Om firma

Peter Løvaas har lang erfaring og ekspertise innen alle transportrelaterte fagområder. Hos oss finner du løsninger som dekker de fleste behov innen renovasjon, transport og krantjenester. Vi holder til i moderne lokaler i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
952 10 ...
Adresse

Silurveien 74

4656 Hamresanden

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Peter Løvaas har lang erfaring og ekspertise innen alle transportrelaterte fagområder. Hos oss finner du løsninger som dekker de fleste behov innen renovasjon, transport og krantjenester. Vi holder til i moderne lokaler i Sørlandsparken, og drifter i tillegg eget anlegg for mottak av næringsavfall. De siste 10-20 årene har vi opplevd kraftig vekst og en spennende utvikling, og vi er i dag ett av Kristiansands største selskaper.

Vår historie

Peter Løvaas Transport AS er et veletablert selskap med historiske røtter som strekker seg over 100 år tilbake i tid. Transportselskapet ble etablert så langt tilbake som i 1917 av Peter Løvaas. Den gang foregikk transporten med hest og vogn, og hesten figurerer fortsatt stolt i vår logo i dag. Etter hvert som virksomheten vokste ble oppdragene flere og større. Vi hadde i over 70 år ansvar for all massetransport på Elkem, og var også hovedtransportør for Hennig Olsen i over 40 år.

De siste 10-20 årene har vi opplevd kraftig vekst og en spennende utvikling. Høsten 2003 ble selskapet solgt til Midtstøl Transport AS i Arendal og MBT i Mandal – to familieeide selskap med lang historie. I 2017 flyttet vi vår virksomhet til nye, flotte lokaler i Sørlandsparken med god plass til utstyret vi tilbyr. I tillegg har vi etablert et eget anlegg for mottak av næringsavfall, samt hall for sortering av avfall.

Vi er i dag et av Kristiansands største selskaper med 45 kyndige ansatte. Vi er stolte av å ha en svært stabil sjåførmasse med lite utskiftninger, som hver dag arbeider for å levere best kvalitet på ethvert oppdrag – uansett størrelse og omfang.

Peter Løvaas Transport ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Peter Løvaas Transport AS

Omsetning

98 030 tkr

Fortjenestemargin

6.50 %

Antall ansatte

53

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Peter Løvaas Transport AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

PETER LØVAAS TRANSPORT AS

Org.nr:

980899756

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

49.410 Godstransport på vei

38.110 Innsamling av ikke-farlig avfall

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.06.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Rune Midtstøl

Daglig leder

Frode Midtstøl

Styremedlem

Rune Midtstøl

Styremedlem

Viser 4 av 7
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

95210500

9521 0500

952 10 500

95 21 05 00