Om Rognstad VVS AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

Rolf Sigurd Johansen

moreThanAYearAgo

Elendig rørlegger over 2 måneder med gravehull i Hagen. Kommer ikke til garasje og vedbod kloaken fløt fritt i 1,5 mnd i grøfta.
Fikk koblet søpla ligger fortsatt på tomta mi.
Ligg langt unna dette firma lover men holder ikke noe.

Odd

moreThanAYearAgo

Tusen takk for varmepumpen med 150 borehull som dere innstallerte 1997. Den har betalt seg inn flere ganger allerde. Anbefalles

Øystein

moreThanAYearAgo

Har testa den 1 år, bespareslen er som forventet

Takk

moreThanAYearAgo

Raymond hos Rognstad VVS skulle "ringe tilbake til uka" om når han kunne befare et oppdrag. Tre uker senere hevder han at slik var avtalen ikke, men at han skulle ringe når han hadde fått tak i flere til jobben. Da ville han også "ringe tilbake til uka". Etter flere spørsmål om dag for når han kunne gi beskjed om dag for når han kunne gjøre befaring for når han kunne gjøre jobben (!), strakk han seg til "i slutten av uka". Da ingenting ble hørt, og han ble oppringt rett før kl. 4 fredagen, hevdet han igjen at avtalen var at han skulle ringe når han hadde fått tak i flere til jobben. På spørsmål om når han kunne gi beskjed om det var svaret "vet ikke". Dette var da etter 1 mnd og en ukes tålmodig venting. Påpekelse av at tidsubestemt venting etter nær halvannen måned ble tøysete, fikk Raymond til å kun si at da måtte man finne en annen rørlegger.

Dette firmaet er tydeligvis en gjeng med småarrogante, upålitelige folk (daglig leder Håkon Rognstad var heller ikke etterrettelig) og umulig å stole på en avtale med.

Anbefales ikke.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Det var bra at noen har satt seg inn i solvarme, tror dette kommer mer og mer. Jeg vil nok kjøpe dette snart.

responseFromCompany

Hyggelig å kunne hjelpe, vi har innstallert mange anlegg slik at vi har en del erfraingstall på besparesle , det er viktig å velge riktig system.
Besøk gjerne vår utstilling på Jessheim og Hurdal