Om Safetyrespect

Som fallsikringsspesialist er vi med i hele byggeprosessen for å hjelpe våre kunder med alle fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi gjennomfører beregninger, dokumenterer, produserer og leverer fallsikringsløsninger til alle typer byggeprosjekt. Med engasjement og kompetanse står vi nære våre kunder, og skaper høyeste sikkerhet med beste totaløkonomi.

Om oss

SafetyRespect beskytter liv gjennom å være en spesialist innen fallsikring til byggebransjen. Grunnlaget for vår produktutvikling er våre kunders behov for sikre byggeplasser samt de gjeldende lover og regler. Vi er med i hele byggeprosessen for å hjelpe våre kunder med alle fallsikringssituasjoner som kan oppstå. Vi gjennomfører beregninger, dokumenterer, leverer fallsikringsløsninger og sikkerhetskontroller til alle typer byggeprosjekt.

Våre fallsikringsprodukter produseres i hovedsak i vår egen moderne fabrikk, noe som skaper fleksibilitet, kvalitetskontroll og mulighet til å styre kapasiteten. Vi tilbyr salg, utleie og montering av våre fallsikringsløsninger med service og logistikk via våre egne depoer. Med stort engasjement og høy kompetanse står vi nære våre kunder og skaper høyeste sikkerhet med beste totaløkonomi.

Bildegalleri

  • Safetyrespect Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Nittedal - 1
  • Safetyrespect Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Nittedal - 2
  • Safetyrespect Anleggsmaskin, Anleggsutstyr, Nittedal - 3

Safetyrespect, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSAFETYRESPECT
Selskapsform:Norskregistrert utenlandsk foretak
Stiftelsesdato-
Org.nr:812409832
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje77.320 Utleie og leasing av bygge- og anleggsmaskiner og -utstyr

Lederstillinger/Administrasjon

Per Herman RambergerDaglig leder