Om firma

Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene – som tar hensyn til både miljø og økonomi.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
940 35 ...
Adresse

Eidsmona 36

6823 Sandane

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene – som tar hensyn til både miljø og økonomi.

OM OSS

Retura NoMil er totalleverandør av tjenester innen avfall og gjenvinning. For kunder som ønsker å ta vare på miljøet og samtidig ha en økonomisk lønnsom avfallsløsning er vi det beste valget. Ut fra dine behov og ønsker skreddersyr vi den optimale løsningen.

Hver dag jobber vi for at vår erfaring og spesialkompetanse skal komme til nytte for våre kunder. Dette fører til at vi har mye kompetanse om alle ledd i avfallsbehandlingen. Innsamling og gjenvinning av alle typer avfall er vårt spesialområde og vi har lang erfaring i å drifte avfallsløsninger for små og store selskaper. Vi tar i mot alle typer avfall, fra alle slags kunder!

Vi har et sterkt miljøfokus, og vi videreutvikler hele tiden våre løsninger for en enda enklere hverdag for våre kunder. Sammen med kundene og samarbeidspartnerne våre jobber vi for at mest mulig av avfallet skal komme til nytte i form av resirkulerte produkter.

Velger du oss som din leverandør av avfallstjenester kan du være trygg på at vi er bevisst på vår rolle som en miljøansvarlig bedrift, og vi kan garantere at vi arbeider kontinuerlig for at nettopp din bedrifts miljøavtrykk skal bli minst mulig. Vi er gjerne med på å veilede og gi gode råd til bedriften din slik at vi sammen kan sørge for å øke sorteringsgraden og du kan nå dine miljømål.

Retura NoMil ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Retura NoMil AS

Omsetning

30 453 tkr

Fortjenestemargin

5.70 %

Antall ansatte

16

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Retura NoMil AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

RETURA NOMIL AS

Org.nr:

985226482

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

38.210 Behandling og disponering av ikke-farlig avfall

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

19.12.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Per Ove Sørland

Daglig leder

Eivind Fykse

Styrets leder

Hans Kåre Os

Nestleder

Geir Ove Røed

Styremedlem

Viser 4 av 7
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

94035702

9403 5702

940 35 702

94 03 57 02