Om Studio 1 Fotografene AS

Studio 1 fotografene er et moderne portrettstudio. Fotograferer barn, baby, familie, konfirmant, fineart-portrett, bedriftsportrett, CV-bilder, reklamebilder. Rammeverksted og bildeproduksjon. Ble etablert i 2005, og har siden 2010 blitt kåret til Årets Fotograf i Bergen hele syv ganger. Vi har nå flyttet til nye lokaler på Åse i Vik i Sogn.

Studio 1 Fotografene AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

-

Selskapsform:

-

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

-

Aksjekapital

-

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

Benedicte Jordal-Aarra

moreThanAYearAgo

Studio1fotografene kan me virkelig anbefale på det sterkeste! Ingrid er ein super fotograf!
Me er sååå kjempe fornød med den eine veggen i stova no der me har 3 flotte panoramaer av 1-åringane våre som er tatt i 2007,2011 og 2017!

Igjen, Tusen takk for at de hjalp oss med å forevige desse tre 1-åringane våre!

Per Anders Sunde

moreThanAYearAgo

Ingrid er en fremragende fotograf! Anbefales!

Anne Lien :)

moreThanAYearAgo

Var litt skeptisk til å begynne med for trodde Studio 1 fotografene var en kjede pga. navnet. Men det viser seg at det er et ektepar som jobber der (Ingrid og Jan Henning heter de) og de er kjempehyggelige og veldig flinke. Flinke fotografer, flinke med barn, god service, seriøse. Holder det de lover. Når jeg hentet bildene så var det strøken kvalitet. Skikkelig innrammet og bra! Slik det skal være. Ikke akkurat dyrest i Bergen heller. Fikk vite i ettertid at de er blitt kåret til årets fotograf i byen og det skjønner jeg. Disse kan anbefales til alle! Jeg tok for øvrig barnebilder hos dem, men de er rå på brudepar og andre ting, det ser man både på nettsiden og i butikken. Det er så deilig med folk som kan yrket sitt :)

responseFromCompany

Tusen takk for fine ord, Anne!

Det stemmer at vi ikke er en kjede! Synd hvis folk som har negativ erfaring med en kjede tror vi er det også, bare på grunn av navnet Studio 1? Det står på websiden vår hvem som jobber her og priser vi har vunnet, håper folk tar seg tid til å lese det og ikke bare ser på bildene!
(Rettelse: vi er ikke gift pr. dags dato, men når vi får tid...)

Takk igjen for mye skryt, utrolig kjekt med tilbakemelding!

Marit

moreThanAYearAgo

Eg har prøvd fleire av fotografane i byen, og må definitivt sei meg mest nøgdt med Studio 1. Dei merka seg ut på barnetekke/tolmod, svært gode bilete og ein flott service! Eg har 4 born i alder 1/2, 2, 5 og 7 år og har vore og teke babybilete, 1 og 2 års bilete av dei tre eldste hos andre aktørar med varierande resultat? Babybileta av minsten vart denne gongen hos Studio 1 kjempebra, variasjonen i bileta var imponerande, fotografen fann på mykje spennande og såg til å trivas med babyfoto! (Fotografen song barnesongar (!) og minsten smilte frå øyre til øyre). Eg tok babybileta i ein omgang og søskenbileta i veka etterpå. Søskenbileta vart eg også nøgd med, dei var artige, spreke og mykje latter. Borna stortrives!
Tenkte eg berre skulle skrive mi meining her sidan eg tross alt har samanlikningsgrunnlag. I oppsummering kan ein sei eg var sånn passe nøgd med resultatet frå tidligare fotografar; somme tider ok og nokre gongar ikkje heilt det store. Og då å komma til Studio 1 fotografane var berre ein heilt utrulig oppleving! Beviset heng i stova mi, det talar for seg sjølv.

Helsing Marit og familien.

RM

moreThanAYearAgo

Vi tok baby-bilder hos Studio1. Hyggelig service, fantastiske bilder og et flott resultat. Ikke minst er det mulig å få kjøpt de digitale bildene til et rettferdig beløp, noe som kan være vanskelig ellers.

Kjersti R.

moreThanAYearAgo

Vi har tatt konfirmantbilder hos Studio 1 Fotografene, fotograf Ingrid, og er svært fornøyde med resultatet! Vi fikk også laget takkekort, sammensatt av ulike bilder, disse ble svært fine.
Siden det var mulig å fotograferes i annet antrekk også, valgte vi ballettøy, da ballett utgjør en stor del av fritiden til konfirmanten. Vi er meget fornøyde med jobben som fotograf Ingrid gjorde, både med bunadsbildene og ballettbildene. Kan nevne at ballettbildene ble tatt i ulike posisjoner og satt sammen til ett "levende" bilde. Meget fornøyd med utførelse, service og pris. Anbefaler gjerne!

Lise Bland

moreThanAYearAgo

Vi vil bare takke dere for at dere var med p. . gj.re bryllupsdagen v.r den 14 august 2010, helt spesiell. Vi anbefaller alle andre brude par . g. til dere, og vi ser tilbake p. de flotte bildene med stor glede.Tusen takk for fantastiske bildeminner.

Med vennlig hilsen Lise og Arild.

Gro..

moreThanAYearAgo

Hadde med hunden i studio, noko eg trudde sku bli et problem egentlig, men tålmodighet og oppfinnsomhet gjorde at det blei ein VELDIG positiv opplevelse!
Bildene av både hunden aleine og meg å hunden sammen blei heilt fantastiske! Å eg er SÅ fornøyd!
Anbefales på det sterkaste!
Har og gitt gavekort til venner som har fått barn, pluss me har tatt familieportrett der og alle sammen er kjempefornøyde!!! :)
Kommer til å bruke Studio1 mykje i framtida!! :)

Bjordal

moreThanAYearAgo

I jakten på fotograf til bryllups-, barne- og familiefotografering falt valget på Studio 1 Fotografene. Vi gir vår varmeste anbefaling på grunn av god service, hyggelig og profesjonell betjening, konkurransedyktige priser og et utmerket sluttresultat. Vi kommer tilbake!

Lene Kristiansen

moreThanAYearAgo

Da vi skulle gå til fotograf med vesle jenta vår på 1 år falt valget på Studio 1. Først og fremt pga at de hadde de beste bildene i byen (syens vi), men etter å tatt en runde på prissammenligning fikk jeg mest for pengene der. Mottagelsen var super, vi møtte opp et kvarter før og fikk kaffi mens vi ventet:) Veldig bra service. De virker som om det bare er to som driver studioet, siden det var samme person som jeg snakket med på tlf som tok bildene. Hun husket meg, og vi hadde en kjempe kjekk fotografering. Samme damen gikk gjennom bildene med meg også! Hun var kjempeflink med barn, så resultatet ble at det ble (altfor!) mange bra bilder. Jeg fikk veldig mye for pengene synes jeg, og er veldig fornøyd med det store bildet samt albumet og div småbilder. Hun hadde retusjert et sår på kneet hennes også som gikk igjen på alle bildene, det var prikken over i-en for at jeg anbefaler disse fotografene til alle mine venner! 3 av mine naboer/venner gikk der etterpå med samme erfaring. Anbefales:D

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

950481009504 8100950 48 10095 04 81 00