Om RÅH

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

Anja Andresen

moreThanAYearAgo

Jeg har vært på RÅH mange ganger og er utrolig fornøyd med negler, voksing, massasje og klipp og farve. Bruker bare RÅH. Utrolig hyggelig personale også :)

Juliane

moreThanAYearAgo

Jeg er så glad for å være kunde av RÅH. Har vært i alle avdelingene og kan ikke annet enn å være fornøyd. Anbefalt til alle som setter pris på gode behandlinger, flinke mennesker og service på høyeste nivå! Liker!!

Ingrid

moreThanAYearAgo

Etter å ha vært kunde hos RÅH siden 2003 er huden min i særdeles bra tilstand i en alder av 35.

Ved kontinuerlig og tilpasset bruk av Ericson Laboratorie og Babor etterhvert som årene går - ansiksthuden består ;O)

Blir tatt for å være 10-15 år yngre og DET er det flotteste komplimentet en kvinne kan få. Så jeg vet at jeg aldri trenger å overveie drastiske inngrep.

Takk RÅH.

Tine

moreThanAYearAgo

Jeg er så fornøyd med dette stedet. Har benyttet meg av ulike ting i alle avdelingene. Jentene som jobber der er bare så skjønne, snille og omtenksomme. De er faglig dyktig og digger jobbene sine! Jeg anbefaler RÅH for absolutt alle! :)

Henning S

moreThanAYearAgo

Min kjære kone er dypt ulykkelig over at hun valgte Råh AS som sin brudefrisør.

Til tross for en fin prøvetime og forsikringer om at det holdt med 3 timer for å fikse hår og make-up på henne og forloveren. De endte opp med altfor dårlig tid til å snøre på to kjoler, dårlig make-up og en frisyre som mistet formen FØR vielsen var ferdig. 2 timer etter at de forlot salongen så håret ut som et kråkereir/mislykkede dreads.

Dette var under enhver kritikk!

responseFromCompany

Hei

Det er beklagelig at dere ble misfornøyde med brudefrisyren som ble ordnet til den store dagen.
Vi har snakket med frisøren som gjorde oppsettet og har fått en liten forklaring på hva som skjedde. Det ble informert om at bruden har såkalt «glasshår». Det ble også anbefalt en annen type oppsett som ville passet bedre til hennes type hår. Bruden ville ha det hun var bestemt på. På grunn av håret ville ikke frisyren som bruden ønsket, holde slik som den skulle. Frisøren sa hun skulle prøve, men at hun ikke kunne garantere at det holdt.

Bruden fikk også beskjed om å ikke røre krøllene overhodet pga sprayen som var satt i. Det er teknisk umulig for hennes hår at håret skal bli til «dreads», da håret hennes er veldig glatt. Når det kommer til at det ble for dårlig tid så må vi rett og slett avskrive vårt ansvar der, for frisøren holdt tiden som ble satt. Problemet var at bruden og forloveren kom litt for sent.

Vi beklager så mye for hvordan dere har opplevd dette. Dere har ikke betalt noe for hverken makeup eller oppsett, så økonomisk sett har dere ikke tapt noe.

Håper dere fikk en fin bryllupsdag uansett, og igjen så beklager vi opplevelsen.

Med vennlig hilsen RÅH

Anja Andresen

moreThanAYearAgo

Jeg går både til brasiliansk, massasje og hudpleie. Veldig dyktige hudpleiere! Jeg er alltid fornøyd og føler meg alltid på topp når jeg forlater salongen. Har vært hos flere frisører hos RÅH og de er veldig dyktige.

Amalie

moreThanAYearAgo

Dette er den beste brasilianske voksingen jeg har hatt,effektive,ikke et hår igjen,profesjonelle helt topp.

Marit

moreThanAYearAgo

Har våre til hudpleie nåkre gonga,og endeli fått dei rette produkta som passa mi hud!
good sevice !

Hilde Celine Hjelmengen

moreThanAYearAgo

Fantastisk sted!

Tusse

moreThanAYearAgo

Som mann og lita fan av hår, har jeg vokset meg i Nydalen over lengre tid og likefornøyd med resultatet hver gang.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg har brukt stedet fast gjennom 7 år til voksing, fotpleie, hårklipp og andre ansikt og hudbehandlinger når jeg har hatt behov for å pleie meg litt ekstra. De er alltid hyggelig og grei, gjør jobben grundig og tar seg tid til å finne produkter som passer min hud eller mitt hår. Jeg kommer fortsatt til å bruke dere fremover.

Pink

moreThanAYearAgo

Har besøkt salongen flere ganger og tatt brasiliansk bikini. De ansatte er kjempeproffe og sitter med mye kunnskap. Veldig fornøyd!

i.e

moreThanAYearAgo

Har vokset og tatt hudpleie lenge der og har alltid vært kjempefornøyd-trivelig folk som kan jobben sin.Og nå fant jeg en dyktig frisør også.Fint å ha alt på samme sted.

Frida

moreThanAYearAgo

Har letat efter en ny fast frisör länge här i Oslo, men aldrig hittat någon som jag fasta för eller blev 100% nöjd! Men ÄNTLIGEN hitta jag Josefine på RÅH i Holtegata. Har aldrig fått så fin färg i hela mitt liv. Rekommenderar verkligen att ni bokar en tid hos henne. Hon kommer inte göra er besvikna !! :D

Anne Engen

moreThanAYearAgo

Etter at RÅH fikk en ny avdeling på kjøpesenteret Metro i Lørenskog har jeg benyttet meg av denne plassen. Jeg fikk anbefalt Julie av en venninne og kunne aldri drømt om en bedre og ærligere terapaut! Hun er i strålende godt humør, rett på sak og kjempesøt! Veldig fornøyd med alle behandlinger jeg har gjort der.
Tommel opp!

Juliane

moreThanAYearAgo

Det å komme inn i en skjønnhetssalong og føle seg 100 % vel, er ikke en enkel sak! RÅH får det til lekende lett! Jeg er så fornøyd når jeg har vært der. Personalet er flinke og søte alle sammen. Gode atmosfærer og deilig kaffe! :)

Silje

moreThanAYearAgo

Fantastisk!
Jeg var hos Råh frisør for første gang her om dagen, og opplevelsen var utrolig takket være Josefin! Deilig stemning, fantastiske produkter og nydelig resultat. Min nye favoritt sted

Maren weiner

moreThanAYearAgo

Bra service, hyggelige hudpleiere og frisører, blir alltid fornøyd!

HappyH

moreThanAYearAgo

Å kle av seg for ukjente kan være en utfordring, men hos Margarita i Holtegata så går det helt fint! Hun får meg til å føle meg komfortabel, og hele prosessen går (om ikke smertefritt) unna på et bunk. Resultatet er upåklagelig. Kan virkelig anbefales :)

Bénédicte

moreThanAYearAgo

Profesjonell pleie utført av behagelige og faglig sterke ansatte. Det er en ren nytelse hver gang jeg besøker RÅH, uansett hvilken behandling jeg tar.

Ingrid

moreThanAYearAgo

Anbefaler ALLE å prøve en av Hudpleie spesialbehandlingene på RÅH. En helt utrolig deilig behandling, som gir resultater :)

Hilde Celine Hjelmengen

moreThanAYearAgo

Funnet min frisør for a lifetime her! Helt fantastisk å føle seg trygg når man setter seg ned i stolen og vite at man kommer til å få en bra klipp og farg:) Du blir møtt med smil og vennlighet. Og spørsmål om man har lyst på en kaffe er alltid der:) Upåklagelig! :)

Agneta

moreThanAYearAgo

Har tatt voksing både på Majorstua og Nydalen og er veldig fornøyd.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Kjempebra sted. Jeg vokser fast her og kommer ikke til å gå til noen andre. Ok priser og hyggelig personell.
TippTopp :)

Anne

moreThanAYearAgo

Jeg har nettopp begynt å gå til behandlinger her, både voksing, hudpleie og frisør.
Alle er kjempe koselige og meget profesjonelle, og så hjelper det godt at også prisene er bra.

SV

moreThanAYearAgo

Bra pris.
Har hvert der to ganger og synes de er litt slurvete med voksingen, men trivelig personal.