Om Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er et interkommunalt samarbeid om felles PP-tjeneste mellom kommunene Bø, Hadsel, Sortland, Øksnes og Lødingen. Samarbeidet ble opprettet i 1972, og hovedkontoret ble lagt til Sortland.

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen er et interkommunalt samarbeid mellom kommunene Bø, Hadsel, Sortland, Øksnes, Lødingen og Nordland fylkeskommune, med hovedkontor i Nordlysvegen på Sortland. Samarbeidet om PPD for Vesterålen og Lødingen ble opprettet i 1972. Vi går under navnet PPD blant våre brukere og samarbeidende instanser.

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) er en kommunal og/eller fylkeskommunal rådgivende tjeneste. PP-tjenesten er hjemlet i Opplæringsloven § 5-6, og Barnehageloven § 19 c.

PPT har ansvar for barn, unge og voksne med rett til opplæring. I sitt arbeid skal tjenesten ha fokus på barn og unges behov for gode utviklingsmuligheter i barnehage og skole. Tjenesten kan også gi veiledning til barnehager og skoler med tilrettelegging for barn med spesielle behov.

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingens valgte linker

Pedagogisk-Psykologisk Distriktstjeneste for Vesterålen og Lødingen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnKOMMUNALT OPPGAVEFELLESSKAP PEDAGOGISK-PSYKOLOGISK DISTRIKTSTJENESTE FOR VESTERÅLEN OG LØDINGEN
Selskapsform:Organisasjonsledd
Stiftelsesdato01.01.1994
Org.nr:974794047
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje85.601 Pedagogisk-psykologisk rådgivningstjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Kent-Remi NyheimDaglig leder