Om Rørlegger Bergen AS

Totaloppussing av ditt drømmebad? Vannlekkasje? Skifte servantkran? Nytt toalett? Tette rør? Skifte av varmtvannsbereder? Comfort Rørlegger Bergen AS hjelper deg med både de uforutsette og planlagte oppgraderingene i ditt hjem eller i din bedrift. Som en del av Norges eldste rørleggerkjede Comfort og med dyktige fagfolk på laget, skal du som kunde være trygg på at jobben blir utført på en forskriftsmessig måte. For å gjøre det enklest mulig har vi samarbeid med flere aktører, slik at du som kunde kun trenger å forholde deg til oss. Ta kontakt for GRATIS og uforpliktende befaring! Åpningstider butikk: Man-fre: 10.00 - 18.00 Lørdag: 10.00 - 15.00 Vakttelefon: For akutte oppdrag: 94 22 22 26 (ikke SMS) Besøk vår toppmoderne baderomsbutikk i Strandgaten 221, 5004 Bergen. Vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor vår butikk.

reviews aboutName

E

Espen Gubberud

moreThanAYearAgo

Særdeles rask og effektiv service.
Fikk en hyggelig rørlegger, og var i etterkant i kontakt med dem i forhold til dokumentasjon for forsikring, og fikk også da raske og velformulerte og presise svar.
Vil gi min sterkeste anbefaling!!!

P

Priscilla RM

moreThanAYearAgo

Jeg er kjempe fornøyd med mitt bad. Fikk gode tips og råd. Rørleggerene gjorde en effektiv jobb. Anbefales

Tertnes

moreThanAYearAgo

Tusen takk for deres gode smak og deres gode tips!
Er strålende fornøyd med vårt nye bad!

P

Priscilla RM

moreThanAYearAgo

eg er kjempe fornøyd med mitt bad. Fikk gode tips og råd. Rørleggerene gjorde en effektiv jobb. Anbefales

P

Pål Betten

moreThanAYearAgo

Ble fortalt at jobben ble dekt av garantien og jeg ikke skulle tenke på betalingen flere ganger. De tok kontakt 2 måneder senere og ville ha penger for både jobben og delene.
Useriøst og dyrt. Vil ikke anbefale de til noen.