Om PROA Eiendomsmegling Trondheim

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om PROA Eiendomsmegling Trondheim

Ove Einar Naalsund

mer enn ett år siden

Etter en prosess med tilbud fra flere meglere, falt valget på Proa v/Ida Haukland. Jeg hadde sett prospekt og salgsannonser fra dem tidligere, og la merke til at de skilte seg positivt ut fra andre meglere med flott billedbruk, annerledes og smakfull layout og en beskrivelse av prosjektet som er grundigere og mer forseggjort enn noe jeg har sett før. Og ved salg av bolig er det greit å skille seg positivt ut. Ida var profesjonell og grundig, og la ned en enorm jobb for å presentere leiligheten min på best mulig måte. Dette resulterte i et raskt og godt salg. Jeg kan trygt anbefale Proa og Ida Haukland hvis man ønsker det lille ekstra som gir den beste prisen for boligen :)

Bente Kristin Korsnes

mer enn ett år siden

Ble kjent m PROA da min sønn kjøpte hus via dem.
Så da mitt hus skulle selges,ringte jeg til dem.
Der fikk jeg møte Ingrid Drevvatne. En særdeles dyktig eiendomsmeglerfullmektig.
Hun oser ro , positivitet og omsorg.
Veldig godt fornøyd med hele opplegget deres. Alt fra A t Å.
Gode annonser, vakkert prospekt, dyktig og hyggelig fotograf og full oppdatering hele veien. Ingrid er ei blid og hyggelig dame som ordner alt ved visningen og som gir gode råd og bare er så der under budrunden. Som hele veien holdt meg oppdatert.
Heftig å selge huset mitt men Ingrid Drevvatne gjorde alt veldig proffesjonelt og ryddig Hun er særdeles effektiv og omtenksom.
Tusen takk til dere

Siv-Julie Ramsø

mer enn ett år siden

Veldig konkuransedyktige priser, men uslåelig på service. Utfyllende og gode annonser og nydelige bilder. Jeg fikk bestemme så mye jeg ville selv i forhold til hva som skulle stå i annonsene, og se alle før publikasjon. Fikk god varsling før noe skulle skje (takstmann, designer osv) Veldig god service og absolutt til å anbefale!

Gunn H. Bremnes

mer enn ett år siden

Jeg har nettopp gjennomført mitt andre boligsalg på tre år, og har begge gangene benyttet Tore Resell hos PROA Eiendomsmegling. Første gang etter anbefaling fra bekjente, og andre gang etter god egenerfaring. Jeg har stilt høye krav i begge salgsprosessene i forhold til overholdelse av avtaler, kvalitet på prospekt/annonsering m.v., oppfølging av både meg og interessenter - og jeg kan bekrefte at de har blitt fullstendig innfridd! Tore har også erfaring, tyngde - og er klok nok til å vite hvordan, og når han skal "close" salget, og det gjør meg som kunde trygg på at vi har oppnådd den beste prisen markedet er villig til å gi. Tusen takk for en profesjonell og topp gjennomført jobb, Tore!
En stor takk også til fotograf Joacim og boligstylist Anne Grethe, strålende utført jobb av begge to - og et kvalitetstegn at PROA velger slike dyktige samarbeidspartnere.
PROA Eiendomsmegling får min varmeste anbefaling.

Marit Fjeldvær

mer enn ett år siden

Meglers interesse, oppfølging av salg og framtreden var helt enestående. Likeledes gode råd av stylist og flinke fotografer. Prospekt av leiligheta var kjempelekker, I det heletatt framstod PROA Eiendom som et veldig tillitsvekkende firma og jeg følte at salgsoppdraget var i de beste hender. Jeg vil anbefale firmaet til alle som skal selge bolig.

Bente Ophaug Risvik

mer enn ett år siden

Vi hadde flere meglere vi vurderte men Proa med megler Ida Haukland skilte seg ut, de hadde ett veldig bra prospekt og Ida hadde satt seg veldig godt inn i nærmiljøet og vi satt igjen med en veldig god følelese etter at kontrakten var undertegnet. Vi fikk veldig god oppfølging hele veien og er meget godt fornøyd med resultatet. Anbefales :)

Siri

mer enn ett år siden

Hadde fire meglere innom. Ida og Proa skilte seg ut med de klart fineste finn.no annonsene og de fineste bildene. For meg var dette mye viktigere enn massiv avisannonsering. Prospektet ble også veldig bra, og av høy kvalitet. Vi fikk en veldig streng takstmann, noe som gjorde oss begge litt bekymret, og Ida måtte nok jobbe litt mer med markedsføringsstrategi enn hun hadde sett for seg. Hun løste det veldig bra og på en måte jeg kunne være komfortabel med. Stod på for å få alle interessenter på visning - og en av de som egentlig ikke kunne komme men som fikk egen kveldsvisning bidro mye i budrunden. Den endte over prisantydning og med en meget godt fornøyd selger.

Har allerede gitt en sterk anbefaling til en kollega på jobb om å bruke Ida, og gir det gjerne også til deg som leser dette. Proa hadde ikke det laveste pristilbudet, men jeg er veldig fornøyd med å ha valgt den beste megleren istedet for den billigste.

Bjarte

mer enn ett år siden

Verdenssklasse? Megler Tore Resell og profesjonaliteten oppdraget ble gjennomført med. Vi solgte vår halvpart i Henrik Mathiesens vei med hjelp fra Proa og Tore Resell der alt ble ivaretatt på best mulig måte. Fullstendig profesjonalitet som gjennomsyret alt fra befaring til overtagelse. Megler stilte selv på alt med største selvfølgelighet, prospektet var utsøkt, bildene fantastiske. Og prisen svært konkurransedyktig. Om vi skal selge igjen er Tore Resell og Proa eiendomsmegling et selvsagt valg!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi har brukt Proa Eiendomsmegling til salg av 3 boliger (Tore Resell), og vi har vært strålende fornøyde med alle 3 salgene. Profesjonell fra første stund: holder avtaler, konkurransedyktig pris, grundige forberedelser og utforming av innbydende salgsprospekt (gode foto og detaljer i innhold), meget god oppfølging av interessenter - noe som resulterte i eventyrlige budrunder. Alle objekter ble solgt til godt over takst (opptil 1,2 mnok over takst!). Eiendomsmegler var selv tett involvert i hele prosessen og sikret kvalitet i hele verdikjeden.

Alt i alt vil vi anbefale Proa Eiendomsmegling på det varmeste.

Fornøyd boligselger

mer enn ett år siden

Når jeg skulle selge min bolig fikk jeg anbefalt en eiendomsmegler i Trondheim av flere kjente. Jeg angrer ikke på det valget. Meget god oppfølging i hele prosessen, kjempefin salgsoppgave og en annonse i Adresseavisen som jeg var kjempestolt å vise frem. Det ble et kjempeoppmøte på visningen og en meget fin budrunde etterpå. Tusen takk til Tore Resell hos PROA Eiendomsmegling.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

739922557399 2255739 92 25573 99 22 55