Om Schibsted Distribusjon Vest AS

Rett produkt - i rett postkasse - til rett tid! Schibsted Distribusjon utfører distribusjon av aviser, reklame, magasiner, bøker og småpakker til de fleste husstander i Hordaland, Rogaland, Agder, Oslo og Akershus.

OM SCHIBSTED DISTRIBUSJON

Schibsted Distribusjon AS utfører distribusjon av aviser, reklame, magasiner, bøker og småpakker til de fleste husstander i Hordaland, Rogaland, Agder, Oslo og Akershus. I tillegg er det etablert et eget selskap som skal jobbe med salg av distribusjon av pakker fra e-handel. Hovedkontoret ligger i Oslo. Selskapet eier 100% av Schibsted Distribusjon Vest AS og Schibsted Distribusjon Øst AS, 50% av Helthjem Netthandel AS og Helthjem Mediapost AS.

I mai 2015 ble selskapet en del av det nasjonale distribusjonsnettverket helthjem.

Gjennom helthjem-nettverket dekkes store deler av Norges husstander av distribusjonsselskapene i Schibsted, Amedia og Polaris, med tillegg av Agderposten og Sunnhordaland Distribusjon. Nettverket blir en stor og konkurransedyktig aktør i det norske distribusjonsmarkedet innenfor distribusjon av magasiner, bøker og småpakker.

Selskapet har også en transportvirksomhet som i hovedsak står for transport av aviser fra trykkeri til forhandlere og distribusjonsselskap. Virksomheten transporterer i tillegg en rekke andre aviser og magasiner.

Schibsted Distribusjon Vest AS har hovedkontoret i Bergen med avdelingskontorer i Stavanger og Kristiansand. Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk på Sør- og Vestlandet og er den største avisdistributøren i sitt dekningsområde. Det utføres natt- og morgendistribusjon fra Vest-Agder i sør og langs kysten til Sogn & Fjordane i nord. Med få unntak er alle de nasjonale, regionale og lokale avisene en del av vår kundeportefølje. Distribusjonen utføres hver morgen fra mandag til lørdag. I tillegg distribuerer selskapet både kommersielle og redaksjonelle bilag samt et økende antall produkter i et nasjonalt samarbeid med Helthjem Mediapost og Helthjem netthandel.

I 2015 distribuerte Schibsted Distribusjon Vest i snitt 215.000 eksemplarer per dag til abonnenter av aviser, blader, bøker og pakker. Det ble også distribuert aviser for løssalg til alle forhandlere i våre regioner. Det distribueres opptil 150 ulike produkter i løpet av en måned. Utover dette distribueres det daglig innstikk i avisene og reklamevedlegg sammen med, og i tillegg til avisproduktene.

Schibsted Distribusjon Vest har 80 ansatte inkl. egne distributører. I tillegg er det leverandøravtaler med ca. 300 selvstendige næringsdrivende som er knyttet til oppdrag innen transport og distribusjon. Omsetningen i 2015 var på 310 mill.

Schibsted Distribusjon Øst AS har hovedkontoret på Skøyen med regionskontorer på Ryen og på Høvik. Selskapet har et omfattende distribusjonsnettverk i Oslo og store deler av Akershus og er den største avisdistributøren i sitt dekningsområde. Med få unntak er alle de nasjonale, regionale og lokale avisene en del av vår kundeportefølje. Distribusjonen utføres hver morgen normalt før kl. 06:00 syv dager i uken. I tillegg distribuerer selskapet både kommersielle og redaksjonelle bilag samt et økende antall produkter i et nasjonalt samarbeid med Helthjem Mediapost og Helthjem Netthandel. Utover dette distribuerer vi daglig bakervarer og frokostpakker for morgenlevering.no.

I 2015 distribuerte Schibsted Distribusjon Øst i snitt 175 000 eksemplarer per dag til abonnenter av aviser, blader, bøker og pakker. Det distribueres opptil 150 ulike produkter i løpet av en måned. Utover dette distribueres det daglig innstikk i avisene og reklamevedlegg sammen med, og i tillegg til avisproduktene.

Schibsted Distribusjon Øst har ca. 1 100 ansatte. Omsetningen i 2015 var på 281 mill. kroner.

Logistikkavdelingen i Schibsted Distribusjon har sitt utgangspunkt i forhandlerdistribusjon av VG og Aftenposten og eksterne kunder, samt transport fra trykkeriene til Distribusjonsselskapene. Totalt dekker vi over 8000 forhandlere i Norge og har rundt 300 biler på veien i døgnet. Avisdistribusjon stiller høye krav til raske leveringstider og høy leveringspresisjon dette kan vi nå også tilby til eksterne kunder med behov for frakt av andre produkter.

Vi tilbyr landsdekkende logistikkløsninger innen;

Forhandlerdistribusjon av aviser og print produkter

«In night express» for B2B markedet

Løsninger for distribusjon og hjemlevering til privatkunder i helthjem-nettverket.

Ta kontakt med oss for en hyggelig logistikkprat og et godt tilbud.

Schibsted Distribusjon Vest AS' valgte linker

Schibsted Distribusjon Vest AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSCHIBSTED DISTRIBUSJON VEST AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato07.01.2004
Org.nr:986467742
Aksjekapital92850
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje53.200 Andre post- og budtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Trond Håkon NorheimDaglig leder
Hans Kristian Hallén-HasaasStyrets leder
Arild LøkkenStyremedlem
Per Øivind Dahl NæsheimStyremedlem
Kjersti BerghStyremedlem
Navdeep SinghStyremedlem