Om To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.

OM OSS

To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på. Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Våre åpningstider er mandag-lørdag 1600-2400.

Søndager har vi stengt.

To Rom og Kjøkken er med i en gruppering med håndplukkede kvalitetssteder i Trondheim som heter "Trondheimsrestaurantene". Du kan lese mer om dette, samt andre medlemmer og partnere, på trondheimsrestaurantene.no

Kunst i lokalene våre

Både i Brasseriet, i Baren og oppe i Selskapsavdelingen vår har vi bilder fra Galleri SG. Kunstnerne blir byttet ut jevnlig, og det er bare å komme innom og se på utstillingen. Bildene er til salgs, enten direkte fra oss, eller du kan ta kontakt med galleri-sg.no for mer informasjon eller kjøp derfra.

Utmerkelser og kvalitetsbevis

Kåret til "Årets Restaurant" av Natt&Dag 2014. nattodag.no

Mottok HMS-prisen for NHO Reiseliv 2013. nho.no

Norsk Språkråds pris for "godt navnevett" desember 2011. sprakrad.no

Sertifisert som Miljørfyrtårnbedrift mai 2011 og juni 2014. miljofyrtarn.no

Er en del av "Trøndersk Matmanifest". oi.no

Samarbeider med Rocka Mat og deres forskning og utvikling på sunn mat for ungdom. rockamat.no

Miljøfyrtårn

Vi har hatt status som Miljøfyrtårn siden 2011 og vi ble i juni 2014 resertifisert for nye 3 år. Dette er noe vi er veldig stolt av å ha oppnådd, sammen med våre dyktige ansatte, leverandører og samarbeidspartnere, spesielt med tanke på at vi faktisk er en av få kvalitetsrestauranter som har tatt den omfattende jobben og kostnadene det medfører for å få dette til.

Vårt overordnede mål for vår miljøsatsing er at vi skal bidra til å skape en så bærekraftig drift som mulig, og her er noe av det vi fokuserer på:

Vi driver restaurant i den landsdelen som har det største og beste råvareutvalget i Norge. Midt-Norge står for over 20 % av all matproduksjon i Norge, og er dermed aller størst på både utvalg og kvalitet. Vi satser veldig tungt på å velge råvarer fra Midt-Norge, det være seg kjøtt, grønnsaker, fisk, skalldyr, ost, urter, sopp, spekemat, bær, frukt, øl og mineralvann.

Vi foretrekker økologiske eller biodynamiske råvarer når det er tilgjengelig og har den kvaliteten vi etterstreber.

Vi har startet oppbyggingen av en egen urte- og grønnsakshage på vår takterrasse som vi glede oss til å utvikle videre i årene framover.

Vi satser hardt på å være en de beste restaurantbedrifter å jobbe i, og i 2013 mottok vi NHOs Reiselivs HMS-pris som første restaurant noensinne.

Gode råvarer kommer fra et rent hav og en sunn jord. Derfor ønsker vi å yte vårt bidrag til dette gjennom vår miljøsatsning.

Lokale råvarer

Når vi leter etter nye råvarer til våre menyer, henvender vi oss til lokale produsenter så mye som mulig.

Bildegalleri

  • To Rom og Kjøkken Restaurant, Trondheim - 1
  • To Rom og Kjøkken Restaurant, Trondheim - 2
  • To Rom og Kjøkken Restaurant, Trondheim - 3

Omtaler om To Rom og Kjøkken

Hilde

mer enn ett år siden

Var her for første gang med mine foreldre. De hadde vært her før og var så fornøyde så jeg tenke jeg skulle prøve jeg også. Vi ble tatt i mot av en veldig hyggelig servitrise og vist til et koslig bord i restauranten. Menyen var oversiktlig og spennende, med mange interesange retter. Vi valgte 3 forskjellige retter slik at vi kunne smake litt av hvert. Alle tre rettene var helt fortreffelig. Vinen var også utmerket, vi fikk hjelp til å velge vin av en profesjonell vinkelner. Alt i alt er vi storfornøyde, og hit kommer jeg nok tilbake mer enn en gang!

Hanne

mer enn ett år siden

Vi bestilte ukens 3 retter med vinpakke som bestod i salmalaks til forrett, Kalv til hovedrett og sjokolade mousse kake til dessert. Forretten var nydelig god, noe den burde være m.t.p en fantastisk rådvare som salmalaksen er. Hovedretten var veldig skuffende. Kjøttet var seigt, sausen var smakløs og det var forsåvidt soppen og poteten også.

Vi supplerte middagen med en munkeby ost med tilbehør med tilhørende dessert vin som var helt fantastisk

Dessert kaken med tilhørende dessertvin var også noe av det beste jeg har smakt.

Så alt i alt et måltid som bestod i svært gode retter og en hovedrett (som kanskje bør være høydepunktet?) som var ganske så skuffende.

Linn K.

mer enn ett år siden

Deilig mat, og topp service med kunnskapsrik betjening.

Matglad

mer enn ett år siden

På denne restauranten blir du aldri skuffet, enten dere er to eller seksti personer. God mat, hyggelig stemning og svært oppmerksomme og profesjonelle kelnere. Anbefales!

Tbird

mer enn ett år siden

To rom har det en god restautant skal ha. God mat, flinke og hyggelige kelnere og en fin atmosfære! Og prisene skremmer deg ikke. Anbefales på det sterkeste. :D

Drarias

mer enn ett år siden

To Rom og Kjøkken har god mat og gode “arbeidere” (som kokker og kelnere)
Det er også den kosligste resturanten jeg har vært på.

Det er vert et besøk, du vil ikke angre deg.

Anette

mer enn ett år siden

To Rom og Kjøkken skuffer aldri! Har vært her med både kjæreste, med familie og med venner. Maten er alltid av øverste klasse og servitørene er profesjonelle, hyggelige menensker. Atmosfæren er behagelig og det er en ny og spennende opplevelse hver gang vi spiser her. Mat, vin, ansatte og lokale på topp. Anbefales!

Ole

mer enn ett år siden

Sammen med kollegaene mine hadde vi en helaften på To Rom og Kjøkken. Vi fikk 5retters middag, hvor maten var fantastisk og servitør som hadde bra kunnskap på mat og vin som ble servert. 2RoK ga oss en god mat- og drikkeopplevelse som kan anbefales på det sterkeste.

Mvh
Ole Konrad Tønset, mob 90804506

Chris L

mer enn ett år siden

Veldig god mat, koselig restaurant. Kanskje litt små menyer. Men er absolutt verdt en tur innom.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Var på to rom og Kjøkken med bedriften jeg jobber i . Vi leide hele andre etasje og fikk en uforglemmelig aften. Alt var perfekt. Maten, drikken, kokkene og servitørene. Utrolig bra sted!

Cattaa

mer enn ett år siden

Meget god mat og drikke. Personellet har god kunnskap om det som serveres. Det lille vinkurset i forkant anbefales absoultt!

Mulige nummerkombinasjoner

735689007356 8900735 68 90073 56 89 00