Om Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo

Velkommen til Sarpsborg Bunadservice, systua med det store hjertet! Hos oss får du skreddersydd bunad, håndbrodert og personlig tilpasset av oss, i vår systue midt i Sarpsborg sentrum. For deg som ønsker å brodere din egen bunad, leverer vi broderisett. Du får gode råd og tips om du ønsker det.

Løkendrakt

Løkendrakten kommer i fargene sort og blå. Bunaden har en bred, brodert kant nederst på stakken. De røde klokkene, rosene og de små gule blomstene går igjen på vestens for- og bakstykke. Det samme motivet går igjen på veske, lue og hårbånd. Den gylne kanten nederst på stakken gjør at det hele er samstemt med det forgylte sølvet.

Skjorta tilhørende Løkendrakten er i hvit hellin med blomstermotiv – brodert med lingarn på krage, bryst/halssplitt, skulderstykke og ermlinning. Det er valgfritt om man vil ha kragen stående eller liggende.

Løkendrakt leveres med drakt, lue, veske og skjorte. Hårbånd og cape leveres separat. Vi har også underskjorte og bunadposer.

Østfoldbunad

Østfoldbunaden har spesialvevd liv i grønn eller rustrød ulldamask og svart stakk med slitekant som tar opp livfargen. Skjorten er i lin, med tellesøm på hals- og håndlinning, skulderstykker, samt bak. Capen er vendbar, svart og grønn/rustrød.

Bunaden har svart, vendbart sjal i tykk, fransk helsilke. Hovedmotivet på sjalet er grønt og orange, sørgemotivet er grått og blått. Silkelue og veske i ull tar opp det broderte hovedmotivet.

Østfoldbunaden leveres med drakt, sjal, lue, veske og skjorte. Cape leveres separat. Vi har også underskjorte og bunadposer.

Systue

Innenfor disse veggene skjer hele bunadproduksjonen. Vi klipper – tegner – tar mål og tilpasser, slik at hver kunde får spesialtilpasset sin festdrakt.

Dette er grunnen til at vi har mange fornøyde kunder, og at vi til enhver tid har mange bestillinger – så vær tidlig ute med bestilling til deg selv, eller konfirmanten.

Ønsker du å brodere din egen bunad har vi materialpakke med beskrivelse og god veiledning. Når bunaden skal monteres sammen, kan du få hjelp til klipping og/eller montering.

Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabos valgte linker

Bildegalleri

  • Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo Dameklær, Sarpsborg - 1
  • Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo Dameklær, Sarpsborg - 2
  • Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo Dameklær, Sarpsborg - 3
  • Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo Dameklær, Sarpsborg - 4
  • Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo Dameklær, Sarpsborg - 5

Sarpsborg Bunadservice Unni Marie Kabo, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSARPSBORG BUNADSERVICE UNNI MARIE KABO
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:995021625
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.710 Butikkhandel med klær

Lederstillinger/Administrasjon

Unni Marie KaboInnehaver