Om firma

STAS Hår og Velvære eies og drives av Linn Flobakk Jeg har 23 års erfaring i faget, med meg har jeg to dyktige ansatte. Vi brenner for yrket vårt.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 83 82...
Adresse

Wilses vei 3

1820 Spydeberg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

STAS Hår og Velvære eies og drives av Linn Flobakk Jeg har 23 års erfaring i faget, med meg har jeg to dyktige ansatte. Vi brenner for yrket vårt.

Hos oss er kunden i hovedfokus. Velvære,service,avkobling og en god behandling er viktig for oss at du kan kjenne på. Kom innom oss for en god konsultasjon,råd og veiledning Vi kan tilby deg en god klipp, kreative fargevalg,form og farge av vipper og bryn,striper med og uten folie/hette,glossing for farge spill,permanent for volum og tekstur,oppsett til festlige anledninger,brudepakke til brud og forlover. Til Herre/gutta kan vi tilby skinfade, kule sveiser,klipp og form av skjegg og super moderne krøll som er i skuddet. VELKOMMEN TIL OSS ✂️❤

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Stas Hår og Velvære

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Stas Hår og Velvære er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STAS HÅR OG VELVÆRE/ LINN V LUNDE FLOBAKK

Org.nr:

985933685

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69838240

6983 8240

698 38 240

69 83 82 40