Bildegalleri

  • Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset Sportforeninger, Fritidsforeninger, Trondheim - 1
  • Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset Sportforeninger, Fritidsforeninger, Trondheim - 2
  • Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset Sportforeninger, Fritidsforeninger, Trondheim - 3
  • Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset Sportforeninger, Fritidsforeninger, Trondheim - 4
  • Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset Sportforeninger, Fritidsforeninger, Trondheim - 5

Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTRONDHJEMS SKØITEKLUB HOVEDLAGET
Selskapsform:Forening/lag/innretning
Stiftelsesdato24.02.1876
Org.nr:984384327
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje93.120 Idrettslag og -klubber

Lederstillinger/Administrasjon

Ellen SolbergKontaktperson
Ellen SolbergStyrets leder
Gry KlevenNestleder
Alf Sebastian LacknerStyremedlem
Torstein FornesStyremedlem
Eli Marita PettersenStyremedlem
Gunn Karin VikanStyremedlem

Omtaler om Trondhjems Skøiteklub TSK-Huset

Tonje Elisabeth Berg

mer enn ett år siden

Vi arrangerte navnefest med 30 gjester og er veldig fornøyd med lokalet! TSK-huset har alt du trenger av utstyr for å dekke opp til et stort selskap. Lyst og fint og høyt under taket. Det anbefales på det varmeste!

Rune Pedersen

mer enn ett år siden

Vi arrangerte navne/barnedåp her med 22 gjester, og lokalet var midt i blinken til dette. Gode fasiliteter for kjøkken og for matlaging. Kan anbefales på det varmeste.

Kjell Gunnar Hammerås

mer enn ett år siden

Flott selskapslokale!
Feira 2x50-årsdag med nesten 40 gjester. Perfekt lokale til det formålet. Alt av utstyr tilgjengelig, lett å møblere lokalet og trivelige utleiere. Anbefales!

Marit Gunnes

mer enn ett år siden

Har akkurat arrangert konfirmasjon med 45 gjester på TSK-huset. Huset ga festen en perfekt ramme. Vi er strålende fornøyde med at alt var der og fungerte som det skulle. Lett å dekke opp pent og ryddig. Lyst og trivelig! Anbefales! Veldig fleksibel og god oppfølging rundt det å leie dette huset!

Christina Susegg

mer enn ett år siden

har feiret barnedåp her for andre gang, og er kjempefornøyd! Perfekt med plass til at vi fikk langbord, mat og gavebord i samme rom, pluss nok tumleplass til at barna kunne løpe fritt. Alt av utstyr er der. Godt med kjøleplass til mat og kaker. Vi kommer gjerne tilbake :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi lånte lokalet til 40personer til barnedåp. Vi er kjempe fornøyd. Vi lagde også maten der, godt med plass rent og alt av utstyr er der :D

Gunn K

mer enn ett år siden

Har stort sett allt du trenger av utstyr, 3 store kjøleskap og steamoppvaskmaskin som vasker raskt( greit når du har mange kopper og kar som skal vaskes). Lyst og trivelig... Perfekt lokale for oss, var ca 40 stk , ikke for stort og ikke for lite :-)

Heidi A. Olsen

mer enn ett år siden

Veldig godt egnet til konfirmasjonsfest. Lyse og trivelige lokaler, svært godt utstyrt med alt fra dekketøy til kjølelagring. Videokanon til powerpointpresentasjon var supert. Vi hadde en svært trivelig dag med gjester som koste seg. Anbefales!

Linda Røst

mer enn ett år siden

Supre lokaler og kjempeservice fra vertskapet ga en flott ramme for konfirmasjonsfest for familie og venner! Alt av utstyr og god plass gjorde både middagen og kaffekosen perfekt! Flere av våre gjester kommer til å leie TSK-huset etter å ha opplevd hva det har å by på!

Sara Ollestad

mer enn ett år siden

Har nettopp benyttet TSK-huset og kan ikke si meg annet enn kjempefornøyd med fasilitetene. Lokalet er lyst og innbydende med alt vi måtte trenge av både kjøkken- og teknisk utstyr. Utleier er imøtekommende og serviceorientert. Kan trygt anbefale dette selskapslokalet videre!

Eva Kvernes Rygg

mer enn ett år siden

Flotte selskapslokaler!
Lyst og trivelig med alt man trenger av utstyr for å skape en vellykket fest. Her kan du skape den atmosfæren du vil. Høyt under taket og lett å møblere. Vi arrangerte 50-års dag med 30 gjester og hadde god plass til både middag og dans. Anbefaler lokalet!

Inger Moum

mer enn ett år siden

Skal du arrangere en trivelig fest, så er jeg sikker på at dette lokalet er best :)
Lyst og pent, og veldig ryddig og rent :)
Trivelige utleiere som viser deg lokalet og forteller hvordan alt fungerer, noe som gjør det lettere for den som arrangerer :)
Her er det kontroll på alt du trenger av utstyr, og leien er heller ikke dyr :)
Vi feiret jubileum med 20 gjester til stede, og anbefaler lokalet med stor glede :)

Blomsoe Taxi

mer enn ett år siden

Fine lokaler for for møter og selskaper; lettvint og greit. Veldig fleksibelt, med alle bekvemmeligheter Hyggelig vertsskap!

Vidar Thronæs

mer enn ett år siden

Hatt 2 selskap her siste mnd, en 50 årsdag og en konfirmasjon. Her kan verten senke skuldrene. Kjøkkenet inneholder bl.a 3 store kjøleskap med god plass for kaker/ kald drikke. Skikkelig steamer, isbitmaskin og dobbel Moccamaster er også på plass. Festsalen gjør det mulig å plassere bordene på ulike vis. Her finnes tegninger på alternative bordplasseringer, hestesko, langbord eller småbord,- alt er lett. I tillegg finnes audiovisuelt utstyr om man ønsker kjøre presentasjon. For oss inneholder dette huset alt man kan ønske seg, uansett anledning!

Egil Rasmussen

mer enn ett år siden

50-årsdager feiret i år og i fjor. Kjekt å ha et så flott lokale i nærområdet. 50 gjester "no problem", utstyr og håndfeinn "alles in ordnung". Må også nevne utrolig flotte og imøtekommende utleiere. Alt vel!

Bjørn Nielsen

mer enn ett år siden

Vi har feiret 2x60 år med 40 gjester. Lokalet passer utmerket til et slikt arrangement. Det er høyt under taket, lyst og trivelig.
Det er enkelt å flytte på bord og stoler slik at du får det oppsettet som passer for ditt selskap.
Musikkanlegg m.m fungerer uten problemer.
Utleierens representanter preges av velvilje, hjelpsomhet og ikke minst; de er stolte av huset- med god grunn

Jan Prestmo

mer enn ett år siden

Flott lokale, godt utstyrt og meget hyggelig utleier. Ikke noe å sette fingeren på, rett og slett meget bra!

Anders

mer enn ett år siden

Vi har nå hatt dåp i lokalet til TSK, og både gjester og arrangører er svært fornøyd med både lokale, utstyr og service.

Lillian Aspås

mer enn ett år siden

Vi feiret nettopp to 50-årsdager i TSK sitt klubbhus på Leangen. Utrolig flotte lokaler, som også falt i smak for våre gjester. Vi hadde alt av utstyr når det gjaldt bestikk og service. Vi bakte foccacia-brød i ovnen, slik at det var nystekt, og ellers fungerte grovkjøkkenet med oppvaskmaskinen perfekt, slik at vi fikk unna skitne kopper og kar i en fei! Vi brukte videokanonen og viste powerpointpresentasjon av gjestene og spilte musikk. Anbefaler deg å ta en kikk på dette lokalet til selskapet ditt! :-)

Kate Aasen

mer enn ett år siden

Har nettopp brukt TSK's nye trivelige og lyse lokaler. Her var alt lagt godt tilrette: et flott kjøkken med alle hjelpemidler, teknisk utstyr for mer enn mine behov og et hyggelig vertskap som gav full service. Tusen takk, vi kommer gjerne igjen.

Mulige nummerkombinasjoner

977624879776 2487977 62 48797 76 24 87