Om firma

Sansehjørnet.no er et nyetablert firma som sammen med europeiske eksperter ønsker å dele sin lidenskap innenfor sensoriske miljøer. Vi jobber sammen noen av de mest erfarne fagfolkene i bransjen sammen med den nyeste...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
952 67 ...
Adresse

Idrettsveien 24

1914 Ytre Enebakk

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 16:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Sansehjørnet.no er et nyetablert firma som sammen med europeiske eksperter ønsker å dele sin lidenskap innenfor sensoriske miljøer. Vi jobber sammen noen av de mest erfarne fagfolkene i bransjen sammen med den nyeste teknologien for å tilby banebrytende multisensorisk utstyr med sluttbrukeren i tankene. Vi ser viktigheten av sensoriske miljøer i diverse sektorer og ønsker å videreformidle dette.

Vårt fokus er på deg, kunden. I sansehjørnet ønsker vi alltid å være et steg foran våre konkurrenter, slik at vi alltid kan presse prisene og levere det beste av det beste. Sammen med leverandør skyver vi kontinuerlig grenser for å skape miljøer som er mer innovative, kreative og intuitive enn noen andre. Vårt mål er å gi brukerne våre mer frihet og funksjonalitet enn de noen gang har drømt om mulig, og sansehjørnet leverer alltid!

- Designer og Installerer. For sektorer fra A-Å

Vi designer og installerer utstyr i alle rom for alle typer lokaler, enten det er en skole, spesialskole, sykehus, barnehage, dagsenter, et fengsel osv... vi har den riktige løsningen for deg uansett dine behov og ditt budsjett.

- Bredt spekter av høykvalitets produkter. Vårt brede utvalg av multisensoriske produkter inkluderer:

Hyllevarepakker, multisensoriske interaktive læringsmiljøer (M.I.L.E), myke lekemiljøer, interaktive multi-projektorsystemer, trådløse iRiS-produktserie, ImmersiveReality-rom.

- 100% produsert i Europa.

Alle våre produkter er produsert i Europa og må gjennom en 21-punkts testprosedyre som gjør at de kan leveres og installeres til høyeste standard.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

SANSEHJØRNET

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra SANSEHJØRNET er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SANSEHJØRNET JONAS TIDEMANN JENSEN

Org.nr:

928768066

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

46.499 Engroshandel med husholdningsvarer og varer til personlig bruk ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

95267929

9526 7929

952 67 929

95 26 79 29