Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen logo

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen

Om firma

Jeg arbeider som individuell rådgiver, parterapeut og sexolog. Dertil holder jeg,jevnlig samlivskurs. Jeg er sosionom, er registrert psykoterapeut, og sertifisert PREP-kursleder.,I mitt møte med deg/dere har jeg fokus på...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
918 68 ...
Adresse

Sukkertoppveien 5

0571 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Jeg arbeider som individuell rådgiver, parterapeut og sexolog. Dertil holder jegjevnlig samlivskurs. Jeg er sosionom, er registrert psykoterapeut, og sertifisert PREP-kursleder.I mitt møte med deg/dere har jeg fokus på kommunikasjon og konflikthåndtering og har blikk for hvordan følelser og behov styrer oss i vårt møte med andre.Jeg har hjemmekontor på Hasle i Oslo, men gir også online-terapi og privatundervisning på nett. Jeg er dermed tilgjengelig uansett hvor i landet du/dere bor.

Rådgivning

Trenger du noen å snakke med problemene dine eller utfordringer du står overfor? Vil du få det bedre med deg selv og dine nærmeste? Bli mer bevisst på egne behov og følelser? Jeg hjelper deg til å bli tryggere på deg selv og se ressursene du har å bygge på. Jeg får deg til å se nye veier og nye muligheter. Ta kontakt og bestill en time nå!

Parterapi

Knirker det i samlivet? Har dere kommet inn i dårlige samhandlingsmønstre med vonde krangler eller følelsesmessig avstand? Ømtåelige temaer som seksualitet, utrygghet, mistillit, sjalusi og utroskap kan dere ta opp med meg. Parterapi er for dere som vil kommunisere bedre og løse problemene mer konstruktivt, og for dere som vil bli kjærester igjen.

PREP-kurs

PREP-kursene er for dere som vil ha et bedre samliv, og passer for par i alle aldre og alle stadier av forholdet. Fokuset er på kommunikasjon og problemløsning. Kursene er åpne for deltakere fra hele landet. Vi tar løpende i mot påmeldinger!

Psykodrama

Gjennom psykodrama og monodrama blir du i stand til å se deg selv utenfra og andre innenfra. Her får du styrket din relasjonskompetanse! Vi tar utgangspunkt i temaer fra ditt eget liv. Monodrama gis som privattimer, ta kontakt så avtaler vi.

Vil du bli med på det spennende helgekurset jeg holder om "Mennekser og våre masker. Masker vi bærer - hvilke masker trenger jeg, og hvilke vil - og tør - jeg kvitte

meg med.

Interessert? Ta kontakt og jeg holder kurset forutsatt nok påmeldte.

For mer info se min hjemmeside.

E-terapi

Trenger du noen å snakke med om problemer eller utfordringer du står overfor her og nå? Kvier du deg for å oppsøke en terapeut? Kanskje er den geografiske avstanden til nærmeste rådgiver for stor? Takket være E-terapi trenger du ikke vente! Du kan videochatte med meg, og jeg rådgir online. Prisen er den samme som ved fysiske møter på mitt kontor.

Samlivskurs og spesialkurs

Som kursinstruktør i Samlivsskolen har jeg spesialisert meg på samlivskurs. Foruten PREP-kurs holder jeg kurs med temaer som kjærlighetsspråket, og kurs om hvordan følelsene styrer oss. Jeg har kurs om sjalusi og utroskap, Dertil har jeg kurs om seksualitet og intimsfæren. Jeg har kurs der vi bruker argentinsk tango for å booste samlivet. Jeg har kurs for småbarnsforeldre om den store utfordringen det er å gå fra å være par til å bli familie. Mange av disse kursene har jeg hatt som privatundervisning for bare dere to. Da velger dere tid, og kan ta kurset online eller komme til mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo. Kurset om seksualitet holdes for øvrig i tilrettelagte omgivelser på hotell en til to ganger i året. Se under menyknappen "kurs" eller kurskalenderen på mine hjemmesider for mer info.

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heens valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Par-Og Personrådgiveren Anna Sigridsdatter Heen er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

PAR-OG PERSONRÅDGIVEREN ANNA SIGRIDSDATTER HEEN

Org.nr:

987917962

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91868658

9186 8658

918 68 658

91 86 86 58