Se på kart

tørrmur 

treff 74 bedrifter i dette området

Svinø Entreprenør AS

Stengt

Vasstrandvegen 716011 Ålesund
logo

Din lokale maskinentreprenør!Svinø Entreprenør AS er en av Ålesundregionens ledende maskinentreprenører. Vi har over 57 års bransjekunnskap og utfører både små og store oppgaver for både offentlige og private kunder.

Haakon Aase Tørrmuring

Litlebergen 295919 Frekhaug
logo

Røyken Granitt AS

Stengt

Horgenveien 180C3303 Hokksund
logo

Vi leverer naturstein av høy kvalitet til innvendig og utvendig bruk. Naturstein er varig og slitesterkt, og gir et tidløst og eksklusivt preg på hjemmet eller hytta.Ta kontakt med oss angående granittmur, støttemur og kantstein.

S Sigvartsen Steinindustri AS

Stengt

(5)

Trondheimsveien 4570962 Oslo
logo

Sigvartsen Steinindustri er landets ledende firma innen naturstein. Vi dekker alle dine behov for naturstein − ute og inne. Tidløse, norske steintyper som skifer og granitt, klassiske kontinentale som marmor og kalkstein, og nye, moderne kompositt-typer. Hos oss finner du markedets største utvalg av naturstein, og vi deler gjerne vår kompetanse med deg. Om du skal ha 5 m² til en liten terrasse eller 1.000 m² stein til et stort prosjekt, har vi produktene og kunnskapen.

S Sigvartsen Steinindustri AS avd Sandvika

Stengt

Industriveien 61337 Sandvika
logo

Sigvartsen Steinindustri er landets ledende firma innen naturstein. Vi dekker alle dine behov for naturstein − ute og inne. Tidløse, norske steintyper som skifer og granitt, klassiske kontinentale som marmor og kalkstein, og nye, moderne kompositt-typer. Hos oss finner du markedets største utvalg av naturstein, og vi deler gjerne vår kompetanse med deg. Om du skal ha 5 m² til en liten terrasse eller 1.000 m² stein til et stort prosjekt, har vi produktene og kunnskapen. Velkommen!

Heimdal Granitt og Betong AS

Industriveien 497080 Heimdal
logo

Vi tilbyr naturstein, betongvarer og hageprodukter.

Voss Stein AS

Istadosen 45709 Voss
logo

I Grauo-berget på Voss har det frå gamalt av vore teke ut naturstein til ulike føremål.Etter at brotet ikkje har vore i drift sidan 1970 åra, starta me i 2000 opp att uttak av naturstein. Voss Stein AS står for uttak og omsetning av natursteinen.

Koloritt Marmorbrudd AS

Stengt

Ytter-Leivset 78211 Fauske
logo

Koloritt Marmorbrudd er en liten bedrift som holder på med Gravsteiner, marmor og benkeplater.Vi holder til på Leivset men er i Saltdal, Sørfold , Røsvik ;Steigen ,Hamarøy ,Bodø , Gildeskål, Meløy og jobber.Vi monterer, sliper ned, navnetilførsel , sikrer , pusser opp i lakk og gull ,tilføyer nye navn ,retter opp , monterer bedrammer og lykter på gravminner.Vi har en som kan være til hjelp når det gjelder tegning, skrift på gravminne.Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud:

Asker Monument AS

Ringeriksveien 2031340 Skui
logo

Vi leverer alt av Naturstein: Gravstein, benkeplater, skifer, kantstein, benkeplater til kjøkken og bad. Granitt og kompositt. Alt til inne og utemiljø.

Gjermundnes Naturmurstein AS

Stengt

6392 Vikebukt
logo

Stein fra bruddet på Gjermundnes i Møre og Romsdal er i en klasse for seg, og er et etterspurt produkt i bransjen. Steinen har svært gode egenskaper som murstein på grunn av de store forekomstene av gneis. Gjermundnesstein har i tillegg vakre og unike fargekombinasjoner. Du kan bestille alt av naturmurstein, grus, pukk og singel i alle størrelser og fraksjoner fra vårt brudd på Gjermundnes. Du får hjelp med levering, transport og oppføring av ditt prosjekt.

Randøy Stein AS

Stengt

Tveitevegen 314130 Hjelmeland
logo

Randøy Stein er et steinbrudd som er lokalisert på Randøy I Hjelmeland kommune.Randøy Stein ble etablert i 1998. Vi leverer alle former for naturstein til offentlige og private. Steinen er dokumentert i førsteklasses kvalitet.

Hjelle Maskin & Utleie

Stengt

Storebotn 855309 Kleppestø
logo

Vi leier ut maskiner og utstyr i Askøy.Hos oss kan du leie minigraver,beltetrillebår, m.m.Er også utførende på maskin/grunnarbeid.Fagbrev bygg og anlegg.Godkjent for ansvarsrett

Nerlands Granitindustri AS

Silnesvegen 1346490 Eide

Birger Johnsen Steinindustri AS

Stengt

Sørflåtveien 594018 Stavanger

Steinsenteret Bø

Gvarvvegen 3323801 Bø I Telemark

S Sigvartsen Steinindustri AS avd Haugenstua Proff

Stengt

Kristoffer Robins vei 2B0978 Oslo

Landskapsentreprenørene AS

(5)

Rigedalen 234626 Kristiansand S

Stein Systemer AS

(3)

Forusbeen 3374051 Sola

Steinsenteret Granitt og Betongvare

Stengt

Strømsveien 3121081 Oslo

Borsheim AS

Stengt

Borevegen 2104352 Kleppe

Askim Stenindustri AS

(5)

Buersvingen 11814 Askim

Skogens Skiferindustri

Losnavegen 882634 Fåvang

Gudbrandsdal Steinindustri AS

Stengt

Lågenvegen 192635 Tretten

Os Knuseverk AS

Stengt

Ulvenvegen 3405217 Hagavik

Lenngren Naturstein AS

Gamle Drammensvei 451369 Stabekk