Om Tannlege Zeyad AS og Carl Bjørneboe

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Tannlege Zeyad AS og Carl Bjørneboe

Bjørn Roheim

mer enn ett år siden

Zeyad er en super tannlege. Sympatisk, forsiktig, dyktig og sist men ikke minst ble regningen langt lavere forventningene. Jeg gir ham mine beste anbefalinger og bytter herved tannlege.

Olav Humlegård

mer enn ett år siden

Hadde behov for en rask tannbehandling i fellesferien. Min faste tannlege på ferie ,men Tannlege Zeyad i Porsgrunn sentrum stilte opp med god orientering om hva det var behov for å gjøre. Effektivt og profesjonelt ble jobben gjort .

E. Folkestad-Sætre

mer enn ett år siden

Jeg knakk en bit av fortannen tidlig skjærtorsdag morgen. Zeyad var vakthavende tannlege for Telemark tannlegevakt. På telefon var han meget ekspeditt og forkarte at han var veldig travel, men hadde ledig i 20.00 tiden på skjærtorsdag. Jeg hadde ikke sett frem til å gå hele påsken med knukket fortann, så Zeyad reddet ferien. Kontoret hans var lett og finne -og han selv var flink og rask. En hyggelig mann å gi fra seg penger til!

Jan Wilford Pettersen

mer enn ett år siden

Veldig flink og forsiktig. Han har blitt min faste tannlege.
Kan anbefales på det beste.

Zeph (a) diskusjon.no

mer enn ett år siden

Zeyad har en vennlig fremtoning og er fin å snakke med. Han forklarer hva som skal gjøres og har en god dialog med pasienten. Fikk spørsmål om jeg ville ha bedøvelse eller ikke. Gjorde en god jobb med å polere skader på framtennene.

Mulige nummerkombinasjoner

355503753555 0375355 50 37535 55 03 75