Om Smart Miljøservice AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Smart Miljøservice AS

Matthew Cattell

mer enn ett år siden

ikke i det hele tatt fornøyd da sjåføren av varebilen under flyttingen skadet balkongen foran på huset mitt. Eieren av selskapet gikk med på å betale for reparasjonen. Reparasjonen kostet meg nesten 4000Kr, men 2 måneder senere venter jeg fortsatt på betaling.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alt med dette firmaet var bra. De kommer når de skal. Gjør en topp jobb. Tar pent vare på tingene dine. Ingenting kommer bort. De står på til jobben er gjort.. Jeg har brukt Smart Miljøservice 2 ganger nå og vil ikke nøle med å bruke dem igjen. Anbefales varmt.

Aage Lillestøl

mer enn ett år siden

Vi brukte Smartmiljøservice til utvask av enebolig på 250 m2 i Åsane. En god pris, de kom helt presis var smilende og hyggelige og utførte jobben hurtig og effektivt med strålende resultat. Det var verdt hver krone, kan anbefales.

Marianne Eikehaug

mer enn ett år siden

Jeg brukte Smartmiljøservice da jeg flyttet fra Fana til Sotra. Meget hyggelig opplevelse. Raske og forsiktige ansatte. Ingenting ble skadet. Kan anbefales!

Helge Bjørndal

mer enn ett år siden

Meget fornøyd med husvask som ble utført av eldre hus på Nordstrøno 23.05.13. Kom til avtalt tid og jobben ble utført til avtalt pris.
Bruker gjerne dette firmaet igjen :-)

Silje Th Mandelid

mer enn ett år siden

Vil bare gi dette firmaet utrolig mye ros for god service og hjelp med flyttetrandsport og bærehjelp ,er meget fornøyd med deres ansatte som gjorde en fabellaktig innsats,hyggelige og var svært effektive.

Var fleksibel,presis og stillte opp på kort varsel til en meget hyggelig pris.

Ga god informasjon på forkant om hva de kunne tilby .
Er kjempe fornøyd og anbefaler virkelig dette firmaet.

Vil gjerne bruke dette firmaet igjen om det skal bli behov for det :-)

Jorunn Bjånesø

mer enn ett år siden

Jeg brukte Smartmiljøservice da jeg flyttet. Meget hyggelig opplevelse. Raske og forsiktige. Imponert over stabling av innbo i flyttebilen. Ingenting ble skadet. Utvask av hus, ble utført på en upåklagelig måte. Meget effektive. Strålende resultat. Kan anbefales!