Om Studio Vest AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Studio Vest AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

STUDIO VEST AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.05.2007

Org.nr:

891516002

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

74.200 Fotografvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Stine Moen

Daglig leder

Stine Moen

Styrets leder

reviews aboutName

Anne Gulbrandsen

moreThanAYearAgo

Vi var utrolig fornøyd, med god service og kjempefine bryllupsbilder! Dette var langt over hva vi forventet, til tross for hadde høye forventninger! Mange blinkskudd- og vi kan anbefale dere på det sterkeste!:)

Ingvild & Eirik

moreThanAYearAgo

Frank hos Studio Vest var vår fotograf da vi giftet oss i juni 09. Bildene ble utrolig bra, både klassiske, lekne og moderne, og vi har mottatt mye skryt fra både eldre og yngre gjester. Anbefales på det varmeste!

k.kasin

moreThanAYearAgo

Proffe fotografer som holder til i fine lokaler på majorstuen. Alle fotografene er godt premiert i diverse fotokonkurranser, og med god grunn. Studio Vest tar litt annerledes bilder enn tradisjonelle fotografer, og hjelper virkelig til med å forevige minnene. I tillegg er de bra på pris, og fleksible.
Anbefales på det sterkeste.

Hilsen. Sara

moreThanAYearAgo

Utrolig godt fornøyd etter en times knipsing av vår kjære guttebaby. Hun fotografen var meget, meget imøtekommende, og ikke minst visste hun hvilke “knapper” hun trengte å trykke på hos godgutten vår for at han skulle dra det bredeste smilet mot kameralinsa.
Husker ikke hva du heter frøken fotograf, men du er utrolig dyktig i det du gjør.
Anbefales!!

CR

moreThanAYearAgo

Jeg er strålende fornøyd med StudioVest. Har brukt de til å ta babybilder av begge barna mine. Portrettene blir rene kunstverk! Fotograf Stine har en unik evne til å skape kontakt med barna og de storkoste seg der. Det synes på bildene. Beste fotograf i Oslo!

Maisen

moreThanAYearAgo

Vi har brukt Stine til både familiefoto, utdrikningslag og bryllupsfoto. Hun er utrolig flink med barn og gjør morsomme og annerledes bilder som er kult. Man får service man ikke trodde eksisterte lenger, ikke minst når det gjelder valg av bilder. Stine er definitivt best! Vi skal hvertfall ALDRI bruke noen andre!

Katrine og Martin

moreThanAYearAgo

... får du hos Studio Vest!!

Vi bestilte Anne-Margrethe som bryllupsfotograf, og en mer engasjert og proff fotograf skal du lete lenge etter!

Anbefales på det sterkeste!

Connie Gustavsen

moreThanAYearAgo

Studio Vest, og fotograf Stine, kom helt til Valdres for å fotografere da vi giftet oss i juni. Og vi er strålende fornøyde med resultatet! Det var utrolig å se hvordan hun fikk fram stemningen gjennom bildene. Profesjonell, men samtidig fikk hun det hele til å bli avslappet og naturlig under fotograferingen!

Linn&Ulf

moreThanAYearAgo

Vi brukte Studio Vest, Frank Ruud, som vår bryllupsfotograf i juli -09 og er kjempefornøyde! Vi fikk tatt både klassiske, moderne og lekne bilder. Veldig profesjonell, humørfylt og hyggelig fotograf, vi lo oss igjennom hele fotograferingen! Mange nydelige kule bilder, det ble nesten for vanskelig å velge. Men det er jo et luksusproblem.. Vi kommer tilbake for å ta barnebilder når den tid kommer!

EC

moreThanAYearAgo

Vi er meget fornøyde med resultatene etter barnefotografering hos Studio Vest. Det var godt tilrettelagt for barn og fotografen var flink med barn og fikk frem det beste i jenta vår!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

225997302259 9730225 99 73022 59 97 30