Om Oslo Varebilutleie

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Oslo Varebilutleie, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTOR ELLINGSEN TRANSPORT
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:970130705
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje49.410 Godstransport på vei

Lederstillinger/Administrasjon

Tor EllingsenDaglig leder
Tor EllingsenInnehaver

Omtaler om Oslo Varebilutleie

Eivind

mer enn ett år siden

Fikk problemer med motorhavari med bilen på en søndag morgen. Prøver å få tak hos andre selskaper men det ble nei. Fikk da tak i Oslovarebilutleie og fikk en strøken Mb. Vito 4x4 som passet bra da vi setter opp hytter på fjellet. Suprert. Skal anbefale til andre som trenger bil.

Jan E A

mer enn ett år siden

Har leid varebil hos Oslo varebilutleie flere ganger. Alltid gode priser, gode biler samt rask og effektiv betjening. Anbefaler virkelig Oslo Varebilutleie på det sterkeste.

Tone M. Hølmebakk

mer enn ett år siden

Vi har tømt og flyttet fra to leiligheter i løpet av en måned og har leid bil tre helger fra Oslo Varebilutleie. Dette har vært superenkelt; god og hyggelig service, ett skjema og betalingsterminal på stedet! Anbefales!

Petter

mer enn ett år siden

Vi har leid biler fra Oslovarebilutleie ved flere anledninger og har bare positive erfaringer med dette. De er fleksible med biler og inn og utleveringer. Vi kommer til å bruke Oslovarebilutleie fast utover ved neste leieforhold.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Sendte mail 3 uker i forveien og reserverte en Sprinter. Fikk svar om at de hadde en ledig, men fikk ingen bekreftelse på det hele. Ringte de derfor opp etter et par dager og fikk bekreftet, joda - jeg har bil den og den datoen.

Når dagen endelig er der tropper jeg opp og får til svar at mitt navn ikke står i avtaleboken, alle bilene er leid ut og at de ikke har hatt kontakt via mail. 2 kamerater hadde tatt seg fri fra jobb, vi skulle kjøre nesten 90 mil på et par dager.

I tillegg får jeg et "såri ass" fra en ansatt, før han setter seg i bilen og kjører vekk.

Igjen - latterlig.

Svar fra firma

Det var en kunde som ikke kom tilbake med bilen som du skulle ha i tide. Vi sjekket litt rundt og sa til deg at du kunne få tilsvarende bil om 30 minutter. Det er beklaglig at dette skjer , men det er utenfor vår kontroll hvis andre kunder ikke kommer tilbake med biler.

Vaniljekonvall

mer enn ett år siden

Fikk reservert bil bare noen dager før flytting, ren og ordentlig bil, fikk leie tepper og sekketraller. og fikk forlenget leie på hentedagen. Totalt sett veldig fornøyd.

Øyvind L T

mer enn ett år siden

Benyttet Oslo Varebilutleie for å flytte og er veldig fornøyd med tjenesten. Gunstig pris og hyggelig kontaktperson. Anbefales!

Kenneth

mer enn ett år siden

Helt suverent!

Oslo Varebilutleie kan anbefales på det varmeste. Vår erfaring er udelt positiv hva angår service, fleksibilitet, bilkvalitet, og ikke minst pris. Vi kommer til å leie varebiler herfra i både små og større sammenhenger framover når behovet er der.

Henning Hagelund

mer enn ett år siden

Gode erfaringer ved flere anledninger
Vi har benyttet Oslo Varebilutleie ved flere anledninger - sist for langtidsleie av to varebiler fra 1. mai i år til nå. Vår erfaring er at de yter meget god service, er punktlige og imøtekommende for våre spesielle krav til innredning. Vi kommer til å benytte samme firma ved neste anledning.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler