Veibeskrivelse

sanitær

ga 7543 firma
Kart
  • Karihaugveien 89
    1086 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    815 22 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede med små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. I utstrekning har vi rørleggere fra Lindesnes til Vadsø. Ring 815 BADET, tast inn postnummer og bli satt over til nærmeste rørlegger, eller søk i kart på www.vvseksperten.no/rorlegger
  • Tempevegen 15
    7031 Trondheim
    Vis veibeskrivelse
    73 93 00...
    Vis nummeret
    Stengt
    Kvalitet og service helt siden 1874. Våre erfarne rørleggere utfører alle slags oppdrag. Blant de st… Les mere
  • Strandgata 5B
    6150 Ørsta
    Vis veibeskrivelse
    70 04 84...
    Vis nummeret
    Stengt
    Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.
  • Øvre Hagaveg 2
    2150 Årnes
    Vis veibeskrivelse
    63 90 17...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vi er en rørleggerbedrift med tilholdssted på Årnes. Vi utfører arbeid innenfor: vann, varme, sanitær, varmepumper. Ta kontakt for nærmere informasjon.
  • Åsaveien 87
    3531 Krokkleiva
    Vis veibeskrivelse
    32 15 90...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vi i Hagelsteen VVS utfører de fleste oppgaver innen vvs - enten det er i nybygg eller rehabilitering. Vi installerer varmepumper, innvendige og utvendige sanitæranlegg. Oppdragsfeltet vårt dekker Hole, Ringerike, Jevnaker, Modum, Asker og Bærum.
  • Industriveien 6
    2020 Skedsmokorset
    Vis veibeskrivelse
    22 02 42...
    Vis nummeret
    Stengt
    Heidenreich har over 30 butikker, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle med rikholdig lager og over 300 spesialister innen VVS, VA og Varme. Med en historie tilbake til 1904, er Heidenreich Norges mest erfarne rørgrossist.
  • Mercurveien 33
    9408 Harstad
    Vis veibeskrivelse
    952 59 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe, har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad?
  • Tvetenveien 30B
    0666 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    900 46 ...
    Vis nummeret
    (1
    Stengt
    Melba VVS er total leverandør av rørleggertjenester og er medlem av rørleggerkjeden Rørkjøp. Vi har lang kompetanse og erfaring innen rørlegger bransjen og tilbyr VVS-tjenester til privatboliger og boligbyggelag. Melba VVS ble stiftet i 1992 og har erfaring innen rørlegger bransjen. Selskapet er medlem av rørleggerkjeden Rørkjøp.
  • Runnivegen 49
    2150 Årnes
    Vis veibeskrivelse
    63 90 03...
    Vis nummeret
    Stengt
    A. Aulie AS er en lokal rørleggerbedrift på Årnes i Nes kommune med over 60 års drift. Vi utfører oppdrag i Nes, Ullensaker, Eidsvoll, Aurskog og Lillestrøm kommune. Vår visjon er at vi skal være det tryggeste valget for deg som kunde. Det gjør at vi fokuserer på fagkunnskap og skal levere robuste, gode produkter og løsninger som skal holde år etter år.
  • Kirkegata 28
    4612 Kristiansand S
    Vis veibeskrivelse
    38 02 73...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vi er rørleggere med lidenskap for faget. I over 40 år har Comforts rørleggere levert tjenester på tvers av landet. Med våre nær 100 faghandler med over 1000 rørleggere er vi klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til montering. Vi har lokal forankring og kunnskap om forholdene der du bor.
  • Sjystranda 14
    8016 Bodø
    Vis veibeskrivelse
    943 68 ...
    Vis nummeret
    For oss som rørleggerfirma i Bodø er det viktig å levere høy kvalitet i alle deler av prosessen. Målet vårt er at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid. Vårt hovedfokus ligger i service og nyinstallasjon av anlegg for privatkunder, bedrifter og offentlig sektor i Bodø og omegn.
  • Luhrtoppen 2
    1470 Lørenskog
    Vis veibeskrivelse
    67 97 82...
    Vis nummeret
    Stengt
    Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk.
  • Myrdalskogen 71
    5117 Ulset
    Vis veibeskrivelse
    402 80 ...
    Vis nummeret
    Maxrør er et nystartet rørleggerfirma i Åsane. Vi er to rørleggere med henholdsvis 20 og 14 års erfaring fra faget. Begge har svennebrev i faget, hvorav en har Mesterbrev og en har fagbrev som Industrirørlegger utenom svennebrevet.
  • Turrmoen 14
    2635 Tretten
    Vis veibeskrivelse
    61 27 63...
    Vis nummeret
    Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Gudbrandsdalen og Øyer kommune. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.
  • Repslagergata 6
    1776 Halden
    Vis veibeskrivelse
    69 19 70...
    Vis nummeret
    Stengt
    Halden Rørleggerservice AS er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning som tar de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget.Vi innehar kompetanse og de nødvendige godkjenninger til å utføre oppdrag som bad- og våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, utvendige vann og avløpsarbeider, pumpestasjoner, renseanlegg og mindre industrioppdrag.
sanitær ga 7543 virksomheter
Static map