Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen logo

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen

Om firma

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er et interkommunalt samarbeid om felles PP-tjeneste mellom kommunene Bø, Hadsel, Sortland, Øksnes og Lødingen. Samarbeidet ble opprettet i 1972, og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
76 11 32...
Adresse

Havnegata 1

8400 Sortland

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 15:30

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er et interkommunalt samarbeid om felles PP-tjeneste mellom kommunene Bø, Hadsel, Sortland, Øksnes og Lødingen. Samarbeidet ble opprettet i 1972, og hovedkontoret ble lagt til Sortland.

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Bø, Hadsel, Sortland, Øksnes, Lødingen og Nordland fylkeskommune, med hovedkontor i Nordlysvegen på Sortland. Samarbeidet om PPD for Vesterålen og Lødingen ble opprettet i 1972. Vi går under navnet PPD blant våre brukere og samarbeidende instanser.

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) er en kommunal og/eller fylkeskommunal rådgivende tjeneste. PP-tjenesten er hjemlet i Opplæringsloven § 5-6, og Barnehageloven § 19 c.

PPT har ansvar for barn, unge og voksne med rett til opplæring. I sitt arbeid skal tjenesten ha fokus på barn og unges behov for gode utviklingsmuligheter i barnehage og skole. Tjenesten kan også gi veiledning til barnehager og skoler med tilrettelegging for barn med spesielle behov.

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingens valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

12

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

PPD FOR VESTERÅLEN OG LØDINGEN

Org.nr:

974794047

Selskapsform:

ORGL

NACE-bransje

85.601 Pedagogisk-psykologisk rådgivningstjeneste

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

01.01.1994

Lederstillinger/Administrasjon
Kent-Remi Nyheim

Daglig leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

76113220

7611 3220

761 13 220

76 11 32 20