Om Teknisk-Service AS

Teknisk-Service AS er en av Nord Norges ledende leverandør på teknisk utstyr og maskiner til proffe brukere. Vi tar oss av rådgivning, planlegging, hjelp med finansiering, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted og ute hos brukere i hele Nord Norge.

Vi hjelper deg med å få gjort dine jobber bedre!

Vårt mål er å skreddersy løsninger med montering, opplæring og vedlikehold, slik dere vil ha dem.

Løsninger som du og brukerne vil finne effektive og brukervennlige.

Teknisk-Service ble startet i 1988, og vi er i dag 11 medarbeidere,6 stk. på service, 3 stk. i salg og 2 stk. i administrasjon.

Vi holder til på Skattøra, like utenfor Tromsø sentrum. (Se kart) , med avdeling i Harstad og Nordland.

--------------------------------------------------------------------

Vår butikk Kärcher Center Tromsø har det meste av rengjøringsmaskiner, tilbehør og vaskemidler for proffe og private brukere. Her har vi også Kaeser kompressorer, CP trykkluftverktøy og Nederman slangetromler.

--------------------------------------------------------------------

Vi streber etter å være en ledende aktør i Nord-Norge på trykkluft/kompressorer, utstyr til bilverksted, rengjøringsmaskiner,

høyttrykkspylere, gulvvaskemaskiner, støvsugere og lignende. Derfor selger vi og utfører service på et stort utvalg produkter av

industriell standard. Vi selger derfor kun anerkjente merkevarer av høy kvalitet, som KAESER, Kärcher, Nederman, Teseo

og lignende. Se full forhandlerliste nedenfor.

VI ER HOVEDFORHANDLER FOR:

KAESER Kompressorer og trykkluftutstyr

KÄRCHER Rengjøringsmaskiner

TESEO Trykkluftledningsystemer

CP Trykkluftverktøy

NEDERMAN Miljøprodukter

ORION Smøre- og fettutstyr

AGENTURHUSETS Avfallsbehandlingutstyr - utstyr til avfallsbehandling

--------------------------------------------------------------------

VI TAR OSS AV:

Planlegging, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted eller ute hos kunden med egne servicebiler. Salg, montering, service, sikkerhetskontroll, kalibrering og opplæring på bilverkstedutstyr er også vårt fagområde. Samarbeidende leverandør på bilverkstedutstyr er NDS A/S avd. Auto-Materiell. Vi kan levere og gi service på billøftere, kompressorer, høyttrykkspylere og annet bilverkstedutstyr.

Vi dekker området fra og med Svalbard i nord til og med Nordland fylke i sør. Vi har levert maskiner og utstyr fra og med Svalbard i nord til og med Sydpolen i sør.

--------------------------------------------------------------------

For oss er det viktig at kunden får en god service og oppfølging.

Teknisk-Service skal være den ledende leverandør på sitt fagområde.

Teknisk-Service AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 1
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 2
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 3
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 4
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 5
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 6
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 7
  • Teknisk-Service AS Maskin, Maskinrekvisita, Tromsø - 8

Nøkkelord

KAESERTrykkluftledningsystemKompressorNEDERMANKÄRCHERRengjøringsmaskinTESEOCPTrykkluftutstyrTrykkluftverktøyreparasjonKarcher servicetrykkluftsverktøyrengjøringsmaskinereksosavsugflyttbare kompressorerStempelkompressorerstøvavsugturboblåserbilverkstedsutstyrindustristøvsugermaskinertrykkluftsbehandlingtrykkluftblåsereautomatisktepperenserFettutstyrhøytrykksvaskerMiljøprodukterAvfallsbehandlingutstyrSlangetrommelSmøreutstyrflyttbar kompressorskruekompressoravfallshåndteringdampvaskertrykklufttepperensmaskinerdekkmaskinerkärcher møbelrensdamprensernedermannkaeser skruekompressorergulvvaskemaskinbergmanvakummaskineravfallsutstyrORIONindustritrykkluftrørbergmannKärcher tepperensdekkmaskintrykkluftkompressormaskinleverandørpappresseKärcher Center TromsølincolntepperensemaskinstempelkompressorSkruekompressorersalghøyttrykkspylerreservedelerkaeser skruekompressorhøytrykkkabeltrommelstempelTrykkluft etterbehandlinghøytrykksbilverkstedutstyroriginaldelerAGENTURHUSETKaecher forhandlertrykkluftfilteradsorpsjonstørkeHøytrykkspumperemballasjepresserkaeser kompressor maskinkompressorerhøytrykksvaskerebilvaskKärser tepperensmaskinTrykkluftledningsystemerkomprimatoreremballasjepresseavfallsløsningstøvsugersmøreproduktersøppelkomprimatorhøytrykkspylerKarcher butikkhøytrykkspylerevindusvaskerelektriskkompressor maskinerhøyttrykkverkstedutstyrløfteutstyrvannsugerfeiemaskintrykkluftkompressorertrykkluftsutstyrblåsemaskinerutstyrleverandørservicetransairtepperensKaeser trykkluftkaercher

Mulige nummerkombinasjoner

776243707762 4370776 24 37077 62 43 70