Om Oslo Rørlegger & Entreprenørbedrift AS

VI HOLDER TIL VED SIDEN AV METRO SENTER PÅ LØRENSKOG- SKÅRERSLETTA 10. Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta. Vi gjør alt fra å reparere toaletter og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler. Hos din Bademiljøbutikk finner du alltid fagfolk som kan hjelpe deg.

Omtaler om Oslo Rørlegger & Entreprenørbedrift AS

Sven L Hansen

mer enn ett år siden

Bedriften har flere ganger ikke møtt opp til avtalte tidspunkter. Verre er det vel at man ikke høre fra de i det hele tatt etterpå. Virker veldig useriøst! Vi har hatt avtaler 2 ganger! Er ferdig med dette rørleggerfirmaet!!

Svar fra firma

Her har en av konkurentene prøvd å ødlegge det gode ryktet vårt.Trist.

Kathrine

mer enn ett år siden

Var veldig fornøyd med arbeidet dere gjorde i min leilighet i sommer. Baderommet ble utmerket. Takk

Ingrid M

mer enn ett år siden

Vil med dette gjerne dele med andre, hvor fornøyd jeg var med jobben dere gjorde oss meg, nå nylig. Dere monterte nytt utstyr på mitt baderom, rørleggeren hadde med seg det han trengte da han kom, og utstyret vi hadde avtalt på forrhånd.
Han var hyggelig, kom til avtalt tid, og utførte jobben meget bra. Stor takk til dere

stian

mer enn ett år siden

Leier ut en leilighet i oslo, fikk telefon om at de manglet varmt vann.. ringte konkurenten, som nylig hadde byttet bereder hos naboen, og fikk en pris, jobben kunne gjøres uken etter..det var for lenge for meg og vente, da jeg leier ut.. ringte disse, kom til en kenneth som sa det ikke var noe problem, kom om to timer.. han kom, presis, jobben ble utført raskt og fint, og ca 2700 kr billigere.
anbefaller dissa gutta, og bruker de neste gang

Bjørn

mer enn ett år siden

Våknet midt på natten av at vannet fosset inne på kjøkkenet. Kontaktet Oslo Rørlegger og Entrepenørbedrift og hadde allerede en rørlegger på døren innen 30 min! Meget god service, og veldig løsningsorientert rørlegger! Takk til dere!

Elle

mer enn ett år siden

Hadde rørlegger fra dere for og bytte en varmt vannstank. Alt gikk enkelt og greit, jobben så bra ut, hyggelig gutter og avtalte fast pris på forhånd.
Kjempe bra. Stor takk

Svenske Karin

mer enn ett år siden

Ringte dere for utskifting av min varmtvannsbereder. Noen timer senere kom en super hyggelig og kunnig rørlegger, ved navn Kenneth, for en uforpliktende befaring. Vi ble enige om at han skulle skifte denne ut to dager etterpå. To dager etterpå kom rørlegger Kenneth punktlig på avtalt tid. Han utførte jobben meget bra, var super hyggelig, og profesjonell.
Vil absolutt bruke dere igjen og samtidig anbefale dere videre! ? Tusen takk!

Line H

mer enn ett år siden

Fikk hjelp av dere forrige uke, til å skifte en kjøkken kran. Rørleggeren utførte en meget god jobb! og jeg er veldig godt fornøyd med min nye kran. Kranen hadde jeg på forhånd bestilt gjennom dere, å rørleggeren hadde den med som avtalt når han kom! Vil absolutt bruke dere igjen, samtidig annbefale dere videre! Takk

anne

mer enn ett år siden

kjøkkenkrana hjemme brakk rett av slik at vannet fosset ut,stoppekrana stoppet en del,men det rant fortsatt.Vi ringte flere såkalt 24 t.vakttelefoner uten hell. Heldigvis kom vi hit.Kenneth het han.hyggelig ung mann som viste hva han gjorde.i tillegg til god rørlegger,kunne han også oppføre seg og var utrolig sjarmerende og hyggelig.jeg sier bare. takk.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

482344444823 4444482 34 44448 23 44 44