Om Solland Elektro A/S

Kjernevirksomheten i Solland skal fortsatt være levering av tekniske entrepriser til alle typer næringsbygg, offentlige bygg og eiendomskomplekser samt service, kontroll og vedlikehold av samme anlegg. Vi har erfaring med de fleste delte entrepriser, totalentrepriser, rammeavtaler eller andre samarbeidsmodeller som for eksempel partneringavtaler.Valgene er mange og sammen finner vi de beste løsningene for ditt prosjekt.

Bildegalleri

  • Solland Elektro A/S Elektriker, Stavanger - 1
  • Solland Elektro A/S Elektriker, Stavanger - 2
  • Solland Elektro A/S Elektriker, Stavanger - 3

Omtaler om Solland Elektro A/S

Benjamin Hickethier

mer enn ett år siden

Veldig bra service, hyggelig og svært dyktig, kom til avtalt tid og utførte jobben meget tilfredsstillende. Anbefales!

jørgen

mer enn ett år siden

skulle ta en liten jobb på kjøkken 6 stikkontakter og 4 spott i tak dette brukte de 4 dager på. 20 timer 2 mann.de ødela 2 automat sikringer som de ikke ville fikse. måtte få et annet firma inn for og fikse det. det var sorte finger merker rundt alle spotter og stikk. de tok ikke med seg søpel. de boret et feil hull (10cm stort) i et nytt kjøkkenskap uten å gi beskjed. dette skulle de ha 44,237 kr for. kommer aldri til å bruke de igjen

Terje Tobiassen

mer enn ett år siden

Vi fikk problem med Spotbelysningen i butikken (ca. 200 spot) Ringte Solland Elektro som for det første kunne komme straks, deretter tok det montøren kun et par timer å finne problemet og utbedre problemet! Perfekt jobb til strålende pris av hyggelige mennesker!

Svein

mer enn ett år siden

Solland kom til avtalt tid, monhtøren var veldig hyggelig og utførte arbeidet ryddig og ordentlig. Kan anbefales!