Om firma

PrivatMegleren tilbyr kostnadsfri og uforpliktende vurdering av din bolig ved boligsalg. De fleste boligselgere som mottar et tilbud fra oss, velger også å la PrivatMegleren forestå salget av deres bolig.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 00 55...
Adresse

Mangler adresseopplysninger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

PrivatMegleren har valgt å ikke vise omtaler.

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

PrivatMegleren tilbyr kostnadsfri og uforpliktende vurdering av din bolig ved boligsalg. De fleste boligselgere som mottar et tilbud fra oss, velger også å la PrivatMegleren forestå salget av deres bolig.

Om firmaet

Skal du selge bolig? Hos PrivatMegleren finner du noen av bransjens dyktigste meglere og de beste verktøyene for ditt boligsalg. Slik sørger vi for at du oppnår et godt resultat på en trygg måte ved ditt boligsalg. Vi har også salgsgaranti som sørger for at du ikke har kostnader i forhold til våre meglertjenester dersom du ikke får solgt boligen.

Vi er opptatt av at vårt produkt og våre meglere skal tåle sammenligning. Flertallet av boligselgere som kontakter oss velger da også å la våre meglere forestå boligsalget.

Ved å ringe vårt hovednummer og taste inn ditt postnummer, 4 siffer, sendes du automatisk til ditt nærmeste kontor. Er du på jakt etter annen informasjon eller en konkret megler, se våre hjemmesider for mer informasjon.

PrivatMeglerens valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

PrivatMegleren

Omsetning

63 294 tkr

Fortjenestemargin

40.90 %

Antall ansatte

30

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra PrivatMegleren er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

VIKEBØ & JØRGENSEN AS

Org.nr:

992979062

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.310 Eiendomsmegling

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.06.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55005555

5500 5555

550 05 555

55 00 55 55