Om Rørdoktor AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Rørdoktor AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnRØRDOKTOR AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato19.01.2011
Org.nr:996831132
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Kurosch TaktazDaglig leder
Kurosch TaktazStyrets leder
Kevin MielkeVaramedlem

Omtaler om Rørdoktor AS

Lisbeth Bekkevold

mer enn ett år siden

Rørdoktor var raskt på plass, gjorde jobben til estimert pris og var hyggelig og ryddig å ha i hus. Anbefales! :)

Arnulf Heimdal

mer enn ett år siden

Presis og ryddig service, vennlig og profesjonell fagmann med fornuftige prise.

Maria Livgard

mer enn ett år siden

Kan absolutt anbefales!
Han svarte på forespørsel raskt, og var veldig effektiv og hyggelig :)

Stig Bergendahl

mer enn ett år siden

Rask respons, hyggelig dialog, profft utført arbeider, rimeligere enn avtalt. Anbefales !

Jo Flydal

mer enn ett år siden

Rask oppfølging etter kontakt. Effektiv og samvittighetsfull jobbing, både rørspyling og rørfilming. Løste problemet. Lastet inn videoen på vår pc og oversendte raskt etter en utfyllende og veiledende rapport. Meget fornøyd.

Knut Erik Aune

mer enn ett år siden

Ved ett uhel havnet en "Wc-rens" inne i toalettet og tettet nesten alt. Ett søk på Google gjorde at jeg tok kontakt med Rørdoktor AS - 17. mai på kvelden.
Han kom med ett godt tilbud og 18. mai var jobben utført på 20 minutter av en meget profesjonell mann.

Jeg vil anbefale Rørdoktor på det sterkeste! :-)

Henrik Olimb

mer enn ett år siden

Fant rørdoktoren via google. Meget ryddig, god og rask service. Spylte opp tett sluk ved hjelp av høytrykk. Anbefales!

Steffen Johnsrud Aaserud

mer enn ett år siden

Meget god erfaring med dette firmaet. Det viste seg dessverre at han ikke kunne hjelpe oss siden skaden var større enn antatt, men han tok seg allikevel god tid, forsøkte ulike løsninger, ga oss gode råd og satte oss i kontakt med andre som kan grave og gjøre en mer omfattende jobb for oss. Anbefales og vil benyttes igjen ved behov.

Andreas Fon

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd kunde, kom på kort varsel og fikset problemet raskt og effektivt
Hyggelig og imøtekommende i tillegg

Magne Sandsund

mer enn ett år siden

Kan bare si meg enig! Vi skulle i utgangspunktet bare ha en rørinspeksjon. Han var enkel å komme i kontakt med, kom allerede neste dag som avtalt, utførte det som skulle gjøres pålitelig og effektivt. I tillegg brukte han flere timer på å åpne en nesten tett sluk, og det langt ut på fredagsettermiddagen. Fantastisk service- gode råd om forebygging- kommer garantert til å bruke Kurosch flere ganger.

Gard Gramstad

mer enn ett år siden

Fikk problemer med et tett rør på badet. Ringte Rørdoktor AS, og fikk besøk som avtalt, av Kurosch Taktaz etter to timer. Han løsnet proppen, plasserte dusjkabinettet på plass og ryddet etter seg. Han er en serviceminded fagmann som kommer med gode tips og råd. Kommer helt klart til å bruke Rørdoktor igjen ved behov.

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Grei kar som godt kan anbefales. Kom på tiden og gjorde en ryddig jobb.

Samy Vahedi

mer enn ett år siden

Fikk tett avløp en søndag, ringte Rørdoktor as og de møtte opp raskt og fikset det. En godt utført jobb med hyggelige ansatte. Vi er veldig fornøyde, og anbefaler dette firmaet :)

Shane Colvin

mer enn ett år siden

I sent an SMS to Rørdoktor regarding my clogged drain and I got a response immediately, and they came within a few hours. They were very professional and fixed the drain quickly. I would absolutely recommend them if you have problems with your drain, it is well worth it.

AliReza Jor

mer enn ett år siden

Raskt på plass og gjorde en kjempejobb. anbefaler på det sterkeste.

Bruker dere igjen :)

Hilsen Klarlakk AS

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Mitt kjære opphave bor i sitt gamle hus, som sliter med dårlig avløp.
Midt i julen stoppet det hele opp - og Rørdoktor ble tilkalt basert på god omtale her på Gule Sider.

Jeg kan bare bekrefte alle godord som er skrevet så langt: Fra første telefonkontakt til oppdraget var løst gikk det mindre enn to timer, og dette til en fornuftig pris, og med en kvalitet og dyktighet jeg sjelden har sett maken til.

Rørdoktor anbefales derfor trygt videre til alle som måtte trenge en dyktig håndtverker som leverer den han lover og litt til!

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Rørdoktor AS var raske og effektive, kom i løpet av noen timer selv om han i utgangspunktet var fullbooket. fikset det VELDIG tette røret i løpet av kort tid. hyggelig og høflig og kom med gode råd til hvordan man kan forebygge. Anbefales!

K. Traaseth

mer enn ett år siden

Sent fredag kveld var avløpet tett og det fløt i kjelleren. Ringte Rørdoktor AS som var på plass i løpet av 30 minutter! Utførte jobben raskt og ga gode råd om videre oppfølging. Dessuten veldiig hyggelig Kan anbefales på det sterkeste!

Patrick Møller Johansen

mer enn ett år siden

Problemet mitt var i orden 3 timer etter at jeg ringte. Veldig rask service! Jeg fikk også tips om hva jeg måtte gjøre hvis problemet oppstod igjen. Enkel betalingsløsning også. Anbefales!

Audun

mer enn ett år siden

Fikk spylt alle soilrørene i et stort sameie, og er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Proft utført arbeid, og der det oppsto problemer fikk vi gode råd og ble følte at det faglige ble tatt veldig godt hånd om. Anbefales!

Jens Chr. Amundsen

mer enn ett år siden

Har hatt flere firmaer for å åpne et problematisk avløp i min kjelleretasje. Ingen fant den egentlige årsaken til problemet før rørdoktoren møtte opp. Du sparte meg for å bryte opp kjellergulvet - Takk!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Rask fiksing, kom som avtalt og gjorde bra jobb. Ikke noe søl og rot.

Nico

mer enn ett år siden

Mandag morgen var rørene tette og badet fullt av vann. Jeg ringte og han var der innen en time og fikset alt. Veldig hyggelig og serviceinnstilt mann, og alt ble gjort veldig profesjonelt! Anbefales!

Catrine Rønningen

mer enn ett år siden

Fikk svar på forespørsel ila veldig kort tid, og rørlegger kom allerede morgenen etter. Opplevde god service og godt utført jobb. Var profesjonell og fleksibel på betalingsløsning. Anbefales!

Mats Halvorsen

mer enn ett år siden

Fredag kveld, krisen er et faktum! Kloakken flyter utover i vaskerommet og jeg ser raskt at her funker ikke Plumbo! Googler ei kjapp runde og havner hos Rørdoktoren. Ble møtt av en hyggelig kar som kunne komme på en halvtime - og det gjorde han. Resten gikk, ikke luktfritt, men smertefritt. Mer er ikke å si. Min varmeste anbefaling! Slik skal det være:)

Michael Monrad-Krohn

mer enn ett år siden

Rørdoktoren var det andre firmaet jeg hadde inne grunnet tett rør.
Gravco, de første sølte, griset med å tråkke kloakk rundt, var dyre og løste heller ikke problemet på sikt.
Rørdoktoren benyttet seg av helt annen metode som ikke førte til masse søl og oversvømming, var veldig opptatt av renslighet, observerte og så muligheter konkurrenten ikke så, og ga seg ikke før problemet var løst.! Meget god orientering og imponerende service.
Rørdoktoren kan absolutt anbefales!

Hilde

mer enn ett år siden

Kom som avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt og veldig hyggelig! :-)

Per Morten

mer enn ett år siden

Kom på 1 times varsel på morgenen. Fikset problemet, ryddet opp og var hyggelig. Rimelig pris på ca 2000 + mva. Klart førstevalg hvis flere rør skulle tette seg!

Bjørn Kastner

mer enn ett år siden

Tette avløp i romjulen, ringte den vinnere hadde den beste web-siden. Ble overrasket over å få hjelp i løpet av sammme dag.

En behagelig og dyktig fagmann gjorde jobbes raskt, og ikke minst meget renslig. Dekket gulv, og tørket godt av verktøyet. Det er nå gått en uke, og avløpet tar unna sommer aldri før.
Vi vil anbefale Rørdoktoren på det varmeste til alle som har problem med tette avløp.

Takker for meget god jobb.

Beate B

mer enn ett år siden

Rørdoktor kom på kort varsel og til avtalt tid. Han fant raskt løsning på problemet vårt, og løste det. Hyggelig, kjempebra service! Kan trygt anbefales!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Ankom en time etter oppringning. Effektivt arbeid utført med et smil og god informasjon = Glimrende Service!

Ole

mer enn ett år siden

Rørdoktoren kom på kort varsel og til avtalt tid. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på hva som kan utbedres i det utdaterte avløpssystemet. Anbefales!

Siri

mer enn ett år siden

Kom raskt og som avtalt, jobben gjort grundig og til avtalt pris. Hyggelig kar som sto på, virket veldig ordentelig og proff! Kan absolutt anbefales :-)

Kenneth

mer enn ett år siden

Hadde tett bunnrør på søndags morgen og ringte Rørdoktor etter å ha lest positive omtaler her. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Det ble spylt lenge og vel og både innenfra og utenifra (ikke bare en kjapp oppspyling av tett rør, men skikkelig rens). Anbefales!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Hyggelig og kundevennlig. Arbeidssom person. Hadde tett avløp som vedkommende ordnet opp med alternativ løsning når høytrykkspyler ikke fungerte. Bra innsats. Minus for tilleggsarbeid. Tok 200 kr. + mva for to små pakninger. Hovedjobben som avtalt pris.

Ivar Greftegreff

mer enn ett år siden

Dette var meget raskt og profesjonelt.Fikk ordnet opp i gammel stakekum.Meget bra kundebehandling, og til avtalt pris.

Kai jensen

mer enn ett år siden

Høflig, vennlig og en som kan faget! Vi hadde besøk i mai. I dag, fire måneder etter så fungerer slukene helt supert. Dette var verdt hver eneste krone. Tusen takk for topp service, og ikke minst en grundig spyling av alle rør. Det trengtes virkelig! Anbefales!

Kurt

mer enn ett år siden

jeg er meget imponert, ringer og han er her 1,5 time senere og fikser problemet i en fei, og for en pris som er under de andre som jeg fikk tilbud fra. Kan anbefales på det stærkeste. Meget hyggelig og renslig.

sophie

mer enn ett år siden

Doen min var helt tett etter at noen i huset hadde trukket ned et knust vinglass. etter å ha søkt litt på google fannt jeg nummeret til Rørdoktor AS, kort tid etter at jeg ringte, kom han hjem til meg og fikset det på kort tid. det gikk veldig fint og hyggelig var han og. er doen tett og det ikke holder med en sånn avløpssugekopp, så ambefaler jeg på det sterkeste å ringe Rørdoktor AS.

Bjørn Rabben

mer enn ett år siden

Har hatt stadig tettere rør på kjøkkenet. Ringte rørdoktor og han var på plass etter en times tid. Superprofft arbeid og en kjempehyggelig Kurosch gjorde jobben raskt. En god opplevelse. (fikk til og med videoinnspeksjonen overført til min laptop så nå kan jeg hygge meg med den disse regnfulle innedagene:-)
Rørdoktoren anbefales på det varmeste!

Styret på Brækkehus BS

mer enn ett år siden

Vi er en bolig sameie i Kjelsås med 70 leilighetkomplekser som var stadig plaget av tette rør og kloakk lukt i flere av våre leiligheter.
Som nybakt styreleder her i blokka fant jeg fort ut at rørene våre ikke var renset siden oppbyggningen i 1972.
Etter en rask kikk i gule sider fant jeg Rørdoktor med mange bra omtaler og da var det bare å ringe.
Han var rask på stedet og vi avtalte neste dag for en videoinspeksjon og dagen etter var han på plass sammen med en annen og satt igang med arbeidet.3 dager senere var de ferdige med jobben og rørene var så godt som nye.
Jeg var mektig imponert over deres effektivitet og nøyaktighet og ikke minst måten de håndterte de gamle og slitne rørene våre uten å ødlegge noe som hels. Dette gikk med andre ord smertefirtt og på en meget proffesjonelt måte.
Utrolig hyggelige karer og prisen var minst like hyggelig.
Anbefales med det sterkeste.

Nader E.

mer enn ett år siden

Vel, bedriften anbefales på det sterkeste. De er meget proffe, koster halve prisen og meget rask til å være der når man mest trenger det. Veldig hyggelige i tilleg er vel bonusen :) Tusen takk for hjelpen.....

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi hadde tett rør på badet vårt, og det ble fikset på en dyktig måte. Rørleggeren var svært hyggelig. En god opplevelse.

Vibeke

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med Rørdoktoren!
Kom på kort varsel, ryddig og proff, fixet problemet. Anbefales :)

Martin Standley

mer enn ett år siden

Kjapp 40 mins oppmøte etter oppringing 2. påskedag. Oppdraget var mer utfordrende enn forventet men ble gjennomført effektivt og med hyggelig stemning. Fakturabeløpet var også veldig akseptabelt. Anbefales.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Fikk god hjelp samme dag som jeg ringte. Hadde tette rør på badet. Ypperlig service. Dette firmaet anbefales på det sterkeste.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vil se det firma som kan matche den service og pris jeg fikk hos Rørdoktor! Fikk kloakk i kjelleren, firma kom på perfekt tidspunkt, ga meget god informasjon, var meget høflig. Han jobbet t.o.m en og en halv time ekstra uten å ta betalt! Helt unorsk service m.a.o. Vet hvem jeg skal kontakte og anbefale på dette fagfeltet. Tusen takk! Hilsen Grefsenboer

Taina Berg Utheim

mer enn ett år siden

Doen var tett!! forvilet situasjon sent en kveld, kl.22..Veldig imøtekommende på telefonen! Kom innen 30-45 minutter. Fant fram selv:-).jobbet raskt og effektivt, gjorde lite av seg og var veldig hyggelig og behagelig i en stresset situasjon..og, vasket etter seg:-) Tar heller ikke betalt for kjøretid! Anbefales på det sterkeste! Takk for meget god og rask hjelp!

Vegar Solnørdal

mer enn ett år siden

Jeg hadde tett sluk på badet og ringte Rørdoktor. Han var raskt på plass og fikk åpnet sluket. Han var veldig serviceinnstilt og hyggelig, og jeg vil virkelig anbefale Rørdoktor videre til alle.

Yngve Opsvik

mer enn ett år siden

Kjøkkenvasken gikk helt tett. Rørlegger var på stedet bare ca en time etter at vi ringte. Han konstaterte raskt problemet og løste opp i det. Satt spesielt stor pris på at rørleggeren var høflig, og forklarte grundig hva som var problemet og hvordan vi i fremtiden måtte behandle rørsystemet. Til tross for at det var en ganske omfattende prosess å rense rørene var det ryddet så godt at det nesten ikke var mulig å se at noen hadde vært her. Legger også til at prisen er konkurransedyktig, og dessuten den samme jeg fikk oppgitt over telefon. Ingen skjulte kostnader. Anbefales på det sterkeste.

André Solberg

mer enn ett år siden

Jeg googlet tett kloakk, og fikk treff på rørdoktor AS. Han kunne komme samme dag, og etter bare 30 min ringte det på døren. Jeg har tidligere brukt ulike spylebiler for å åpne kloakkrørene, da jeg har problem med for dårlig fall fra huset og ut til det kommunale kloakknettet. Dette har selvfølgelig virket, men det blir ofte litt vannsøl da de må dra spyleslangen inn døren og ned i kjelleren. Rørdoktoen brukte ikke høytrykk hjemme hos meg, da det etter hans mening ble bedre resultat med en annen maskin som roterte ned gjennom rørene med en slags kjetting og åpnet røret på den måten. Jeg er veldig fornøyd med servicen, rørdokktoren er en trivelig mann/bedrift, pris ble som avtalt på tlf og det var rent og pent når han reiste videre på nye opprag. Anbefales.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Rørleggeren dagen før fant ikke ut av hvorfor det fremdeles surklet under kjøkkenbenken - rørdoktoren fant en forstoppelse 11 meter inn i rørsystemet. Kom på dagen, løste problemet på en utmerket måte - hyggelig service. Anbefales på det varmeste!

Sigval Finsnes

mer enn ett år siden

Rørdoktoren var rask og flink og klarte det som en rørlegger vi hadde innom uken i forveien ikke klarte, dvs. å få åpnet avløpsrøret ut fra kjøkkenet som var helt tett. Nå fungerer det utmerket. Mange takk for en flott utført jobb!

Therese

mer enn ett år siden

Toalettet ble tett, tidlig en mandags morgen. Ringte rørdoktoren og han kom innen en time. Reale priser og rett frem ærlig om hva problemet var og fikset det lett. Virkelig å anbefale til andre med problemer på bad!

Volker

mer enn ett år siden

Vi opplevde en serviceinnsats langt over det vanlige. Rørdoktor'n hjalp oss samme dagen, viste stor innsatsvilje og jobbet effektivt og ryddig.

wiggo dalslett

mer enn ett år siden

Ringte på en fredags ettermiddag pga tett avløp.Ringte Rørdoktor og han kom på ca 1 time helt ifra ytre Enebakk opp til Mogreina i ullensaker kommune.Ordnet det tette avløpet raskt og effektivt.Var meget servicevennlig og hyggelig.Kan anbefales på det sterkeste.

Tore Thunem Steen

mer enn ett år siden

Rask og effektiv behandling av sluk på badet som var i ferd med å gå tett. Kunne komme umiddelbart ved henvendelse. Meget profesjonelt.

[email protected]

mer enn ett år siden

Profesjonell, serviceinnstilt, bra med verktøy.
Meget bra.

Hans Petter Øien

mer enn ett år siden

Meget profesjonell
, kom raskt, han bestillte sugebil for å tømme en gammel septiktank slik at han kom til spyleluke, spyla og åpna kloakken på et blunk. Filmet røret og kom med forslag om hva som må gjøres for å reparere røret på litt sikt.
Meget bra mann som er 100% til å stole på.

Magnus Dahl

mer enn ett år siden

Opplevde marerittet med tett avløp og overløp av kloakk i kjeller i går kveld og fant fort at jeg ikke greide å fikse det selv. Rørdoktor kom på under en times varsel, høytrykksspylte og jobbet nesten 2 timer for å få problemet sløst.

Det hele var meget profesjonelt utført av en usedvanlig hyggelig mann og prisen var det heller ikke noe å si på. Kan absolutt anbefales!

Nils Haugestad

mer enn ett år siden

Super jobb. Løste alle problemer. Ga seg ikke før alt virket. Ville absolutt bruke ham igjen. Service with a smile.

Christian Laland

mer enn ett år siden

Vi oppdaget at det var tett rør på badet en tirsdag kveld. Etter en kjapp telefon til rørdoktoren, var han på plass en halvtime senere. Han spylte rørene og ga samtidig gode råd for hvordan vi kan unngå denne type problemer i fremtiden. Særs profesjonell og trivelig type. Gode priser. Kan definitivt anbefales!

Anett Jørgensen

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd. Svarte raskt på forespørsel, kom til avtalt tid og gjorde en flott jobb. Hyggelig pris og god service. Kommer til å bruke Rørdoktor igjen. Anbefales!

Daniel Frank

mer enn ett år siden

Kurosch Taktaz fra rørdoktor.as kom på kort varsel og var meget profesjonell og ordnet på sluken på badet som hadde gått helt tett. Fikk og info om vedlikehold for å holde rør og sluk åpne. Meget fornøyd!

Kenneth Vestøl

mer enn ett år siden

Vi har i dag hatt besøk av rørdoktor, da vi hadde helt tette rør på badet. Han dukket opp bare en time etter tlf, og fikset fort problemet.. Rørdoktor var en utrolig hyggelig og proffesjonell kar, og anbefales alle med tette rør.
Gode priser.

Alexander Friedensburg

mer enn ett år siden

Fantastisk bra service!
Rørdoktor kom raskt til oss på en lørdag for å ordne opp i en felles avløpsledning for 3 hus som hadde tettet seg. Arbeidet ble utført på en god og ryddig måte. Kjempehyggelig og meget serviceinnstilt. Anbefales på det sterkeste!

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Tett sluk på vaskerom i kjelleren, ringte Rørdoktor AS og fikk Kurosch på besøk få timer etterpå. Særdeles hyggelig mann, ryddig og raskt utført jobb. Anbefales på det varmeste! :)

Ingema Vik

mer enn ett år siden

Holdt avtalt tidspunkt, utførte arbeidet med glans. Veldig fornøyd

Omid Frantzen

mer enn ett år siden

Tett avløp kl 23.00, innen 30 min var hjelperen der og gjorde min natt mye bedre. Profesjonelle fagfolk som anbefales til alle der utte som trenger hjelp:-)

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Meget kyndig og erfaren. Det dukket opp flere problemer som ble løst raskt og effektivt. Jeg kommer til å bruke rørdoktor igjen om jeg skulle få behov for det.

Ena Saric

mer enn ett år siden

Rørdoktor AS leverte super og effektiv service! Oppdraget ble tatt imot selv om dagen var en travel dag og dette ble det satt stor pris på! Anbefales! :)

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Rørdoktor AS ble anbefalt til meg av en venn. Jobben utført raskt og ila. 1 time etter at jeg tok kontakt. Anbefaler på det sterkeste!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

To timer etter at jeg hadde ringt var problemet løst. Utrolig raskt og effektivt jobbet. Kjempehyggelig. Fikk i tillegg ordnet avløpet ved dusjen som også var begynt å bli tett. Anbefales!

Mia

mer enn ett år siden

Kom på kort varsel. Under en time etter jeg ringte for å spyle et tett avløpsrør. Veldig tydelig kommunikasjon. Ærlig om priser og råd om forbedringer. Pålitelig! Hyggelig og bra service. Hadde det ikke travelt.

Carl

mer enn ett år siden

Blid, løsningsorientert og hyggelig på tlf. Løste problemet med tett avløp til avtalt tid og riktig pris. Jobbet helt uten søl eller skader i vårt nyoppussete hus.

Christoffer Andreassen

mer enn ett år siden

Ringte Rørdoktor A/S i går kveld og avtalte tid og pris.
Konkurransedyktig pris og veldig profesjonell kundehåndtering og jobben i sin helhet.
Under arbeide, var det god orientering ovenfor oss som kunde, og selvom han jobbet i "råkjeller" hos oss var han også forsiktig med tanke på søl og gris.

Kan på det varmeste gi sterke anbeffalninger om å bruke Rørdoktor A/S

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Kjempe hyggelig og profesjonell. Fikset det som andre rørleggere ikke har klart å fikse. Fikset tette rør på 1-2-3. Gjorde en super og rask jobb!

Aril

mer enn ett år siden

Slet med tett kjøkkenavløp på en SØNDAG.
fant Rørdoktor på nettet og han var hos meg etter 30 min. Anbefaler dette selskapet på det sterkeste.

Are

mer enn ett år siden

Sendte en mail til rørdoktor`n en kveld fikk svar med med en gang. 2 dager senere kom han med blå poser på fotan for ikke møkke til inne. spylte alle røra og demonterte avløp på kjøkenet i hybelen. Nå renner avløpet som det var nytt. Kan ambefale Kurosch Taktas på det sterkeste. Høfelig og flink mann

Erik Pettersen

mer enn ett år siden

6. april 2013
Situasjonsbeskrivelse:

Kontaktet rent tilfeldig Rørdoktor AS tidlig i dag pga. kloakk som svært uforståelig kom opp i utslagsvasken på kjøkkenet. Situasjonen var kritisk og stressende. Og det hastet!
Ved hjelp av teknisk bistand, høytrykkspyling m.m. ble oppdraget løst på en strålende måte, uten vann- lekkasjer eller andre skader.
Selskapet kan anbefales på det sterkeste. Høy kompetanse, godt utrustet for oppdraget og svært vennlig.

Beate Cappelen

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med profesjonell og god service. Han kom i tide, og utførte arbeidet bra og effektivt :)

Ingrid Katralen

mer enn ett år siden

Fantastisk service. Hyggelig og meget strukturert mann. Rask på pletten og gjorde jobben unna raskt, rent og ryddig. Anbefales på det varmeste.

Roger Klokset

mer enn ett år siden

Kort responstid, meget profesjonelt og grundig arbeid av en sympatisk håndtverker. Ingenting å utsette på dette, kan trygt anbefales.

Kai Jim Shum

mer enn ett år siden

raskt på stede og arbeidsom, jobbet til problemet var løst, anbefales på det sterkeste :)

thorleif sandberg

mer enn ett år siden

Kom som avtalt, hyggelig. Jobbet strukturert.
Nøye med å unngå søl på gulv og rundt der han jobbet. Gjorde en klar analyse over hva som måtte gjøres. Sjekket før han dro at alt var i orden og fungerte. Pris ok.

Kaia Fure

mer enn ett år siden

Kom som avtalt. Jobbet strukturert.Nøye med å unngå søl på gulv og rundt der han jobbet.Han hadde med seg plast overtrekk til skoene sine.
Gjorde en klar analyse over hva som måtte gjøres.
Hyggelig. Sjekket før han dro at alt var i orden og fungerte. Pris ok.

Gunnar

mer enn ett år siden

Kom som avtalt, var hyggelig, nøye og utførte en bra jobb. Kan trykt anbefales !

Bjerke

mer enn ett år siden

En hyggelig fyr som kom i løpet av 30 minutter en lørdag ettermiddag.
Renset opp et tett avløp fra utendørs kum, spylte og sjekket grundig i begge ender. Brukte beskyttelse på skoene da han gikk inn i huset. Pris ble som avtalt. Anbefales!

Lasse

mer enn ett år siden

når du har et problem med avløp div rør-Hadde spyling fra et annet firma(navnløst her) ,samme problem 1 uke senere.Rørdoktor`n sjekket og lette til feilen var funnet! Proff! Anbefales!!

Marie Fjeldstad

mer enn ett år siden

Rask på pletten, vennlig, serviceinnstilt og billigere en markedspris. Jeg er veldig fornøyd med Rørdoktor og kan anbefale dem videre.

Behi

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med utført arbeid, rask responstid. Vi hadde tette rør på kjøkkenet og søkte på nettet og fant at Rørdoktor hadde de beste prisene og bestemte oss for å bruke dem. Han var her før det hadde gått en time og gjorde jobben i en fei til avtalt pris. Det beste var at kjøkkenet var renere enn før han kom, han var veldig nøye med å rydde og vaske etter seg. Kanskje noe å lære for andre bedrifter:) Alt i alt veldig fornøyd og anbefales på det sterkeste.

Børge Kibo Bodøgaard

mer enn ett år siden

Alt var bra. Responstid, arbeidet og vennligheten. Grundighet i alle ledd og råproff. Hyggelige personer. Deres tyske bakgrunn synes og føles! Anbefales!

Lars Husby

mer enn ett år siden

En god opplevelse fra første telefon, til gjennomføring av jobb med tett dialog og oppsummering/råd om veien videre. Kan anbefales på det sterkeste!

Asbjørn

mer enn ett år siden

Ringte lørdag ettermiddag etter å ha funnet firmaet på Kvasir og prøvd noen andre som ikke hadde tid. Traff en utrolig imøtekommende person på telefon som var hjemme hos oss innen en time. Kurosch viste seg å være en utrolig ryddig og flink person som løste problemet raskt ved å spyle avløp. Han brukte beskyttelse på skoene når han kom inn i huset og hver gang han kom ut fra badet der problemet var. Mest ryddige håndtverker jeg har hatt i huset på 30 år. Hvis noen får problemer med avløp kan det ikke finnes noen bedre person. Mine absolutt beste anbefalinger.

ahsan ali syed

mer enn ett år siden

Anbefaler på det sterkeste. Veldig bra service. Utrolig profesjonell. Hadde Høytrykksvakta på besøk for samme jobben, de klarte ingenting. Mens Rørdoktor kunne jobben sin og løste problemet.

Inger Johanne Lund

mer enn ett år siden

Jeg er kjempefornøyd:-)) Bra service og profft og raskt utført. ANBEFALES!!!!!

Kirsti

mer enn ett år siden

Meget fornøyd med Rørdoktor AS. Rask og proff levering. Kan anbefales!

Trond

mer enn ett år siden

Fredag kveld og tette hovedrør ble fikset kjapt og profft! Anbefales

Erik Karlsen

mer enn ett år siden

Ankom bare en time etter at jeg hadde ringt. Nedløpet i badet var tett, noe som ble ordnet raskt. Renset også øvrige rør, og alt på under en time, på en veldig hyggelig og profesjonell måte. Anbefales

Knut

mer enn ett år siden

Kom hjem fra Påske ferie i dag... Det luktet ille i kjelleren. Googlet og traff en hyggelig kar som var her i løpet av en time. Merket med en gang at dette var et bra firma. Han spurte om jeg kunne sende min adresse på sms, og etter 1 minutt fikk jeg en hyggelig sms tilbake om at han er på vei. Kurosch var utrolig kunnskapsrik og effektiv, oste kompetanse og en hyggelig fremtoning.. Jeg kan anbefale Rørdoktor på det sterkeste. Jobben ble gjort og resultatet var som forventet. Hilsen Hosle beboer

Anonym

mer enn ett år siden

Ringte Rørdoktoren sent på kvelden og han kom innen en halvtime. Utrolig effektiv, nøye, flink og leverte ypperlig service. Han renset til og med dusjsluket uten at jeg hadde bedt om det - helt gratis. Gjorde jobben kjapt til avtalt pris. Kommer til å bruke dette firmaet igjen om det skulle bli behov for det. Kan absolutt anbefales!

Øyvind

mer enn ett år siden

Ringte Rørdoktoren og han kom med en gang til Eidsvoll fikset problemet på en utmerket måte til en meget konkurransedyktig pris. Meget dyktig og hyggelig mann som jeg absolutt kan anbefale på det varmeste til alle som trenger å åpne tette avløp. Inspiserte røret med kamera så vi fikk avdekket synderen til "forstoppelsen" Helt topp og alt var unnagjort raskt og effektivt.

Maria og Paul, og to barn

mer enn ett år siden

Ringte Rørdoktor AS, da vi våknet opp lørdag til tette sluk i baderommet i underetasjen. Med to små barn og gravid samboer var det ikke annet å gjøre enn å google etter øyeblikkelig hjelp, da "selvhjelp" ikke så ut til å virke. Rørdokor kom innen 40 min og renset det nødvendige. Veldig bra resultat, rimelig pris og best av alt ingen ventetid! Ville anbefalt Rørdoktor til venner og familie, dersom det måtte være behov.

Ingvild Lid Aske

mer enn ett år siden

Ringte Rørdoktor fordi sluket på badet var tett. Han kom til avtalt tid, var rask, effektiv og gjorde unna jobben på ein halvtime. Er strålande nøygd og vil anbefalle rørdoktoren på det varmaste til alle.

Per Christian Sørensen

mer enn ett år siden

Rørdoktor kom samme dag som vasken var tett, til avtalt tid. Proff, ryddig og hyggelig fikset han vask på både kjøkken og bad. Vasken på badet var i tillegg lekk, dette fikset han på få sekunder-på eget initiativ. Tar heller ikke betalt for kjøretid, da blir prisen svært konkurransedyktig. Anbefales!

Roy Kvatningen

mer enn ett år siden

Veldig takknemlig for rask respons og godt utført jobb, til og med ettermiddagen før nyttårsaften. Anbefaler Rørdoktor varmt!

Erik

mer enn ett år siden

Vi skulle ha selskap (lørdag kveld), og var så uheldige at vasken ble tett. Ringte da Rørdoktor som var på plass ila 30min. Rask og god service, godt utført arbeid!

Vidar

mer enn ett år siden

Vennlig og imøtekommende service. Kom til avtalt tid og regningen ble også som avtalt.
Røret ble åpnet opp og "årsaken/funnet" vist fram. Når han gikk ut av døra kunne ingen se at man hadde hatt en håndverker i arbeid.
Jeg kunne valgt en litt billigere rørlegger eller en MYE dyrere, for den saks skyld, men når jeg summerer service og kvalitet på utført jobb så er prisen upåklagelig! Som kunde fikk jeg god dokumentasjon på utført jobb.
Takk, Rørdoktor, for god service og flott utført jobb! Neste gang jeg trenger rørlegger er dere førstevalget! Anbefales!!!

Espen

mer enn ett år siden

Hadde problemer med tette rør en lørdag og ringte Rørdoktor A/S. Han kom en time senere samme dag og fikk ordnet opp i alle tette rør på en profesjonell,rask og ryddig måte. Ryddet godt etter seg så svært godt fornøyd med jobben. Mine varmeste anbefalinger om dette firmaet til alle andre.

Nina

mer enn ett år siden

Veldig profesjonell og god service! Kom i løpet av en time, åpnet sluk og rør raskt, og ryddet svært godt opp etter seg. Svært hyggelig opplevelse.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

934511669345 1166934 51 16693 45 11 66