning som han nå har behandlet 5 ganger og jeg er nesten så godt som ny

Espen

mer enn ett år siden

Har lenge slitt med smerte i nakke og øvre rygg. Hørte om Oslo kiropraktikk fra en venn.
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen hos Kiropraktor Christian Eidem. Ble bedre etter få ganger og fikk grundige forklaringer på årsak til smerter, råd mht øvelser og ting jeg selv kunne gjøre. Er nå helt smertefri;) Anbefaler han på det varmeste!

Karin

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med undersøkelsen og behandlingen og ble fort mye bedre etter noen behandlinger. Ble endelig tatt på alvor av en seriøs kiropraktor som tok seg tid til mine problem.

Lars Foss

mer enn ett år siden

litt dyrt men veldig bra. føler seg ivaretatt.

Kristian Berntsen

mer enn ett år siden

Har vært her noen ganger nå etter at jeg har prøvd flere Kiropraktorer, Naprapater, Osteopater osv. Føler meg i dag veldig bra.

Hvorfor er det så vanskelig å finne en flink kiropraktor?

Tusen takk

Teodora Kazakova-Flatla

mer enn ett år siden

Fantastisk god og rask hjelp, anbefales på det sterkeste. Fikk time på dagen og Christian hjalp meg allerede med første behandling. Teodora Flatla lege

Christina Østerhus

mer enn ett år siden

Er ikke i tvil om at jeg trygt kan anbefale Oslo kiropraktorklinikk til alle jeg kjenner. Christian som jobber der er drivende dyktig! Her kjenner man at man er i gode hender!
Han gir hjelp selv da alle andre har stengt! Tommel opp!

Glenn

mer enn ett år siden

Har selv vært fornøyd med Oslo Kiropraktorklinikk, fikk en avtale med at de skulle hjelpe min bedrift med sykefraværet, de ansatte har benyttet seg av denne tjenesten og resultatet viser seg å være stort. Har hat betraktelig mindre sykemeldinger og de ansatte har vært på jobb. Bra tiltak og oppfølgning. Dette skal vi fortsette med bedre å forebygge enn å få sykemeldinger for min del.

Cecilie

mer enn ett år siden

Jeg har hatt mye problemer med ryggen, og har gått til omtrent alt som finnes. Brukt masse penger på olike løsninger men ikke fungert, ble anbefalt Christian da jeg jobbet i barnehage med 1-3 åringer som ødela ryggen min totalt. Nu er ryggen min helt fin. Takk

Jens Arve

mer enn ett år siden

Var redd for at vinterferien røyk da jeg hadde enorme smerter i ryggen for 1 uke siden, vinterferie ble det takket være min kiropraktor.

Maria Pettersson

mer enn ett år siden

Jag som hatt så ont i sååå många år och äntligen hittar jag en som löser mitt "helvetes värk". Kiropraktor Christian såg direkt vart problemet låg och efter 4 behandlingar är jag så mycket bättre, nästan aldrig värk. Jag som haft sånt problem och sitta i bilen hem efter en veckas jobb(pendlare)pga ryggen, nu är jag så glad att nästan all värk är borta. Så ett par behandlingar till.....är så tacksam. Jag har fått ett helt nytt liv. Vill verkligen rekommendera andra detta som söker i djungeln bland penningsugna behandlare, detta hjälpe mej.

Lise

mer enn ett år siden

Jeg hadde hatt tilbakevendende problemer med korsrygg og bekken i flere år og prøvd både naprapat og fysioterapaut. Kiropraktoren konstaterte at problemet ikke satt i ryggen, men at årsaken var stramme muskler i hofter og sete. Etter fem behandlinger, og øvelser jeg gjorde selv hjemme, var ryggen god som ny. Kan anbefales på det varmeste!

Gunvor

mer enn ett år siden

Har under lengre tid vært sykemeldt og slit med musarm og gått gjennom flere kurer med betennelsedempende og kortison uten effekt. Samtidig har jeg også vært hos fysioterapeut uten noen framgang. Når jeg kom til Oslo Kiropraktorklinikk anbefalte han trykkbølge og etter et fåtall behandlinger med trykkbølge hos Christian ble jeg helt bra og nå tilbake på jobb. Kan anbefales på det sterkeste!!!

Elin

mer enn ett år siden

Jeg fikk sykemelding på legevakten og sterke smertestillende, men kunne ikke godta dette følte det var helt feil, snakket med flere jeg kjente og ble anbefalt Oslo Kiropraktorklinikk, Det var det som skulle til for å slippe sykemelding, det er bra det er noen som tar vare på våre dårlige rygger på alvor.

Cecilie

mer enn ett år siden

Christian var kjempe flink å løsnet opp en masse spenninger som foråsaket strålende smerter nedover begge armene! Så deilig å kunne slippe det i hverdagen på jobb!

Sissel 41

mer enn ett år siden

Hadde migrene flere ganger i uken og klarte ikke jobbe, jeg var desperat og holdt på å bli uføre. Jeg fungerte ikke privat eller i jobben. Kom til Christian etter anbefalning av en spesialist migrenelege, og nå har jeg fått mitt liv tilbake pga de behandlingene jeg har fått hos kiropraktor Christian.

Sven Erik

mer enn ett år siden

Har hat plager med korsryggen min i snart 5 år føler aldri at jeg har kunnet rette meg helt uten at det har gjort vondt. Har vært hos lege, manuellterapeut, naprapat, massør uten langvarig effekt. Har aldri turt å gå til kiropraktor tidligere men det kommer jeg å gjøre igjen, for dette fungerer super bra, ingen smerte.

Margot

mer enn ett år siden

Hos Christian er det godt å komme. Han kan det han gjør og får et raskt og godt resultat. Han hjelper meg med å holde alle mine plager i sjakk. Kan anbefale han til andre som sliter med smerter.

Trondheim

mer enn ett år siden

Var på ferie, fikk fram denne siden og kan ikke si annet at jeg holder med på hva som blir sagt under fikk hjelp øyeblikkelig. Gjorde at jeg greide å komme meg hjem 7 timer i bil. Takk

Glenn

mer enn ett år siden

Jeg kontaktet dette selskapet etter å ha brukt en annen kiropraktor over en lengre periode. Det var først når jeg fikk syke smerter som strålte igjennom hele armen min, jeg faktisk tok kontakt med Oslo Kiropraktorklinikk. Her kunne jeg endelig se at noen faktisk så på problemene mine, før dem utførte selve behandlingen. Det som var betryggende var det han så, stemte overens med hva jeg følte. Etter bare to behandlinger følte jeg meg utrolig mye bedre, nå etter enda noen behandlinger har jeg fått en helt ny rygg. Oslo Kiropraktorklinikk jobber også for at problemene skal bli borte, så du får også råd om både sittestillinger, øvelser samt annet en bør gjøre for å unngå at problemene kommer tilbake. Anbefales på det sterkeste!!!

Svein

mer enn ett år siden

Jeg hadde veldig vondt i korsryggen når jeg møte Christian første gang, hadde vært hos kiropraktor tidligere og ventet meg enn 5 min behandling men jeg fikk nærmere 30 min behandling. Ble overraskende bra etter en behandling 90% bedre. Ung og har veldig bra kompetanse. Kommer aldri kontakte en annen.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg hadde hatt tilbakevendende problemer med korsrygg og bekken i flere år og prøvd både naprapat og fysioterapaut. Kiropraktorn konstaterte at problemet ikke satt i ryggen, men at årsaken var stramme muskler i hofter og sete. Etter fem behandlinger, og øvelser jeg gjorde selv hjemme, var ryggen god som ny. Kan anbefales på det varmeste!

Ivar

mer enn ett år siden

Etter få behandlinger kunne jeg endelig begynne å leve og nyte livet. Hodepinen som hadde plaget meg i mange år forsvant.

Tine

mer enn ett år siden

Jeg hadde en fryktelig jul og på nyåret tok jeg kontakt og fikk den hjelpen jeg behøvde. Trodde aldri jeg skulle bli bra så fort.

fornøyd

mer enn ett år siden

Prøvde kiropraktor høsten 2010 for en kjelkete rygg og nakke. Det er lenge siden jeg har vært så bra.

Nilsen

mer enn ett år siden

Fikk i dag hjemmebesøk av min "reddningsmann", han behandlet meg i hjemmet og har fått meg til opp på beina igjen.

Takk

mer enn ett år siden

Var veldig redd for å gå til kiropraktor med nakken, men til slutt orket jeg ikke mer. Hadde fått anbefalt Christian og jeg bestemte meg for at nå får det bære eller briste. I dag kan jeg bare se tilbake og tenke "jeg gjorde rett" i å få behandling.

Sørum

mer enn ett år siden

Jeg er kjempe fornøyd med rask time på en lørdag etter å ha vært hos legevakten, som anbefalte meg å kontakte Oslo Kiropraktorklinikk, fikk time ganske raskt og ble over 50% bedre på en behandling. Og i dag er jeg superbra, jeg som var så redd!!!

Thomas

mer enn ett år siden

Jeg har hat vondt i magen og lysken over lengre tid. Har vært til grundig utredning på sykehus uten noen diagnose, har også vært hos andre kiropraktorer som ikke har sett sammenhengen med mine plager. Men Christian løste gåten raskt og effektivt, nå er mine smerter borte.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

638038886380 3888638 03 88863 80 38 88