Om firma

DRØMMER DU OM NYTT KJØKKEN?,Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 53 30...
Adresse

Torgveien 15A

4016 Stavanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

DRØMMER DU OM NYTT KJØKKEN?Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til bestilling og montering.

Om firmaet

Strai er en helnorsk produsent med røtter tilbake til 1929. Bedriften holder til på Strai, nord for Kristiansand, og har totalt 130 ansatte inkludert dem i 12 egeneide butikker. I dag er tredje og fjerde generasjon i sving med det vi kan best: produksjon av kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser.

Våre produktserier er Premium, Komfort og Basis. Vi liker å si at vi har "kjøkken for alle livets faser". Med det tenker vi ikke bare på pris, men smak og behag kombinert med dine prioriteringer og personlige stil. Strai er trendy, og hos oss får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger.

Kom innom oss og la deg inspirere! Vi hjelper deg med å finne smarte, funksjonelle kjøkkenløsninger basert på dine behov og drømmer.

Strai Kjøkken Stavanger ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Strai Kjøkken Stavanger AS

Omsetning

17 160 tkr

Fortjenestemargin

11.40 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Strai Kjøkken Stavanger AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STRAI KJØKKEN STAVANGER AS

Org.nr:

884014182

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.599 Butikkhandel med innredningsartikler ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.11.2001

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51533040

5153 3040

515 33 040

51 53 30 40