Om Patrick Kramer Hudlege

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

Liliana Ibarra

moreThanAYearAgo

Dårlig.. han virka stresse..og tokk ikke seg tid til undersøkelse..5 minutter konsultasjon betalt for ingenting...

Steffen

moreThanAYearAgo

Har forsøkt å få kontakt med legekontoret i over en uke. Kun telefontid mellom klokken 8-11.30, dette er for dårlig. Ringt i denne perioden, men kommer ikke igjennom. Finner heller ikke noen e-post, dette ville vært et fint alternativ å kontakte på. Selve legen er dyktig, med et overvåkent blikk. Dessverre er ventetiden på ca 3-4 mnd, så om det gjelder noe akkutt anbefaler jeg å styre unna.

Kikki Ed Holst

moreThanAYearAgo

Endelig fikk jeg god hjelp, jeg gråter av glede. Ble tatt på alvor, fikk medesiner som hjelper meg, ikke nok med det legen sendte meg videre til utredning på Rikshospitalet. Evig Takk nemlig. takk Dr, Kramer.

E. Torgersen

moreThanAYearAgo

Hyggelig hudlege men kun med en telefontid mellom halv 9 og 11 (2 1/2 time) er etter min mening alt for lite! Når man ringer etter resept som både er forhåndsavtalt ved undersøkelser og blodprøver, har vi fått beskjed fra kontordamen om at det må hentes på apoteket inne 7 dager og når vi skulle hente de, har de ikke vært sendt dit likevel og da må man prøve å huske på å ringe å purre i løpet av de 2 timene de har telefontid...:-(