Om Røa Elektriske AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Røa Elektriske AS

Henrik

mer enn ett år siden

Under en jobb for sameiet i kjeller ble lagrede møbler benyttet som stillas med den følge at skinnet ble ødelagt. Utførende ble konfrontert og innrømmet skaden, og henviste til daglig leder.
Daglig leder svarte aldri på e-post henvendelse med bildedokumentasjon. I telefonsamtale hevedet daglig leder på sin side hevdet at de hadde vasket over møbler og at skadene etter grove sko på stolene ikke var påført av de. Ble lovet tilbakemelding, som igjen uteble.

Svar fra firma

Vi beklager at denne kunden ikke kunne vente på tilbakemeldingen. Det var etablert en positiv dialog med han, både med e-post og pr. telefon, inntil han plutselig frafalt alle krav om erstatning.
Det hersket noe usikkerhet om denne skaden var påført av oss, hvor ødelagt stolen var, og verdien på stolen som var lagret på en slik måte.
Mens vi undersøkte verdien med møbelleverandører, ga kunden beskjed om at hele saken kunne glemmes.
Vi vil alltid rydde opp etter oss dersom vi har ødelagt noe, og tar alle tilbakemeldinger alvorlig. Uhell kan skje selv den beste, og da vil vi aktivt søke å finne løsninger som er til gode for alle parter.

Anonym

mer enn ett år siden

Glem konkurrentene..her får du personlig service!! Anbefales

Hugo

mer enn ett år siden

Oppdrag gikk fra et prisoverslag på kr. 5.000 til en faktura på over 20.000. Man kunne i det minste fått et justert prisoverslag på et eller annet tidspunkt.

En bryter (RS16/315 GLE) til kr. 500, inkl. MVA i nettbutikken koster kr. 1.600 hos Røa. Ikke så lett å forstå det heller.

Svar fra firma

Denne kunden har betalt hele fakturaen og er fornøyd, etter å ha forstått sammenhengen. Han fikk et prisoverslag for et definert oppdrag, som han bestilte, men det gjaldt bare deler av det han ville utføre. Han bestilte således flere oppgaver mens montøren arbeidet med oppdraget. Når en kunde bestiller flere og andre oppgaver utført samtidig, er det vanlig å fakturere disse samtidig. Slik ble fakturaen større enn prisoverslaget. Vedrørende produktpriser, kan kunde som ønsker å kjøpe andre produkter enn de vi vanligvis leverer, stå fritt til det. Vår garanti gjelder da ikke for produkter som er kjøpt hos andre.

Anonym

mer enn ett år siden

Disse gutta fikser det meste! Elektrisk, TV/parabol, data, telefon Anbefales på det varmeste!!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

225075002250 7500225 07 50022 50 75 00