Om Tannlegesenteret-Bergrådveien 13

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Tannlegesenteret-Bergrådveien 13

Samira Moon Lee

mer enn ett år siden

Hadde en omfattende front-tann skade som en annen lege hadde forårsaket. Fronttannen min ble trekt ut av en udugelig tannlege som heter Jan Baldertorp uten at han tenkte på konsekvensene av hav som skulle skje med tannkjøttet. Det trakk seg selvfølgelig opp. Og de tannlegene i Bergrådveien klarte å gjennombygge det tannkjøttet som manglet gjennom flere narkoseoperasjoner. Når man skal gi poeng til en tannlege hjelper det lite å skrive hvor snill de er eller hvor imøtekommende de er fordi det har ingenting med dyktighet å gjøre. De i Bergrådveien 13 er virkelig dyktige leger og har lang erfaring med omfattende skader. Jeg er en utsennde bevisst ung kvinne og at de har klart å restaurere en sånn skade sier bare hvor proffesjonelle de er.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Har slitt i ti år for å få ordnet tenna til dattra mi, pga skikklig tannlegeskrekk, har vi vært utallige ganger til forskjellige tannleger, hun fikk engang narkose for å få gjort unna , men de gjorde seg ikke ferdig, så etter noen år var det MYE som måtte gjøres, og vi har prøvd det meste , før vi endelig i februar 2011 , kom i kontakt med Tannlegesenteret Bergrådveien, her ble vi tatt i mot av hygglige og forståelses fulle folk, fikk beskjed på alt som måtte gjøres og at de ville hjelpe oss, nå den 9 januar 2012, var vi siste turen der i denne runden, og nå har hun det fineste colgate smilet jeg har sett :) og hun vil gå til kontroll hos dem 2 ganger i året heretter. Anbefales så abselutt for alle og en hver:))

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det har tatt mange år å finne et sted hvor tannleger behandler pasientene sine med Tålmodighet og Forståelse!
Jeg andbefaler Tannlegesenteret-Bergrådveien 13 til alle, og kanskje spesielt til de som sliter med tannlegeskrekk...
Jeg har alldri før kunnet slappe av i tannlegestol noen gang, men nå kan jeg det...