Tannlege Gina Magneshaugen Stovner logo

Tannlege Gina Magneshaugen Stovner

Om firma

Soria Moria Tannlegekontor er et privat tannlegekontor sentralt plassert i Soria Moria-bygget på Torshov i Oslo. Vi tilbyr alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo. Om du har krav på refusjon fra Helfo...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 15 68...
Adresse

Vogts gate 64D

0477 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Soria Moria Tannlegekontor er et privat tannlegekontor sentralt plassert i Soria Moria-bygget på Torshov i Oslo. Vi tilbyr alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo. Om du har krav på refusjon fra Helfo så betaler du kun egenandel. Ta kontakt så finner vi tid som passer deg, vi kan også tilby timer på kveldstid.

Behandlingstilbud

Vi tilbyr alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo. Om du har krav på refusjon fra Helfo så betaler du bare en egenandel. Vi har oversikt over hvilke typer behandling som Helfo/NAV dekker. Ønsker du mer informasjon om stønad til tannbehandling så les denne brosjyren.

Vi har nytt og moderne tannlegeutstyr, og er regelmessig på kurs og etterutdanning for å holde oss oppdatert.

Soria Moria tannlegekontor har også nært samarbeid med spesialister på ulike områder som vi kan henvise til ved behov. Vi har betalingsterminal.

Vi anbefaler deg å komme til regelmessig kontroll av dine tenner og munnhelse. God munnhelse er viktig – også for din generelle helsetilstand.

Du blir automatisk innkalt til time for undersøkelse. Om timen ikke passer så er det viktig at du kontakter oss så snart som mulig slik at vi sammen kan finne et nytt tidspunkt. Om du har spesielle ønsker til tidspunkt så si i fra.

Tannlege Gina Magneshaugen Stovners valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Tannlege Gina Magneshaugen Stovner

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Tannlege Gina Magneshaugen Stovner er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SORIA MORIA TANNLEGEKONTOR GINA MAGNESHAUGEN STOVNER

Org.nr:

981004655

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

86.230 Tannhelsetjenester

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22156828

2215 6828

221 56 828

22 15 68 28