Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Vi er en kjøttforedlingsbedrift der kvalitet i alle ledd er det viktigste. Våre naturskjønne omgivelser i Indre Nordfjord med Nordfjorden, Skåla, Loen-vatnet, Kjenndalsbreen og Lodalskåpa som nærmeste naboer, minner oss daglig om å leve opp til dette.
Pals er leverandør til bakeribransjen, og på Bislett har vi utsalg av våre spesialvarer inkludert marsipaner, kaker, sjokolader, te og kaffe. Velkommen!
Nestlé er verdens største mat- og drikkevareselskap. Vi har mer enn 2000 merkevarer – fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 land verden over.
Kvalitet og dyrevelferd i verdensklasseI Norsk Kylling går vi nye veier for å sikre bærekraftig produksjon av kylling – sunn og trygg mat av høy kvalitet til hele Norge.
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Rørosmeieriet as ble stiftet 5. januar 2001 for å videreføre drift i anlegget til tidligere TINE Midt-Norge på Røros. Selskapet er eid av Økomat Røros BA, Stratell AS, Sandkjernan Utbygging, tidligere og nåværende ansatte og styremedlemmer, Tine og Investron AS. Vi befinner oss i en region med lange meieritradisjoner. Norges første andelsmeieri, Rausjødalen, ligger i Tolga i Rørostraktene. Anlegget vårt på Røros er fra 1970 og ble bygd av Røros Meieri A/L. Lokalene er ombygd flere ganger for å
Våre leverandører og råvarer er nøye utvalgt, og vi er stolte av å handle lokalt og kortreist. Vår produksjon ligger tett opptil produsenter på Jæren og i Rogaland, og gir oss et fantastisk utvalg i råvarer.
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
Vårt fokus er at vi skal levere de beste produkter til forbruker gjennom å ha knyttet til oss gode bønder som alltid målsetter å levere den aller beste kvaliteten på våre produkter, effektiv produksjon og gode relasjoner både til kjede og til forbruker. Per april 2016 har vi en total markedsandel på godt over 30 % innen kylling i dagligvare og storhusholdning, samt 25% innen egg til dagligvare.
Brødrene Lundal er en nisjebedrift som satser på en allsidig produksjon av kjøttvarer, pålegg og spekemat for storhusholdning, restaurant og daglivare. Videre driver vi utsalg av fersvarer i Haraldsgata, ved rådhusplassen i Haugesund og i Spar-butikken i Lundal-bygget på Frakkagjed i Tysvær kommune.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.
Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden. Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den.