Om Sverres TV service og salg, Oslo og Akershus

Vi er et firma som kommer hjem til deg og tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor TV service. Vi monterer og reparerer TV-apparater.Vi selger nye og brukte TV-apparater. Vi monterer paraboler og antenner. Du kan levere produkter inn til service på vårt verksted på Fjellstrand. Vårt verksted er autorisert. Har du kjøpt tv i andre butikker og ønsker hjelp med installasjon eller montering, kan vi som regel gjøre dette for deg.

Om oss

Vi kommer hjem til deg og hjelper deg med dine TV problemer. Sverres TV service og salg kjører i hele Stor-Oslo området, Follo, Asker, Bærum, Romerike, Hurum, Drammensområdet og Østfold. Vi henter og bringer, og kan også legge opp antenneledninger i hjemmet til flere brukere hvis dette ønskes. Verkstedet er moderne og har bred kompetanse og kunnskap om dagens TV produkter.

I butikken selger vi LCD, LED og OLED TV-apparater. Vi selger også produkter fra Riks tv, Canal Digital, Viasat, antenner og paraboler. Vi monterer også det som kjøpes. Grundig har vært spesialfeltet til butikken, men Grundig selges ikke i Norge nå. Vi kan skaffe de fleste andre merker. Verkstedet har reparert Grundig i over 40 år. Service og reparasjon gjør vi stort sett på alle merkevarer / fabrikater. Vi tilbyr også service på brunevarer.

Sverres TV service og salg, Oslo og Akershus' valgte linker

Bildegalleri

  • Sverres TV service og salg, Oslo og Akershus TV Reparasjon, Radioreparasjon, Nesodden - 1
  • Sverres TV service og salg, Oslo og Akershus TV Reparasjon, Radioreparasjon, Nesodden - 2

Sverres TV service og salg, Oslo og Akershus, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSVERRES TV SERVICE OG SALG OSLO OG AKERSHUS Hans Erik Hansen
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:994925458
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje95.210 Reparasjon av elektronikk til husholdningsbruk

Lederstillinger/Administrasjon

Hans Erik HansenInnehaver