Se på kart

strømskinner 

treff 12 bedrifter i dette området

Asmyhr Nord Tech AS

Stengt

Orkidehøgda 23050 Mjøndalen
logo

SPESIALIST PÅ ENERGITILFØRSEL! Asmyhr-Nordtech leverer alle typer systemer for fremføring av energi til bevegelig materiell og utstyr. Anvendelsesområder spenner fra kraner, vinsjer og annet løfteutstyr til verktøymaskiner og roboter. Fra automatiske materialhåndteringssystemer til teater- og studiobelysning.

Elseko AS

Stengt

Furumoen 57300 Orkanger
logo

DIN RESSURS FOR SKREDDERSYDDE LEVERANSERElseko har kompetansen og ressursene som gjør at vi kan påta oss hele prosessen – fra prosjektering til ferdigstillelse.

Scanelec AS

Hylkjeflaten 345109 Hylkje
logo

Scanelec har strømskinneløsninger som sitt spesialfelt, og har agentur i Norden på strømskinner fra flere ledende produsenter i Europa. Gjennom mange år har Scanelec bygget opp en solid erfaring som igjen har gitt oss en unik spisskompetanse innen strømskinneløsninger. Våre 12 medarbeidere har høy fokus på å gi våre kunder i hele Norden en faglig trygghet, optimale løsninger og sikker leveranse.

Moss Automation AS

Stengt

Varnaveien 221524 Moss
logo

Moss Automation AS er en kompetanse og ressursbedrift som har som målsetning å tilby optimale løsninger til sine kunder. Gjennom leveranser av produkter med høy kvalitet til konkurransedyktige priser, ønsker vi å bidra til at ditt selskap vinner viktige kontrakter og etablerer fornøyde kunder. På denne måten skaper vi langsiktige relasjoner til våre samarbeidspartnere.

Munck Cranes AS

(5)

Kokstadvegen 305257 Kokstad

VTS Montasje AS

Åpent

Kallaveien 23077 Sande I Vestfold

Maxeta AS

Amtmand Aalls gate 893716 Skien

Industrikran Norge AS

Varabergvegen 64051 Sola

DEMAnor AS

Stengt

Kobbervikdalen 673036 Drammen

Jovian AS

Tomtegata 23183 Horten

Norshield AS

Sundmoen 502550 Os I Østerdalen

Industrikran Norge AS

Birkedalsveien 684640 Søgne