Om firma

Teknisk-Service AS er en av Nord Norges ledende leverandør på teknisk utstyr og maskiner til proffe brukere. Vi tar oss av rådgivning, planlegging, hjelp med finansiering, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
77 62 43...
Adresse

Skattørvegen 80

9018 Tromsø

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Teknisk-Service AS er en av Nord Norges ledende leverandør på teknisk utstyr og maskiner til proffe brukere. Vi tar oss av rådgivning, planlegging, hjelp med finansiering, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted og ute hos brukere i hele Nord Norge.

Vi hjelper deg med å få gjort dine jobber bedre!

Vårt mål er å skreddersy løsninger med montering, opplæring og vedlikehold, slik dere vil ha dem.

Løsninger som du og brukerne vil finne effektive og brukervennlige.

Teknisk-Service ble startet i 1988, og vi er i dag 11 medarbeidere,6 stk. på service, 3 stk. i salg og 2 stk. i administrasjon.

Vi holder til på Skattøra, like utenfor Tromsø sentrum. (Se kart) , med avdeling i Harstad og Nordland.

Vår butikk Kärcher Center Tromsø har det meste av rengjøringsmaskiner, tilbehør og vaskemidler for proffe og private brukere. Her har vi også Kaeser kompressorer, CP trykkluftverktøy og Nederman slangetromler.

Vi streber etter å være en ledende aktør i Nord-Norge på trykkluft/kompressorer, utstyr til bilverksted, rengjøringsmaskiner,

høyttrykkspylere, gulvvaskemaskiner, støvsugere og lignende. Derfor selger vi og utfører service på et stort utvalg produkter av

industriell standard. Vi selger derfor kun anerkjente merkevarer av høy kvalitet, som KAESER, Kärcher, Nederman, Teseo

og lignende. Se full forhandlerliste nedenfor.

Vi er hovedforhandler for:

KAESER Kompressorer og trykkluftutstyr

KÄRCHER Rengjøringsmaskiner

TESEO Trykkluftledningsystemer

CP Trykkluftverktøy

NEDERMAN Miljøprodukter

ORION Smøre- og fettutstyr

AGENTURHUSETS Avfallsbehandlingutstyr - utstyr til avfallsbehandling

Vi tar oss av:

Planlegging, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted eller ute hos kunden med egne servicebiler. Salg, montering, service, sikkerhetskontroll, kalibrering og opplæring på bilverkstedutstyr er også vårt fagområde. Samarbeidende leverandør på bilverkstedutstyr er NDS A/S avd. Auto-Materiell. Vi kan levere og gi service på billøftere, kompressorer, høyttrykkspylere og annet bilverkstedutstyr.

Vi dekker området fra og med Svalbard i nord til og med Nordland fylke i sør. Vi har levert maskiner og utstyr fra og med Svalbard i nord til og med Sydpolen i sør.

For oss er det viktig at kunden får en god service og oppfølging.

Teknisk-Service skal være den ledende leverandør på sitt fagområde.

Teknisk-Service ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Teknisk-Service AS

Omsetning

25 825 tkr

Fortjenestemargin

9.80 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Teknisk-Service AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TEKNISK-SERVICE AS

Org.nr:

988341207

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.694 Engroshandel med maskiner og utstyr til handel, transport og tjenesteyting ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

06.06.2005

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
KAESER, Trykkluftledningsystem, Kompressor, NEDERMAN, KÄRCHER, Rengjøringsmaskin, TESEO, CP, Trykkluftutstyr, Trykkluftverktøy, reparasjon, Karcher service, trykkluftsverktøy, rengjøringsmaskiner, eksosavsug, flyttbare kompressorer, Stempelkompressorer, støvavsug, turboblåser, bilverkstedsutstyr, industristøvsuger, maskiner, trykkluftsbehandling, trykkluftblåsere, automatisk, tepperenser, Fettutstyr, høytrykksvasker, Miljøprodukter, Avfallsbehandlingutstyr, Slangetrommel, Smøreutstyr, flyttbar kompressor, skruekompressor, avfallshåndtering, dampvasker, trykkluft, tepperensmaskiner, dekkmaskiner, kärcher møbelrens, damprenser, nedermann, kaeser skruekompressorer, gulvvaskemaskin, bergman, vakummaskiner, avfallsutstyr, ORION, industri, trykkluftrør, bergmann, Kärcher tepperens, dekkmaskin, trykkluftkompressor, maskinleverandør, pappresse, Kärcher Center Tromsø, lincoln, tepperensemaskin, stempelkompressor, Skruekompressorer, høyttrykkspyler, reservedeler, kaeser skruekompressor, høytrykk, kabeltrommel, stempel, Trykkluft etterbehandling, høytrykks, bilverkstedutstyr, originaldeler, AGENTURHUSET, Kaecher forhandler, trykkluftfilter, adsorpsjonstørke, Høytrykkspumper, emballasjepresser, kaeser kompressor maskin, kompressorer, høytrykksvaskere, bilvask, Kärser tepperensmaskin, Trykkluftledningsystemer, komprimatorer, emballasjepresse, avfallsløsning, støvsuger, smøreprodukter, søppelkomprimator, høytrykkspyler, Karcher butikk, høytrykkspylere, vindusvasker, elektrisk, kompressor maskiner, høyttrykk, verkstedutstyr, løfteutstyr, vannsuger, feiemaskin, trykkluftkompressorer, trykkluftsutstyr, blåsemaskiner, utstyrleverandør, service, transair, tepperens, Kaeser trykkluft, kaercher
Mulige nummerkombinasjoner

77624370

7762 4370

776 24 370

77 62 43 70

90061364

9006 1364

900 61 364

90 06 13 64