Om firma

Outdoor Norway : Daglige avganger på trygge og morsomme opplevelsesturer i Voss, Norge. Go rafting, terrengsykling, kajakkpadling, standup-padling, kanopadling, stå på ski, og vandring i hjertet av Fjord-Norge. Outdoor Norway...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
459 71 ...
Adresse

Reppavegen 218

5710 Skulestadmo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Outdoor Norway : Daglige avganger på trygge og morsomme opplevelsesturer i Voss, Norge.

Go rafting, terrengsykling, kajakkpadling, standup-padling, kanopadling, stå på ski, og vandring i hjertet av Fjord-Norge. Outdoor Norway er en opplevelsesturoperatør med base i Voss - Norges eventyrmekka, den beste beliggenheten for å utforske utendørs hvor vi kan få tilgang til den mest fantastiske utsikten, stiene, fjordene, fjellene og elvene i Nord-Europa.

SKOLETUR, TEAMBUILDING, FIRMATUR OG UTDRIKNINGSLAG

Med vårt store utvalg av aktiviteter, utstyr og samarbeidspartnere kan vi skreddersy opplevelser for alle. Grip muligheten til å overraske dine kjære, elever, kolleger eller forretningsforbindelser med opplevelser utenom det vanlige! Ta dem med på et unikt og minneverdig eventyr !

Enten du leter etter en morsom og spennende tur på elva, en fredelig kajakktur i fjorden, en utfordrende stisykkelløype , et lærerikt kurs i friluft, en utrolig fottur eller kanskje en kombinasjon av aktiviteter, vi setter opp det perfekte programmet for din gruppes ønsker og mål, med hensyn til tilgjengelig tid og budsjett.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Outdoor Norway AS

Omsetning

1 803 tkr

Fortjenestemargin

-14.70 %

Antall ansatte

2

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Outdoor Norway AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

OUTDOOR NORWAY AS

Org.nr:

916974051

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

79.902 Guider og reiseledere

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

07.03.2016

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

45971515

4597 1515

459 71 515

45 97 15 15