Om firma

Tønsberg renseanlegg IKS er et interkommunalt selskap som eies av 2 kommuner: Færder og Tønsberg.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 35 77...
Adresse

Carl 15 gate 8A

3150 Tolvsrød

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Tønsberg renseanlegg IKS er et interkommunalt selskap som eies av 2 kommuner: Færder og Tønsberg.

Dette gjør vi - Teknologi på sitt viktigste!

Vår hovedaktivitet er rensing av avløpsvann fra våre 5 eierkommuner.

Vi i vannbransjen er Norges største næringsmiddelprodusent og miljøaktør. Vi er med på å løse verdens viktigste utfordring; rent og trygt vann til alle. Både i Norge og andre steder i verden.

Rent vann kommer ikke av seg selv. Det står en teknologisk avansert bransje og svært mange dyktige medarbeidere bak. Vi gjør saltvann til ferskvann. Vi gjør regnvann til drikkevann. Vi gjør grått vann til blått. Vi renser, resirkulerer og skaper fornybar energi. Dette er ikke bare teknologi på sitt beste, det er også teknologi på sitt viktigste.

Ved renseanlegget på Vallø mottar vi avløpsvann, slam fra andre renseanlegg og septikslam fra private husholdninger og bedrifter. Dette behandles i anlegget etter moderne renseprinsipper slik at våre nære kystområder kan fremstå som innbydende for innbyggernes rekreasjon og fritidsaktiviteter.

Kranvann, dusj, vaskemaskiner oppvaskmaskiner og vannklosetter har utvilsomt bidratt til å gjøre livet letter for oss alle. Vannbransjens viktigste samfunnsbidrag er likevel ikke knyttet til en enklere hverdag, men til folkehelse. Bortleding av smittefarlig avløpsvann fra våre eiendommer og nærmeste områder har sammen med trygt drikkevann gitt muligheter for god personlig hygiene som har ført til en betydelig reduksjon i smittsomme sykdommer og epidimier. Det er en viktig årsak til at levealderen i Norge har økt fra snaut 50 år, på slutten av 1800-tallet, til over 80 år i dag.

Reseprosessen på vårt anlegg er beskrevet i en av menyene over.

Vi har også ansvaret for ledningsnett og pumpestasjoner der det kommer avløpsvann fra 2 eller flere av våre eierkommuner. Dette er beskrevet i fanen "Transport av vann"

Næringsstoffer i avløpsvannet gjenvinnes ved at slammet behandles ved å tilsette kalk. Dette gjør at temperaturen stiger så mye at parasitter og bakterier blir drept og slammet er attraktivt og kan gjenbrukes i landbruket.

Dessverre medfører vår aktivitet noe luktproblemer. Under fanen "Naboforhold" kan du se hva vi gjør for å få best mulige forhold for våre naboer.

Tønsberg Renseanlegg IKSs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Tønsberg Renseanlegg IKS

Omsetning

27 628 tkr

Fortjenestemargin

-2.30 %

Antall ansatte

13

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Tønsberg Renseanlegg IKS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TØNSBERG RENSEANLEGG IKS

Org.nr:

942110375

Selskapsform:

IKS

NACE-bransje

37.000 Oppsamling og behandling av avløpsvann

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.12.2003

Lederstillinger/Administrasjon
Jørgen Fidjeland

Daglig leder

Thor Smith Stickler

Styrets leder

Marit Sibbern

Styremedlem

Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33357750

3335 7750

333 57 750

33 35 77 50