Om Sans-Frisør

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

Simen

moreThanAYearAgo

Vask, klipp, frisører, salongen - ALT!
Prisene kan være litt over de andre i byen, men man får det man betaler for som alt annet her i verden.

I

Ivana Hollan

moreThanAYearAgo

fornøyd med frisyren, men betalte mye mer enn jeg bruker hos andre gode frisører

anonymousUser

moreThanAYearAgo

vet ikke om det bare er meg... men virker ikke som om det er et bra miljø på denne salongen. stemningen virket veldig anspent, og jeg ble faktisk stresset av å sitte i stolen. selv om klippen ble bra, så var ikke humøret mitt på topp etter denne frisørrunden! må si jeg ble skuffet, for hørt så mye bra om dere:-(

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har ikke vært borti maken til salong, og utrolig dyktige frisører! Jeg har bare vært hos min favoritt, Maya, men etter det jeg har observert fra de andre, så er det ikke stort å klage på der heller! Føler meg alltid så velkommen hos dere. Stå på jenter, dere er best!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Super salong, supre jenter! Sparommet er fantastisk. koser meg alltid hos dere!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Valgte Sans frisør ut i fra omtalene her og ble veldig skuffet. Frisøren min kunne absolutt ikke kommunisere og var tafatt og kjedelig. Jeg var ute etter tips og innspill til både ny frisyre og farge. Endte opp med kjedelig frisyre og trist farge. Dette fordi frisøren var "redd for å klippe for mye". Hun var utrolig treg og virket redd for å ta i håret mitt. Ble til slutt rastløs og utålmodig. Jeg bruker vanligvis å kose meg hos frisøren og føle meg fantastisk etterpå. Jeg endte med å gå ut svært misfornøyd og i dårlig humør. Min aller dårligste frisøropplevelse.

responseFromCompany

Kjære anonym.

Det var veldig leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Vi vil veldig gjerne få lov til å prøve å rette det opp igjen, og hadde blitt veldig glad hvis du tar kontakt så vi kan sette opp en time , så vi kan få gitt deg den behandlingen du ønsker, og få den servicen og kompetansen vi ønsker du skal få.
Du kan ta kontakt vi tlf, mail eller stikke innom.

Mvh jentene på Sans

anonymousUser

moreThanAYearAgo

fantastisk!

Lille my

moreThanAYearAgo

HEAVEN ...... Kunne kommet hit og vasket håret hver dag ..........

Liv Hansen

moreThanAYearAgo

Kan ikke bli bedre enn dette!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Her får du veiledning,gode råd, ærlige meninger og ro i sjela. Har alltid vært fornøyd etter 12 år med samme frisør...Grethe er frisør av verdensklasse :)

Monika

moreThanAYearAgo

Var hos Sans denne uken og har aldri følt meg så godt ivaretatt hos en frisør, eget spa rom til vaskene med avslappende musikk. Lukt av forskjellige aromatiske oljer fyller salongen. Du blir sett i det øyeblikket du kommer inn. Stor kaffe meny. Freshe frisører. This is close to heaven:)
Fantastisk fornøyd med både klipp og farge, fikk gode råd og ble 100 % sett. Her har mange frisører rundt om i landet mye å lære

Jelene Jevnehagen

moreThanAYearAgo

Som skrevet over – service, ektehet og personlig pleie – min observasjon ovenfor de andre kundene. Suverene jenter og konsept, selv om jeg bare klippet meg!

Tina

moreThanAYearAgo

Nå er det lenge siden jeg har vært hos dere, siden jeg har flyttet. Har derfor prøvd 2 andre frisører, og en ting er sikkert. Jeg kjører heller 2 timer til Lillehammer for å komme til min favorittfrisør Maya, enn å prøve andre! Senest igår var jeg hos frisøren, og ville ha en klipp Maya ga meg for noen år tilbake. Jeg kunne ikke vært mer misfornøyd! Så Maya, jeg kommer til å bestille en time hos deg snart, sånn at du kan få orden på håret mitt igjen!

Skikkelig skuffa!!

moreThanAYearAgo

Omtalen på deres egen hjemmeside er utrolig flott og gir inntrykk av et fantastisk sted. Jeg kommer aldri til å sette mine ben innenfor dørene her igjen!!
Etter å få en hårklipp jeg gjerne kunne bedt en vennine gjøre istedet for å la noen få betalt for å gjøre istedet!! Alle har vel sagt at jeg burde gå tilbake og klaget samt fått rettet opp skaden, men jeg ble så sint at dit skal jeg aldri mer!
Jeg lot frisøren få frie tøyler til min frisyre og lot lokkene falle. Jeg fikk nå kort hår like nedenfor ørene - kult tenkte jeg. Hun styla så innmari at det var ikke lett å se klippen men håret var ok det.
Helt til jeg kom hjem og fikk vaska ut styling etc.
Mitt hår er 3 CM lengre på den ene siden i forhold til den andre!!!! SUPERT!!!
Jeg vil fraråde enhver som vurderer dette stedet til å gå til noen andre!!

responseFromCompany

Synd å høre at du har hatt en sånn opplevelse hos oss,dette skal selvfølgelig ikke skje.
Dette tar vi til etteretning.

Andrea

moreThanAYearAgo

Elsker å klippe meg her. Stedet er faktisk bedre enn mange av de frisørene jeg har vært hos på Frogner/Majorstuen i Oslo. Alle frisørene som jobber på Sans er hyggelige, og ikke minst de er veldig flinke. Særlig ville jeg anbefalt Hilde hvis du skal stripe/farge. Gleder meg til neste besøk:)

Jenny

moreThanAYearAgo

Jentene her gjør en fantastisk jobb, og jeg er like fornøyd hver gang jeg går ut herfra. Får alltid gode råd til hvordan jeg burde klippe meg, ordentlig god service og trivelig salong:-)

Kan ikke ha vært hos Sans om du har hatt en dårlig erfaring, Ebba:-)

Sans

moreThanAYearAgo

Kjære anonym.
Veldig leit du har hatt en dårlig opplevelse hos oss.
Håper du tar kontakt så vi får en sjanse til å rette opp inntrykket , og gi deg den behandlingen du ønsker, og den servicen og kompetansen vi ønsker å gi deg.
Håper du tar kontakt via mail, elf eller stikker innom.

Mvh jentene på Sans

anonymousUser

moreThanAYearAgo

You guys are simply the best .......<3

Kari

moreThanAYearAgo

Som alltid er jeg veldig forn.yd etter en time p. Sans hos min favorittfris.r Beate:-)

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Kjempe opplevelse å få behandling hos dere.

Fornøyd

moreThanAYearAgo

Du finner ikke bedre! Det går ikke ann å være misfornøyd når man går ut igjen herfra. Tipp topp!

Anja:-)

moreThanAYearAgo

Har klipt meg her i flere år og er veldig fornøyd. Kjempedeilig relaxrom! Anbefales på det varmeste. Best i byen:-)

Ine

moreThanAYearAgo

Kjempe god service. Kreative, dyktige og nøye frisører. Litt dyrt. Prøv ut hårbehandling med hodemassasje, du sovner!